Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Lina444 @ 2008 03 03, 09:48)
o apie kokias tu palas kalbi  g.gif  dabar jau niekas vaiku nevysto

siaip as irgi susikroviau krepsi i sia ligonine tai gavosi trys geri krepsiai vienu zodziu kaip kurortan susiruosiau  biggrin.gif  tik va dar beliko pakliuti i Tilto vaistine ir nusipirkti ko reiks gimdymui  unsure.gif

Nu nebutinai vystymui - galejai naudoti kam nori - patiesti, nuvalyti ka nors, arbsa net ir vystyti jei nori. Atnesdavo tokia kruva kasdien. Kaip suprantu cia to nebuvo g.gif

as irgi neturiu klizmos dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2008 03 02, 22:41)
labai norėčiau paklausti jūsų, kas neseniai susidūrėte su RK. Kaip ten yra su mokama palata? Ar yra tokia ir kiek kainuoja? Kaip apskritai ten žiūrima į tėčio pasilikimą drauge (ne gimdymo metu)? Turbūt paprastoje palatoje be šansų? g.gif Ir dar, gal žinote ar baigė remontą to naujagimių skyriaus ir atidavė gimdyklą jau ar dar ne? Ir dar.... Gal kam teko pamatyti visas tris gimdyklas? Kuo jos skiriasi tarpusavyje?

Mokama palata turėjo būti atidaryta po Kalėdų, bent taip kalbėjo gruodžio antrojoje pusėje,o kaina dar buvo nesuderinta su ligoninės vadovybe, bet sakė, kad ne mažiau nei 200 Lt. Ir remonto darbai iki pat gruodžio 26 d. buvo vykdomi, ir tuo metu buvo nelabai leidžiama vyrui pasilikti drauge po gimdymo, motyvuojant palatų trūkumu, bet prieš mus išrašant gretimoje palatoje po gimdymo buvo visa šeimyna, nes kalėdojusių gimdyvių ligoninėje buvo nedaug, o gal tai dėl atskiro susitarimo su gydytoju:)

O dėl palučių, tai jų mums netrūko (turėjome ir savų)- net stebėjausi kam jų tiek duoda:)

Dėl vaikų gydytojų - labai gerą įspūdį paliko gyd. Igna Matiejūnaitė (berods tokia pavardė). Savo budėjimo metu pati su akušere bei visų reikmenų vežimu lankė leliukus eidama per palatas.
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 03 03, 15:04)
Nu nebutinai vystymui - galejai naudoti kam nori - patiesti, nuvalyti ka nors, arbsa net ir vystyti jei nori. Atnesdavo tokia kruva kasdien. Kaip suprantu cia to nebuvo  g.gif

as irgi neturiu klizmos dar blush2.gif

na man tai tikrai niekas nepasiule jokiu ligonines drabuzeliu ir vystyklu net schmoll.gif tiesiog nuo pirmos vaiko gimimo minutes paklause pati sesute ar turite kudikiui drabuzelius ir sauskelnes mes kai turejom iskarto pasake tai duokit bigsmile.gif ir daugiau jokiu pasiulymu nesulaukiau kas liecia apranga vaikui ir sausk... schmoll.gif

viskas bus gerai mirksiukas.gif matau jau greitai susitiksi su savo 2.gif faina wub.gif o as jauciu po taves vaziuosiu bet irgi jau labai laukiu wub.gif sekmes tau ir nepamirsk sugrizus parasyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitė55 @ 2008 03 03, 15:48)
Dėl vaikų gydytojų - labai gerą įspūdį paliko gyd. Igna Matiejūnaitė (berods tokia pavardė). Savo budėjimo metu pati su akušere bei visų reikmenų vežimu lankė leliukus eidama per palatas.

tai cia kas be ko kad visada vaziuoja pas leliukus su vezimu nes ant vezimo buna kudikiams sverti svarstykles biggrin.gif o po svarstyklems serveteles ir viskas kas susije su bambutes prieziura,na dar vakcinos kuria skiria pirmomis paromis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aniutik @ 2008 03 03, 13:05)

vyras mano buvo labai ipykes ant sesuciu del to buvimo ne gimdymo metu... mat kol gimdai jis gali buti kiek reikia/nori, o po gimdymo tik nustatytu laiku, kurio yra gan mazai.  doh.gif
kitaas atvejis jei vyras sumoka berods 36 litus ir gali likti su tavimi paprastoje palatoje, bet tokia galimybe yra tik tuo atveju, kai yra laisvu vietu. 

