Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(garbanele25 @ 2008 09 10, 23:25)
sveikos,mamytes  4u.gif
Bet dabar iskilo kita problema: krutine pilna pienuko,o skauda tai nerealiai... doh.gif uztat ir ilindau cia pasiskaitineti,patarimu paieskoti....Ir pasinaudojau vienos mamytes patarimu,kad reikia nors truputi nusitraukti,pamasazuoti,nes kitaip atrode kad sprogs  doh.gif  Tik kas gali pasakyti kiek tai tesis?Krutine mano ir siaip diddele, o dabar visai vaikstau kaip su balionais  doh.gif

skaudes apie 2 savaites, pirma savaite skaudes nuo to, kad krutys pilnos. o kai krutys istushces, vistiek skaudes dar viena savaite. as net pas gidytoja buvau, sake, kad tai turi buti. svarbiausia ziureti, kad krutis minksta butu ir jokiu guzu. tada butinai masazuokite, tai tikrai veiksminga. o po dvieju savaiciu i parduotuve prikti mazesni liemenuka biggrin.gif iskeiciau 3 i 1 ishmera biggrin.gif
Papildyta:
[quote=Meina,2008 09 05, 15:17]
jums labai paprastai viskas praėjo biggrin.gif jei tik buteliuką paėmė ir nebereikėjo krūties... jei kas įkištų maniškiui buteliuką, tai būčiau dėkinga, gal nors kuriam laikui pamirštų papus doh.gif blush2.gif jis net nežino, ką su tuo buteliuku veikti, geria iš puoduko, taigi čiulpimo reflekso puodukas nepakeis... pavydu, kaip lengvai užriša su pienuku blush2.gif

mazoji kol maitinau buteliukio net nemate smile.gif ta diena kai nusprendziau, kad reikia uzbaigti, nusipirkau buteliuka ir pamokiau, kaip reikia is jo gerti tiesiog leisdama su juo zaisti. mano mergytej buvo 1.3 metuku
Atsakyti
QUOTE(rencee @ 2008 09 10, 12:29)
Pas mus irgi buvo panašiai...
Artėjant 1-ajam gimtadieniui, keldavosi naktimis kas porą val., galvojau, jei nustosiu maitinti, gal pradės geriau miegoti, bet kirbėjo mintis, o jeigu NE??? tai ir maitinu iki šiol wub.gif, tik viskas savaime tvarkosi, nors ir lėtokai... Dabar jau išmiegam, prabudę 1-2k. per naktį. Jau savaitėlė, kaip ir dieną pradėjo miegoti ne 2k., o 1k... specialiai nieko nedariau... šiaip jis toks jautruolis pas mane, tai nesinori imtis tokių priemonių, kad mažių rikdyčiau (ypač naktimis...)
Sunku kažką patarti, gali tik pasidalinti savo patirtim, bet tik mama žino, kas jos vaikui geriausia...
Sėkmės priimant geriausią sprendimą ir kantrybės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

man irgi panasi situacija(o ir vaikas panasaus amziaus)...nutraukti noriu, bet nesinori vaikui streso sukelt ir taip ji irzloka pas mane. Beto kai vakare vaikas nori, papuko, o man krutine verzia tai kaip neduoti?dabar nieko maitinu, nors ir pabodo. Bet buvo momentas (kokios 3-4d) kai diena beveik nieko neimdavo i burna, o nakti mane shokdindavo. Jau beveik nebudavo MP tai kandziodavo ir skaudziai, galvojau isprotesiu doh.gif dabar vel normaliai valgo diena. Ryte ir vakare reikalauja MP, taip pat 1k keliasi nakti.
Klausiau gydytojos kaip nujunkyti, bet ji i kalbas neina: "vaikui sveika, maitink" o kad mane, kandzioja tai matyt taip turi buti smile.gif klausiau kitos gydytojos, sake: berniukus sunkiau atjunkyti jei iki metu dar maitinami, tai tenka iki kokiu dvieju maitint, o mergaite tipo tureciau lengvai atpratint...nezinau, nezinau. Bet maitint ir keltis naktim pabodo jau, dar jei supykus, kad pienuko mazeja dantis suleidzia doh.gif ajajaj buna... smile.gif o to pienuko tai yra tai nera, gal tai reiskia, kad i pabaiga...
Papildyta:
QUOTE(Groovy77 @ 2008 09 11, 11:27)
o po dvieju savaiciu i parduotuve prikti mazesni liemenuka biggrin.gif  iskeiciau 3 i 1 ishmera biggrin.gif

