QUOTE(elva @ 2008 02 07, 11:24)
vasare, labai grazi ir jauki tavo virtuvyte!
Ar cia fasado spalva wenge ar kokia nors kitokia? Nes is nuotrauku tokia siltesne ir "sokoladiskesne"
atrodo
As vienam puslapy taip graziai suderinta buto ar namo interjera pamaciau, kur virtuve ne raudona, o tamsi, bet visam interjere detales-raudonos, tai taip super atrodo!
Tai va, tai pirmas kartas, kai rimtai suabejojau, ar noresiu bordo virtuves ar tamsios
Aisku, man vistiek bordo virtuve atrodo graziau, tik va vis stabdo tas sienu spalvu pasirinkimas ateity...nes spalvu palete zymiai sumazeja...
Na, bet laiko turiu i marias, tai dar galesiu ir i tamsias virtuves pasidairyt

As vienam puslapy taip graziai suderinta buto ar namo interjera pamaciau, kur virtuve ne raudona, o tamsi, bet visam interjere detales-raudonos, tai taip super atrodo!

Na, bet laiko turiu i marias, tai dar galesiu ir i tamsias virtuves pasidairyt

Ačiū

Taip fasado spalva Wenge su smulkiais dryželiais. Ir nuotraukose ir realiai atrodo šiltai ir tas tamsumas visai negąsdina, nors pas mane gi niša ir langas tai už sienos svetainėj. Taip kad dienos šviesos mažai pakliūna. Tada daug kuo padeda oranžinė spalva

Matai, bordo yra bordo. Niekada neprašausi imdama natūralias spalvas. Čia mano nuomonė. Pradžioje prie tų oranžinių sienų norėjom pilko metaliko spalvos, bet kaina atbaidė

Papildyta:
QUOTE(braske150 @ 2008 02 07, 11:48)
sveikutes, sakykit o kaip paslepiat garu surinkeja vadinama "garmoske"? Mano virtuvej tai ji ziauriai matosi?
Pasižiūrėk pas mane yra iš tos pačios plokštės padaryta dėžutė. Kito nieko neišėjo padaryt, bet visai normaliai žiūrisi. Ką besugalvosi, jei projektuotojai ortakio vamzdį padaro tiesiai virš vandens vamzdžių

Papildyta:
QUOTE(Kotryna999 @ 2008 02 07, 12:14)
grazu

simpatiska virtuvyte.o pas ka daretes jei nepaslaptis?

ar čia manęs klausei? nelabai supratau...