Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(oziarage @ 2008 02 16, 14:10)
Labuka visoms Virejoms!!! Mes darysim sala pas save. Virtuve musu didele, tai leidom sau sia prabanga. Tik saloje nebus plautuves. Gaila neturiu elektroninio projekto, tik popieriuje, bet siaip salu pvz galima per google ivesti island, tada spausti vaizdus ir labai daug as ten ju radau. Dar geras psl yra www.kitchens.com. O gal kas uzsakinejote baldus VOKEJE III?
Papildyta:
Man Vokeje irgi ta pati sake apie blizgia, bet kaip as jos noriu, net silpna, tai dar nezinau ka reiks daryti. Iki pirmadienio turiu apsispresti. Tevai jau 11 metu naudojasi VOKES III baldais ir tkrai ant tos blizgios nesimato jokiu plemu, bet ju komplektas tai toks beveik baltas, gal del to ir nesimato nieko ax.gif  ax.gif

Mes taip pat turim Vokę jau 9 metus, viskas puiku. Dabar tikriausiai irgi darysim pas juos. Tik noriu modernesnės. Bet lyg nebuvo blizgių prieš 11 metų? g.gif Norėčiau išgirsti atsiliepimus būtent apie Vokės virtuvę (Muskatas), nes italų neįperkam: Vokė paskaičiavo 16000, Berloni - 28000, 36000, 47000,- priklausomai nuo modelio.
Įdomios čekų Hanak virtuvės, bet nerandu atsiliepimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 02 15, 11:41)
Sveikos 4u.gif
Vakar buvau name pasižiūrėt, tai nufotkinau savo virtuvę ax.gif  Tik vaizdas dar nėra galutinis, nes nenuimta apsauginė plėvelė nuo baldų dar ir technikos jokios nėr dar... Spalva tokia, kokia šonuose matosi...
user posted image

puiku thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
nepykit bet ne mano skonio g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 02 16, 02:20)
man irgi aktualus klausimas  g.gif  ypac jeigu kas dare tokia pailgesne, staciakampe  g.gif  noretusi pavyzduku jei kas turi  ax.gif

as irgi noriu statciakampe, desim kaitlente ten
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2008 02 16, 15:10)
Labuka visoms Virejoms!!! Mes darysim sala pas save. Virtuve musu didele, tai leidom sau sia prabanga. Tik saloje nebus plautuves. Gaila neturiu elektroninio projekto, tik popieriuje, bet siaip salu pvz galima per google ivesti island, tada spausti vaizdus ir labai daug as ten ju radau. Dar geras psl yra www.kitchens.com. O gal kas uzsakinejote baldus VOKEJE III?

o kokio dydzio pas jus virtuve? pas mus nera didele tik 18 kvadratu tai kazin ar tilps... bet labai norim.planuojam vokej irgi darytis
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 02 15, 15:15)
Kaip tai neapsiima? pasuk firmos direktoriui ir apsiims greitai. Mandruoliai-"grietinėlę nulaižė, o jau to lieso pieno gerti nebenori?" smile.gif . Net sunku patikėti, kad paliko nesutvarkytą iki galo apdailą...
Papildyta:

Man rodos pagal paveiksliukus čia MDF vadinamas. Tada as blizgias įsivaizdavau kitaip. Šities paviršiai tai turėtų gerai valytis.

Tai kad su paciu direktoriu kalbejau, sako neturime mes tokios programos,virtyvini padarem ir gerai, o jei dar ko norit papildomai, tai jau cia reikia dizaineri samdydis, sako tegu vyras pamatuoja ir su tuo brazuniku pas juos i firmele!!! viska supratau, tiesiog bijo prisiimti atsakomybe schmoll.gif apkvailino kaip kokia pirmoke verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(just mamukass @ 2008 02 16, 22:07)
nepykit bet ne mano skonio g.gif

man irgi schmoll.gif , matosi kad labai jau ekonomiska rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sedka @ 2008 02 16, 17:19)
Mes taip pat turim Vokę jau 9 metus, viskas puiku. Dabar tikriausiai irgi darysim pas juos. Tik noriu modernesnės. Bet lyg nebuvo blizgių prieš 11 metų?  g.gif Norėčiau išgirsti atsiliepimus būtent apie Vokės virtuvę (Muskatas), nes italų neįperkam: Vokė paskaičiavo 16000, Berloni - 28000, 36000, 47000,- priklausomai nuo modelio.
Įdomios čekų Hanak virtuvės, bet nerandu atsiliepimų  g.gif

As maciau gyvai pas zmones Hanak blizgia virtuve. Labai graziai atrodo. Kaip naudojasi pasakyti negaliu, nes nezinau. Buvau ir as sioje firmoje apsilankiusi. Kiek supratau, pas juos spinteles standartinio dydzio, bet galiu klysti. Kargo turi tik nuo 30 cm (bent jau taip sake). Kadangi mano virtuve nedidele, tai kazkaip nieko gero jie man su savo standartinem spintelem ir kargo nesuprojektavo. O kainos, tai panasios, kaip Vokes. Jei virtuve didele, tai manau tikrai grazia virtuve gali padaryti. Jei gyveni Kaune, tai apsilankyk ir jie tau viska paskaicios ir paaiskins. Ten toks vyras dirba vyresnio amziaus, tai labai gerai viska paaiskina.
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 02 15, 12:41)
Sveikos 4u.gif
Vakar buvau name pasižiūrėt, tai nufotkinau savo virtuvę ax.gif  Tik vaizdas dar nėra galutinis, nes nenuimta apsauginė plėvelė nuo baldų dar ir technikos jokios nėr dar... Spalva tokia, kokia šonuose matosi...
user posted image

Man juodas stalvirsis ne prie sirdies, bet del skonio nesigincijama, o siaip tai sakykim ne ekonomiska, o geriau funkcionali. ner stiklu, patogu priziureti, ner netiksliu mazu erdviu, lentyunu, viskas apgalvota. O pats smagiausias momentas, tai plautuve prie lango. mano svajone... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 02 16, 22:59)
Man juodas stalvirsis ne prie sirdies, bet del skonio nesigincijama, o siaip tai sakykim ne ekonomiska, o geriau funkcionali. ner stiklu, patogu priziureti, ner netiksliu mazu erdviu, lentyunu, viskas apgalvota. O pats smagiausias momentas, tai plautuve prie lango. mano svajone... 4u.gif

O as manau, nulupus plevele, sudejus visa buitine technika...bus super... kol kas labai sunku spresti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(delita @ 2008 02 17, 01:30)
O as manau, nulupus plevele, sudejus visa buitine technika...bus super... kol kas labai sunku spresti  ax.gif

Mano skoniu, nuemus plevele, bus blanku spalvu atzvilgiu... Skonio reikalas... Siaip tikrai butu idomu paziuret kada nors isbagta varianta. Gali but, kad ir nuomones keisis tada smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Prireike ir man jusu patarimo ax.gif
remontuojam virtuve. Grindis jau iskolo plytelemis - tokios tamsesnes, rusvos, tokios pereinancios spalvos. Foto dabar neturiu. O sienu plytelemis plnuojame deti tik ta terpe tarp baldu - kaip manot atrodytu marmuro plyteles? Blasvos tokios, blizgios, su pilksvu rastu g.gif
(na sias plyteles dykai gavom, tai ir mastom dabar biggrin.gif ax.gif )
Atsakyti
Aš jau rašiau, kad mes kažko mandro negalėjom daryt, nes čia toks standartinės virtuvės variantas... Visur čia tokios virtuvės, taip kad...
Atsakyti