taigi i bankrota nuvarys tas shokinejimas per dydzius biggrin.gif pas mane situacija tokia, kad beveik neturiu tinkamo lypciko doh.gif arba dideli (jaciuosi kaip kokia paaugle i mamos liemenuka ilindus) arba...kaip pienuko atsiranda jau kai kurie mazi doh.gif kai baigsiu maitint ismesiu visus lauk ir su malonumu atnaujinsiu apatini garderoba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmutee @ 2008 09 11, 14:42)
man irgi panasi situacija(o ir vaikas panasaus amziaus)...nutraukti noriu, bet nesinori vaikui streso sukelt ir taip ji irzloka pas mane. Beto kai vakare vaikas nori, papuko, o man krutine verzia tai kaip neduoti?dabar nieko maitinu, nors ir pabodo. Bet buvo momentas (kokios 3-4d) kai diena beveik nieko neimdavo i burna, o nakti mane shokdindavo. Jau beveik nebudavo MP tai kandziodavo ir skaudziai, galvojau isprotesiu doh.gif dabar vel normaliai valgo diena. Ryte ir vakare reikalauja MP, taip pat 1k keliasi nakti.
Klausiau gydytojos kaip nujunkyti, bet ji i kalbas neina: "vaikui sveika, maitink" o kad mane, kandzioja tai matyt taip turi buti smile.gif klausiau kitos gydytojos, sake: berniukus sunkiau atjunkyti jei iki metu dar maitinami, tai tenka iki kokiu dvieju maitint, o mergaite tipo tureciau lengvai atpratint...nezinau, nezinau. Bet maitint ir keltis naktim pabodo jau, dar jei supykus, kad pienuko mazeja dantis suleidzia doh.gif ajajaj buna... smile.gif o to pienuko tai yra tai nera, gal tai reiskia, kad i pabaiga...

praeis tas kandžiojimas biggrin.gif o kad berniukus sunkiau atjunkyt g.gif įdomi teorija, kaži kaip iš tikrųjų yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 11 rugsėjo 2008 - 15:54
QUOTE(Meina @ 2008 09 11, 16:53)
o kad berniukus sunkiau atjunkyt g.gif įdomi teorija, kaži kaip iš tikrųjų yra g.gif

nu ka, galiu dabar jau ir as pasigirt, atjunkiau savo vaikina thumbup.gif . ir nebuvo taip jau sudetinga. nors maitinau iki to kiek jis norejo kartu diena ir nakti, neuzmigdavo be papuko ir t.t.. bet paskutiniu menesius buvom ismoke, kad paputis tik miegamojo lovoj. Mes gyvenam Vokietijoj, susiruosem aplankyti senelius lietuvoj. O mama sugalvojo plana, kad sitoj kelionej reikia nutraukti visus maitinimus. taigi mano vaikinas, kuriam yra 1m. 10 men. jau beveik 2 sav. nebeima papucio. o buvo sunki tik pirma naktis, truputi verke ir viskas, daugiau, nei prase papulio, nei ka, tai mama pati laimingiausia rolleyes.gif . tai gal ir nelabai sunku tuos berniukus atjunkyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu nieko zinokit mums nesigauna... Rezultatas toks, kad patapo baisiu isteriku ir manes eme is viso nebepaleisti. Net pas namiskius nebeina. Pliusas tik, kad kalbet ismoko ir dabar eme garsiai saukti ko nori... lotuliukas.gif Mat, kai imdavo tik zyzti, tai puldavau su juo zaisti, bandydavau vis demesi nukreipti... O dabar ismoko garsiai saukti "paa, duo paa", kad durnele nebeapsimetineciau... lotuliukas.gif

Nusprendziau atideti ta reikala kuriam laikui... gal netinkama momenta pasirinkau... lyg kruminiai dantukai ruosiasi listi... Ai, pagyvensim, pamatysim. Aisku, stengiuosi vis diena pamazinti tu valgymu skaiciu. Jau ir vandens po kelis gurksniukus isgeria... atradom visgi toki viliojanti inda... tai sampanine taure... lotuliukas.gif
Atsakyti
Man pačiai turbūt trūksta pasiryžimo blush2.gif ...
Vis sakau, jau šiąnakt nebeduosiu, a kai ateina naktis, jis prabudęs iš pradžių gražiai sako "niam-niam", po to pradeda vis garsyn, kol galiausiai su verksmais, tai ir bandau pradžioj visaip "monyti", bet kai jau pradeda verkti, tai nelaukiu, kol prasidės isterija... kartais pavyksta užmigti, kartais tenka maitinti... gerai, kad bent dienom užtenka jau tik vieno kartelio...
(taip ir išeina, kad pusę paros (dieną) gauna MP 1k., o kt. pusę paros (naktį) - 3-4k., čia skaičiuoju ir rytinį bei vakarinį maitinimą, nes be to mes dar niekaip...)
Įdomu tai, kad paskutiniu metu jis valgo tik iš dešinės krūties rolleyes.gif , kairę pavyksta duoti tik naktį kokį kartelį... bet jaučiu, kad ir pienelio ten sumažėjo ir tiek nebesigamina...
Atsakyti
Sveikos,
mano mazylei jau beveik metukai, tai po truputeli noreciau pradet atpratinima nuo papo. Pradziai diena neduoti, o paskui ir naktim, taip iki Naujuju metu gal ir gausis kas. Dabar be papo ji neisivaizduoja savo gyvenima, apsiramina, uzmiega, viskas susije su juo. Viena karta masinoj uzsimane miego, tai tiek reeeke, kol iki namu papo nuvaziavom, kad oi oi. As labai bijau tu isteriju, gaila nezmoniskai vaiko, kai asaros kaip pupos bega ir jis praso. Nezinau ant kiek reikia buti psichologiskai stipriai, kad galetum tai atlaikyti. As kartais pagalvoju, kad gal geriau mazesni atjunkyt, nebus tokios dideles traumos jam, nes as neisivaizsduoju kaip cia mum bus doh.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

