Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgų plaukų šukuosenos

g.gif kaip gali nebuti laiko, kada i kirpykla nueiti? g.gif protest.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 04 05, 18:06)
g.gif kaip gali nebuti laiko, kada i kirpykla nueiti? g.gif  protest.gif

Siam pasauli visko buna.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2009 03 29, 21:13)
Spėju jaunikis pabėgtu nuo altoriaus, pamatęs tokia nuotaka...  lotuliukas.gif

Tai yra istikruju menas, grazu ziureti, mmm.............
Tai yra sulaiziti plaukai, ir ant galvos uzdetas pastizas, ta prasme is plauku padarita figura!
Atsakyti
Kaip jums šita šukuosena?? smile.gif [URL=C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\sukuoseneles]My Webpage[/URL]
Norėčiau tokios savo vestuvėms thumbup.gif
Atsakyti
nueikit į projectwedding. ten rasit ne tik šukuosenų bet ir daug daug kitų dalykėlių smile.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2009 07 02, 14:42)

ooo mano issirinkta sukuosena ikelei biggrin.gif man ji labai labai wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif man ji ir labai grazi, tik man netinka taip sulaizyti plaukai verysad.gif
Atsakyti
Ikelsiu keleta nuotraukyciu, gal kam patiks mirksiukas.gif

http://public.fotki....ka1/sukuosenos/

slaptazodis: sukuosenos
Atsakyti
Mano plaukai yra ilgi, iki liemens, pakankamai tanks, tiesus (tamsiai rudi), bet susuktos garbanos siek tiek laikosi. Mano vestuvine sukuosena buvo naturalaus pobudzio: kirpeja padare garbanas su vidutinio storumo znyplemis, priekyje plaukus susege - pakankamai paprastai, neimantriai, isege nuometa ir siek tiek gyvu geliu - kelis ornitogalus (tos smulkios, baltos) ir 3 baltas frezijas; beveik visos geles buvo po nuometu, tai kol buvau su nuometu, matesi tik pora smulkiu gelyciu, o visos kitos pasimate tik po to, kai nuometa nusiemiau. Siaip bigudukais sukant plaukai turbut atrodytu dar siek tiek graziau, naturalesnem garbanom, bet man kirpeja patare neuzsisimti su bigudukais, nes mano plaukai ilgi, pakankamai tankus, tai reiketu kokias 5 val. prasedeti, jei noreciau su bigudukais, o dar ir neaisku, ar ant mano galvos sutilptu visi bigudukai. Bet ir su znyplemis tikrai padare naturalias garbanas, dar jos pasitempe siek tiek - gyre ir sveciai, ir tie, kurie mano nuotraukas veliau ziurejo, ir pati buvau labai patenkinta garbanomis:) po keliu valandu nuo vetsuviu pradzios nuometa nusiemiau, tai garbanos buvo siek tiek pasivelusios, bet siaip gerai issilaikiusios. Apskritai garbanos laikesi gerai: aisku, siek tiek prasitempe per diena, bet isliko ir iki vakaro, ir kita diena dar siek tiek apsukavus graziai atrode. Jei kam aktualu, dariau sukuosena pas kirpeja Kristina is Junoros grozio salono, Kaune.
Atsakyti
Man šitos gražios,mano plaukai taip pat ilgi ir tiesūs,vis dar nenusprendžiu kurią darytis doh.gif Man paskutinė gražiausia,bet galvoju ar ji man tiks blush2.gif doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Ot,ir paskutines neįkėliau, štai ji biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(meistryte @ 2009 06 30, 09:07)
nueikit į projectwedding. ten rasit ne tik šukuosenų bet ir daug daug kitų dalykėlių smile.gif  4u.gif

tikrai lb geras ideju puslapiukas drinks_cheers.gif
Atsakyti