QUOTE(dute_a @ 2008 02 22, 15:38)
zinok nelabai apsiims

darbu turi tiek kad as ji tik naktim matau ir tik mieganti

(dar plius pas mus remontuoja) o beto jis i butus neina

irengineja namus ir stato valymo irenginius. kaip jis pats sako kad butuose labai daug reikia knistis o uzdirbi nedaug, arba kai pasakai kaina tokia kad tau apsimoketu gaisti laika tai zmones infarktas istinka. o ir is mano B patirties galiu pasakyti kad i butus eidavo tada kai buvo pradedantis, o dabar jau daug metu dirba ir apsiima tik didelius objektus, nuo...iki...
Suprantu, kad nemažai darbų turi, o kai dar prisideda ir jūsų remontai, tai
Bet, tačiau, o, vis tiek

Gal jis galėtų pasakyti (preliminariai) kiek kainuotų tokie darbeliai (dviejuose kambariuose), kokie nurodyti schemoje (be medžiagų - vien darbas):

Raudona - tai radiatorius; tie juodi taškai - tai mazgai, iš kurių atvedamas šildymas iš žemiau gyvenančių kaimynų; mūsų aukštas - viršutinis. Beje, ten kur punktyras, ten reikėtų, kad viskas būtų po grindimis, nes per tą vamzdį turėtų eiti stiklinė siena (norėtumėm padidinti balkoną kambario sąskaita). Atsiprašau,
dute_a, kad esu tokia įkyri - tačiau man labai reikia info

Kaina gali skirtis gana žymiai. Man reikia tiesiog preliminarių kainos ribų.
O kad į butus eina tik pradedantieji, tai jau turbūt tikra teisybė - mums vienas toks santechnikėlis vos sugebėjo skalbiankę pajungti neapipylęs kaimynų - visus mano gerus rankšluosčius sunaudojo vietoj mazgočių

Ir palik vieną

Todėl ir bijau tokius darbus pradėti, kai negaliu pasikliauti darbininko kompetencija