nusprendziau ir as savaja roze atjunkyti, nes irgi kada tik uzsimano reikia papa papa ir plesia, o dar susirgau, nusilpo imunitetas, kruties uzdegimas prasidejo, gine sako viskas gana... turbut viena pati dar buciau nesiryzusi, tai is kitos puses gerai, kad daktare patare baigti ir israse vaistuku... kartu ir gaila, ir palengvejimas blush2.gif nuo kruties israse antibiotiku ir tu Bromocriptin laktacija mazinanciu. Is uzdegimines kruties dar daviau vakar biski ir siandien ryte, nakti maze miegojo su mano mama, ir visai neblogai, sake krutine biski krapste, bet papa neprase. Daugiau kol kas nedaviau ir galvoju nebeduoti, visaip issisukineju ir kol kas nelabai praso, idomu, kaip bus pries nakti unsure.gif kita krutis tai baisiai pritvinkusi, tai po truputi nutraukineju, kad neskaudetu. Siaip sunku man psichologiskai, buciau geresnes sveikatos, gal dar maitinciau, man ji tokia miela, kai geria pienuka wub.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(estate @ 2008 09 14, 16:03)
Sveikos,
mano mazylei jau beveik metukai, tai po truputeli noreciau pradet atpratinima nuo papo. Pradziai diena neduoti, o paskui ir naktim, taip iki Naujuju metu gal ir gausis kas. Dabar be papo ji neisivaizduoja savo gyvenima, apsiramina, uzmiega, viskas susije su juo. Viena karta masinoj uzsimane miego, tai tiek reeeke, kol iki namu papo nuvaziavom, kad oi oi. As labai bijau tu isteriju, gaila nezmoniskai vaiko, kai asaros kaip pupos bega ir jis praso. Nezinau ant kiek reikia buti psichologiskai stipriai, kad galetum tai atlaikyti. As kartais pagalvoju, kad gal geriau mazesni atjunkyt, nebus tokios dideles traumos jam, nes as neisivaizsduoju kaip cia mum bus doh.gif

puikiai Tave suprantu... nes ir mansikei papa buvo visas jos gyvenimas, bet dabar kazkaip, kai yra aplink mociute, senelis, dede, jai manes beveik nereikia rolleyes.gif atrodo nebus taip sunku, kaip galvojau, tikiuosi ... tfu tfu tfu
Atsakyti
Vieni pazistami isvaziavo atostogaut porai savaiciu ir paliko 1,5 vaika mociutei, tai jis per ta laika nematydamas mamos ir lengvai pamirso papa.
Atsakyti
QUOTE(estate @ 2008 09 14, 16:33)
Vieni pazistami isvaziavo atostogaut porai savaiciu ir paliko 1,5 vaika mociutei, tai jis per ta laika nematydamas mamos ir lengvai pamirso papa.

isproteciau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(estate @ 2008 09 14, 15:03)
Sveikos,

Jau zinai priezasti, kodel tau bus sunku atpratinti. Tiesiog tam pasiruosk, pasiskaityk literaturos apie susidorojima su vaiku isterijomis. O jie zino kaip jomis tevus ismusti is pusiausvyros. O psicologiskai tai tik uz vaika turi buti stipresne ir nusispjauti i aplinkiniu zvilgsnius, zodzius ar pan kai vaikas klykia 4u.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
padekit!!!! mano suneliui jau beveik metukai ir noreciau jau atpratinti nuo PM... bet jis kategoriskai priesinasi: karves pienui save veeeeee.... o misinuko paragaves gurksniuka, nebeima buteliuko visai doh.gif
Atsakyti