Noriu pasiteirauti, kiek jūs sumokėjote už savo virtuvėlę?
Sveikos
Pavirsius

Dureles (tik truputi sviesesnes. neradau tikslios)

Fasadas

Dekoras (bus kas antra. Viena juosta paprasta, be gelytes, kita su gelyte)

Gelytes bus tik virs stalvirsio. Kitos sienos bus be gelyciu.

Tarpus glaistysim sokolado spalva
Grindys lieka baltai pilkos su tamsiai pilkais tarpais. Technika nerudijancio plieno. Saldytuvas beveik baltas. Zodziu makalyne, bet tikiuosi kaip nors suderinsim
Beje jau kriaukle ir maisytuvas namie dezutese guli

tik spalva irgi smelio

Dureles (tik truputi sviesesnes. neradau tikslios)

Fasadas

Dekoras (bus kas antra. Viena juosta paprasta, be gelytes, kita su gelyte)
Gelytes bus tik virs stalvirsio. Kitos sienos bus be gelyciu.

Tarpus glaistysim sokolado spalva
Grindys lieka baltai pilkos su tamsiai pilkais tarpais. Technika nerudijancio plieno. Saldytuvas beveik baltas. Zodziu makalyne, bet tikiuosi kaip nors suderinsim
Beje jau kriaukle ir maisytuvas namie dezutese guli

tik spalva irgi smelio
na, man kol kas šilumos užtenka
aišku, čia individualu, bet kiekvienam savas patinka
ir nebebus ten nieko šilto
na, nebent koks akcentas ant sienos ar neplautas ryškus puodelis ant stalo
Beje cia pats projektas

Sorry, kad tiek vietos uzemiau
Pasakykit ka nors...priimsiu ir kritika nors pakeisti nebelabai ir iseitu

Sorry, kad tiek vietos uzemiau
Pasakykit ka nors...priimsiu ir kritika nors pakeisti nebelabai ir iseitu
mama2004, labai gražios durelės
o jau koks didelis kompeltukas
tiesa, dar mąstau... galvojau akmens masės kriauklę pilką pirkt, bet kai visa įranga metalizuota... gal vis dėlto apsistoti ir ties metaline kriaukle
tiesa, dar mąstau... galvojau akmens masės kriauklę pilką pirkt, bet kai visa įranga metalizuota... gal vis dėlto apsistoti ir ties metaline kriaukle
uztat uz savo virtuvyte "kisenyte" 10 000 (cia su viskuo)
Bankrotas mum
QUOTE(mama2004 @ 2008 02 14, 15:07)
Čia su buitine technika? ar kas tas "viskas"? jei plokštė vokiška, matosi spintelių daug ir didelių, stalviršio daug...
Viskas gražu
Su technika, bet technika as gaunu pigiau...as su ja dirbau
kiek kainuos pakeistas virtuvės spintelių projektas nežinau, nes dar nepaskaičiavo, bet manau, kad apie 4 500 Lt...
įranga (orkaitė, paviršius, indaplovė, gartraukis) apie 4 500 Lt, lubos, sienos, grindys-su 2 000 Lt neisšsiversim
vat tau ir mano planas sutilpti į 10 000 
bet darai gi žmogus sau, su mintim, kad įranga tarnaus ilgai, jei bus kokybiška... tai kažkokio pigaus varianto ir neperki...
įranga (orkaitė, paviršius, indaplovė, gartraukis) apie 4 500 Lt, lubos, sienos, grindys-su 2 000 Lt neisšsiversim
bet darai gi žmogus sau, su mintim, kad įranga tarnaus ilgai, jei bus kokybiška... tai kažkokio pigaus varianto ir neperki...
QUOTE(mama2004 @ 2008 02 14, 15:15)
Bet pas jus su technika tiek, o mano irgi panasi kisenyte, tai uzsiprase 10 000 be technikos, tik su darbu....
QUOTE(mama2004 @ 2008 02 14, 15:15)
Bet pagal brėžinį spintelių daug, jeigu dsar furnitūra nepigi... Bijau ką sakyti, bet manau, kad nepermokėjai
Papildyta:
QUOTE(Guod@ @ 2008 02 14, 15:21)
Bet pas jus su technika tiek, o mano irgi panasi kisenyte, tai uzsiprase 10 000 be technikos, tik su darbu....
dabar radom uz 7000 bet man atrodo vistiek labai daug, juk nediduke ta virtuvike musu 
taigi ne nuo virtuvikės dydžio kaina priklauso, o nuo spintelių ir visokių "pričindalų"
QUOTE(mama2004 @ 2008 02 14, 14:07)
TIktai?
QUOTE(Guod@ @ 2008 02 14, 14:21)
dabar radom uz 7000 bet man atrodo vistiek labai daug, juk nediduke ta virtuvike musu 
pas mus irgi panašiai, virtuvė virš 7 000, o buitinė dvigubai daugiau nei baldai
O dar stalo su kėdėm nėra...