QUOTE(geltoniausia @ 2008 04 02, 19:33)
Nu bet tikrai.... Pasirinkau šitą gimdyklą tik pagal atsiliepimus SM, o dabar, kai tenka skaityti negerus dalykus apie ją, tai ką - pakeisti pasirinkimą į jau nurašytas gimdyklas
Reikia labai atsargiai skaityti gerus atsiliepimus - jie nieko negarantuoja ir nereiškia, kad viskas ir tau bus gerai. Čia rašo mamos, kurios ką tik pagimdė - jas dar veikia hormonai ir pogimdyvinė euforija. Šitame fone jos dažnai pamiršta visas smulkesnes nuoskaudas ar nepatogumus. Aš irgi galėčiau dar daug smulkmenų parašyti, kas man nepatiko, bet kadangi iš esmės man viskas gerai baigėsi tai tiesiog tingiu vargintis ir čia vardinti apie nenunešamas lėkštes, tvankias palatas ir grubią naujagimių seselę, kuri mano mažiui ''šikną nutarkavo''...... O tavo atveju aš būtinai su kuo nors tarčiausi - gal net su akušere. Nes operaciją vis tiek padarys ir tikrai nepapjaus. O va po operacijos kad kas nors jaustų norą ir pareigą užeit ir pasirūpint - tikrai vertėtų. Na tai kas, kad niekam nesu davus - visiems būna pirmas kartas

Gimdai pirma kartą - pirmas kartas sunkiausas, daug klausimų turėsi, verta, kad būtų, kas atsako ir nukreipia teisinga linkme
QUOTE(Auruze @ 2008 04 03, 08:38)
Ir ne pirma karta girdziu, kad nuskausminima daryti tai per anksti, tai jau staiga per velai. Pirmadieni eisiu pas savo ginekologe ir issiaiskinsiu, ka tai reiskia -kada buna per anksti, o kada per velai. Galman tada pavyks joms "irodyti", kad jau ne per anksti
Kiek man pavyko išsiaiškinti, epidūrą daryti niekada nevėlu, jei yra medicininių indikacijų

Tai va, kad ''labai skauda'' čia labai subjektyviai vertinamas dalykas - reikia ar nereikia? Man atrodo ten reikia iš skausmo pakratyti kojas, tada gal koks natūralistas gydytojas sutiks, kad gal tikrai ''labai skauda'' ir epidūro reikėtų
QUOTE(opalė @ 2008 04 03, 11:00)
O del Puzienes - tai manau reikia ir ja suprasti - bet kuris manau tiek pasiekes ir tiek uzsiemes zmogus jei sau galetu leisti pasirinkti - pasirinktu poilsi o ne papildoma darba, kad ir kiek uz ji bemoketu... Nera ko uz tai pykti...
Aš ją labai suprantu ir dėl šios priežasties net nebandžiau jos gaudyti - ji visur tekina, gerbiu šią gydytoją