nu siaip jau visose ligoninse yra lankymo valandos. ir ner cia ko labai pykt. gerai, jei palatoj viena guli, tai niekas nei tau trukdo, nei tu trukdai.
bet kaip pvz jaustis kitai mamytei, jei pas tave butu vyras istisai. gi leliuka ir maitint reik ir siaip ramybes norisi.
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 03 03, 12:23)
Nu aš mačiau tik 2 gimdyklas, o esu girdejusi apie 4. Kaip tos kitos dvi atrodo, nežinau schmoll.gif Tėčiams leidžiama pasilikti už tam tikrą mokestį. Apie naujagymių skyriaus remontą iš viso pirmą kartą girdžiu blink.gif

Dėkui už atsakymą. Kai buvau paskaitėlėje sausio gale, pasakojo, kad remontuoja kažkokį naujagimių skyrių ar tai dalį jo. Todėl viena gimdykla yra laikinai atiduota vaikučiams. Tada sakė, kad laikinai turi ne 3, o 2 gimdyklas. Viena mačiau. Nežinau ar ta didesnioji buvo ten ar ne. Mums aprodė kairiausiai nuo posto esančią. Lyg 2? g.gif

QUOTE(Aniutik @ 2008 03 03, 14:05)
laba. gimdziau sausio pirma, tai ta palata dar buvo remontuojama, o kaina jos, kiek atsimenu, apie 200 lt.
vyras mano buvo labai ipykes ant sesuciu del to buvimo ne gimdymo metu... mat kol gimdai jis gali buti kiek reikia/nori, o po gimdymo tik nustatytu laiku, kurio yra gan mazai.  doh.gif
kitaas atvejis jei vyras sumoka berods 36 litus ir gali likti su tavimi paprastoje palatoje, bet tokia galimybe yra tik tuo atveju, kai yra laisvu vietu.  mirksiukas.gif
maciau 2 gimdyklas, vina dar remontuojama. viena gimdykla yra didesne, bet pagal isvaizda dar is senesniu laiku, o kita yra mazesne, neseniai suremontuota ir gan jauki - joje man ir tekogimdyti  ax.gif

Tie 200 lt čia už dieną ar už visą buvimą? Beje vyrų buvimas 36lt irgi ar už dieną ar už visą laiką?
Sakyk, o tose abejose gimdyklose yra samaliotai? Klausiu, nes girdejau, kad kažkurioje yra ir ne samaliotas, o lova.

QUOTE(Bitė55 @ 2008 03 03, 15:48)
Mokama palata turėjo būti atidaryta po Kalėdų, bent taip kalbėjo gruodžio antrojoje pusėje,o  kaina dar buvo nesuderinta su ligoninės vadovybe, bet sakė, kad ne mažiau nei 200 Lt. Ir remonto darbai iki pat gruodžio 26 d. buvo vykdomi, ir tuo metu buvo nelabai leidžiama vyrui pasilikti drauge po gimdymo, motyvuojant palatų trūkumu, bet prieš mus išrašant gretimoje palatoje po gimdymo buvo visa šeimyna, nes kalėdojusių gimdyvių ligoninėje buvo nedaug, o gal tai dėl atskiro susitarimo su gydytoju:)

įdomu, ten dažnai dabar vietų nebūna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė55 @ 2008 03 03, 12:48)
O dėl palučių, tai jų mums netrūko (turėjome ir savų)- net stebėjausi kam jų tiek duoda:)

Tai visgi duoda? g.gif bigsmile.gif ar cia irgi viskas priklauso nuo nuotaikos ir pinigu rolleyes.gif
Siaip tai patogu - nereikia tada is namu savu kalno veztis ir visad svariu po ranka yra - man tai jos labai praverte su pirmuoju - tai apsisiodavo, tai siaip sugebedavau istepti, o be to, as jas vietoj ranksluostuko naudodavau kai uzpakali (maziaus, ne savo tongue.gif ) nuplaudavau ax.gif

QUOTE(Mičiko @ 2008 03 03, 13:56)
Sakyk, o tose abejose gimdyklose yra samaliotai? Klausiu, nes girdejau, kad kažkurioje yra ir ne samaliotas, o lova.
įdomu, ten dažnai dabar vietų nebūna?  g.gif

