QUOTE(SiDo @ 2008 03 03, 12:23)
Nu aš mačiau tik 2 gimdyklas, o esu girdejusi apie 4. Kaip tos kitos dvi atrodo, nežinau

Tėčiams leidžiama pasilikti už tam tikrą mokestį. Apie naujagymių skyriaus remontą iš viso pirmą kartą girdžiu
Dėkui už atsakymą. Kai buvau paskaitėlėje sausio gale, pasakojo, kad remontuoja kažkokį naujagimių skyrių ar tai dalį jo. Todėl viena gimdykla yra laikinai atiduota vaikučiams. Tada sakė, kad laikinai turi ne 3, o 2 gimdyklas. Viena mačiau. Nežinau ar ta didesnioji buvo ten ar ne. Mums aprodė kairiausiai nuo posto esančią. Lyg 2?
QUOTE(Aniutik @ 2008 03 03, 14:05)
laba. gimdziau sausio pirma, tai ta palata dar buvo remontuojama, o kaina jos, kiek atsimenu, apie 200 lt.
vyras mano buvo labai ipykes ant sesuciu del to buvimo ne gimdymo metu... mat kol gimdai jis gali buti kiek reikia/nori, o po gimdymo tik nustatytu laiku, kurio yra gan mazai.
kitaas atvejis jei vyras sumoka berods 36 litus ir gali likti su tavimi paprastoje palatoje, bet tokia galimybe yra tik tuo atveju, kai yra laisvu vietu.
maciau 2 gimdyklas, vina dar remontuojama. viena gimdykla yra didesne, bet pagal isvaizda dar is senesniu laiku, o kita yra mazesne, neseniai suremontuota ir gan jauki - joje man ir tekogimdyti
Tie 200 lt čia už dieną ar už visą buvimą? Beje vyrų buvimas 36lt irgi ar už dieną ar už visą laiką?
Sakyk, o tose abejose gimdyklose yra samaliotai? Klausiu, nes girdejau, kad kažkurioje yra ir ne samaliotas, o lova.
QUOTE(Bitė55 @ 2008 03 03, 15:48)
Mokama palata turėjo būti atidaryta po Kalėdų, bent taip kalbėjo gruodžio antrojoje pusėje,o kaina dar buvo nesuderinta su ligoninės vadovybe, bet sakė, kad ne mažiau nei 200 Lt. Ir remonto darbai iki pat gruodžio 26 d. buvo vykdomi, ir tuo metu buvo nelabai leidžiama vyrui pasilikti drauge po gimdymo, motyvuojant palatų trūkumu, bet prieš mus išrašant gretimoje palatoje po gimdymo buvo visa šeimyna, nes kalėdojusių gimdyvių ligoninėje buvo nedaug, o gal tai dėl atskiro susitarimo su gydytoju:)
įdomu, ten dažnai dabar vietų nebūna?