Tai yra istikruju menas, grazu ziureti, mmm.............
Tai yra sulaiziti plaukai, ir ant galvos uzdetas pastizas, ta prasme is plauku padarita figura!
Mano plaukai yra ilgi, iki liemens, pakankamai tanks, tiesus (tamsiai rudi), bet susuktos garbanos siek tiek laikosi. Mano vestuvine sukuosena buvo naturalaus pobudzio: kirpeja padare garbanas su vidutinio storumo znyplemis, priekyje plaukus susege - pakankamai paprastai, neimantriai, isege nuometa ir siek tiek gyvu geliu - kelis ornitogalus (tos smulkios, baltos) ir 3 baltas frezijas; beveik visos geles buvo po nuometu, tai kol buvau su nuometu, matesi tik pora smulkiu gelyciu, o visos kitos pasimate tik po to, kai nuometa nusiemiau. Siaip bigudukais sukant plaukai turbut atrodytu dar siek tiek graziau, naturalesnem garbanom, bet man kirpeja patare neuzsisimti su bigudukais, nes mano plaukai ilgi, pakankamai tankus, tai reiketu kokias 5 val. prasedeti, jei noreciau su bigudukais, o dar ir neaisku, ar ant mano galvos sutilptu visi bigudukai. Bet ir su znyplemis tikrai padare naturalias garbanas, dar jos pasitempe siek tiek - gyre ir sveciai, ir tie, kurie mano nuotraukas veliau ziurejo, ir pati buvau labai patenkinta garbanomis:) po keliu valandu nuo vetsuviu pradzios nuometa nusiemiau, tai garbanos buvo siek tiek pasivelusios, bet siaip gerai issilaikiusios. Apskritai garbanos laikesi gerai: aisku, siek tiek prasitempe per diena, bet isliko ir iki vakaro, ir kita diena dar siek tiek apsukavus graziai atrode. Jei kam aktualu, dariau sukuosena pas kirpeja Kristina is Junoros grozio salono, Kaune.