Didziojoj gimdykloj yra gimdymo lova, o mazesnej - samoliotas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lina444 @ 2008 03 03, 12:54)
viskas bus gerai  mirksiukas.gif  matau jau greitai susitiksi su savo  2.gif faina  wub.gif  o as jauciu po taves vaziuosiu bet irgi jau labai laukiu  wub.gif  sekmes tau ir nepamirsk sugrizus parasyti  mirksiukas.gif
Papildyta:

Aciu 4u.gif Tik as dar su niekuo nesusitariau ir vis dar pamastau apie AK (nors kraupstu nuo pogimdyvines prieziuros), na vis laukiu ir viliuos, kad laikas man parodys, ka rinktis blush2.gif
Tau irgi sekmes 4u.gif , beje, dar neaisku kuri cia pirmesne is musu pagimdys mirksiukas.gif Visko gali buti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiDo: 03 kovo 2008 - 16:52
Salia mano palatos buvo dviviete, tai joje be gimdyves buvo visa komanda subegus, mociute, sesuo, vyras ir taip visas 3dienas, matyt reikia su gydytoja susitarti, nes lankymo valandos labai grieztos, mano drauge ilgiau pabuvo pas mane, tai sesute ja apsauke. Antakalnio klinikose liberaliau, kada nori ateini, kada nori iseini
Atsakyti
Kas gimdete sioje ligonineje, sakykit, ka reikia su savimi tureti butent i sia ligonine, i gimdymo palata ? Kiek zinau reikalingos vienkartines paklodes (savo tureti)?
O ar reikalingas tas vienkartinis gimdymo rinkinys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrella @ 2008 03 03, 22:27)
O ar reikalingas tas vienkartinis gimdymo rinkinys?  g.gif

Apsilankius prieš gimdymą, kai paklausiau dėl to rinkinio, tai sakė, kad nereikia. Ir iš tikrųjų nereikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Aniutik @ 2008 03 03, 15:05)
laba. gimdziau sausio pirma, tai ta palata dar buvo remontuojama, o kaina jos, kiek atsimenu, apie 200 lt.
kitaas atvejis jei vyras sumoka berods 36 litus ir gali likti su tavimi paprastoje palatoje, bet tokia galimybe yra tik tuo atveju, kai yra laisvu vietu.  mirksiukas.gif
apie naujagimiu skyriaus remonta ir as pirma karta girdziu  g.gif
maciau 2 gimdyklas, vina dar remontuojama. viena gimdykla yra didesne, bet pagal isvaizda dar is senesniu laiku, o kita yra mazesne, neseniai suremontuota ir gan jauki - joje man ir tekogimdyti  ax.gif

dabar jau 300lt. ta VIP palata kainuoja, cia uz para, tai jai dvi paras busi tai 600lt. iseina. cia man tokia informacija M. Silkunas suteike mirksiukas.gif mes planuojam ja pasinaudoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aronaitė: 04 kovo 2008 - 09:28
QUOTE(Estrella @ 2008 03 03, 20:27)
Kas gimdete sioje ligonineje, sakykit, ka reikia su savimi tureti butent i sia ligonine, i gimdymo palata ?  Kiek zinau reikalingos vienkartines paklodes (savo tureti)? 
O ar reikalingas tas vienkartinis gimdymo rinkinys?  g.gif

Mes kai klausem, tai sake butinai tureti paklodeliu, pageidautina - klizma, o visa kita - nera pirmos reiksmes dalykai ir nebutini.
Atsakyti

tai cia kas be ko kad visada vaziuoja pas leliukus su vezimu nes ant vezimo buna kudikiams sverti svarstykles biggrin.gif o po svarstyklems serveteles ir viskas kas susije su bambutes prieziura,na dar vakcinos kuria skiria pirmomis paromis rolleyes.gif
[/quote]

Tuomet kai buvau, tik ta gydytoja taip vizitavo, o kitomis dienomis leliuka reikedavo nesti i Naujagimiu skyriu 3-ciame aukste.

Papildyta:
QUOTE(SiDo @ 2008 03 03, 17:51)
Tai visgi duoda? g.gif  bigsmile.gif ar cia irgi viskas priklauso nuo nuotaikos ir pinigu rolleyes.gif

Greiciau tas paluciu davimas-nedavimas priklauso ne nuo nuotaikos ar pinigu, o nuo poziurio:)
Atsakyti