Įkraunama...
Įkraunama...

remontą darom savo rankomis !

QUOTE(sigita @ 2008 02 21, 14:44)
Įdomu, kur dingo Akvilyte  g.gif
gal jau išvažiavo dukrytei brolio pirkti  g.gif

nedingau, skaitau vis čia jus... po truputį ir mes judam...
vakar apsiuvim gipsu didijį langą.... tai vėl pusvalandį sedėjau ir grožėjaus... ta priga net nusivaliau aš jį iš abiejų pusių.. tai taip šviesu kambary pasidarė lotuliukas.gif žodžiu eilinį kartą įsitikinau kad kartais tiek nedaug žmogui iki laimės reik lotuliukas.gif doh.gif
tiesa mes ten dar šiltinom su vata... tai šiandien savijauta ne kokia unsure.gif prisikvėpavim tų dulkių.. fu... schmoll.gif

oi neee toli dar lotuliukas.gif reik pirma aukštą pabaigt.. tada jau galėsiu važiuot sūnui mirksiukas.gif brolio pirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixsasss @ 2008 02 22, 00:27)
Tai, kad po vonoa nelabai sakyciau verta. Tarpkitko kokia vonia? Siaip po vonia didelio preciziskumo nereikia, na nebent labai matosi po ta vonia.

Papasakosiu visiems kaip nebrangiai padaryt vonia. Reikia pirkt paprasta skardine vonia - jos paprastai buna pigesnes uz spizines ir visokias akrilines. Vonia apverciama dugnu i virsu ir ant jos purskiamas makrofleksas, makrofleksas gerai laiko siluma ir vonia nebarska kai pilamas vanduo. Cia reikia pabrezti, kad apiputineti vonia geriausia makrofleksu naudojant pistoleta. Geras pistoletas zinoma kainuoja bet galima ir koki paprastesni kad ir kinietiska nusipirkt. Su pistoletu galima lygiai ir graziai ispust nestorus makaronus ant vonios dugno.

Kad jau cia taip visi vonias remontuoja sakau gal kam pravers ir toks fintas  smile.gif

***** Ixasasss, kur tu buvai ankščiau smile.gif Mano vonia jau stovi -tai abejoju ar kas ją dabar trauks iš ten g.gif O po vonia užpildžiau tarpus žinoma ne idealiai, bet nešvarumai nesikaups. prieky po vonios kraštu, diedas žadėjo padaryti tokį paprastą skydą, kuris atsidarinės kaip stumdomos durys iš vienos ir kitos pusės (po vonia ir ankščiau sukišdavau skalbimo miltelius, minkštiklį ir t.t.).

Žinau, kad užknisu su savo klausimais, bet gal kas galit papasakoti kaip gražiai išpiti silikoną aplink vonią? Vakar pabandžiau - tai šiandien atsirado didelis noras perdaryti blush2.gif ax.gif

Akvilyte, pažiūrėjau į tavo avatarą - tai ir pamaniau, kad greitai turėsit brolį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2008 02 22, 13:08)
Žinau, kad užknisu su savo klausimais, bet gal kas galit papasakoti kaip gražiai išpiti silikoną aplink vonią?

Akvilyte, pažiūrėjau į tavo avatarą - tai ir pamaniau, kad greitai turėsit brolį  blush2.gif

man rodos keliais puslapiais atgal ixxxas apie tai rase g.gif mes tai su svirkstu juostele padarem ir paskui su pirsciukais tvarkem.. knisiaus daug bet visai nieko gavos bigsmile.gif o realiai kur bievai gavos tai po men nebematem irnesakyk.gif

mirksiukas.gif geguzes men tikrai turesim wub.gif

as dar audziu minti kaip cia visus ixxxo patarimus i viena vieta sukelt... g.gif jauciu kuri vakara nepatingesiu ir sukelsiu pas save i dienorasti o kai atidarinesim nauja tema tai i pirma puslapiuka reiks nuoroda idet, nes tikrai labai geru patarimu yra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 22 vasario 2008 - 13:47
del silikono, tai MB jau istepliojes ne viena bonka bigsmile.gif ( santechnikas) tai sake uztepus reikia ta desryte papurksti su langu plovikliu ir tada su pirstais lyginti, nuo langu ploviklio jis nelimpa prie pirstu ir tikrai super pasidengia thumbup.gif ir sake kad dar nuo langu ploviklio priklauso g.gif teko daryt ir su pigiu ir su brangesniu, tai su brangesniu geriau sekasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 22 vasario 2008 - 14:30
QUOTE(akvilyte @ 2008 02 22, 14:42)
as dar audziu minti kaip cia visus ixxxo patarimus i viena vieta sukelt...  g.gif  jauciu kuri vakara nepatingesiu ir sukelsiu pas save i dienorasti o kai atidarinesim nauja tema tai i pirma puslapiuka reiks nuoroda idet, nes tikrai labai geru patarimu yra  thumbup.gif

Tikrai, Ixasss'o patarimai nerealūs thumbup.gif Aš kai kuriuos pamokymus saugausi kompe. Netgi Word'o dokumentus skirtingai esu pasivadinusi, pvz. vonia.SM, sienu_dazymas.SM,t.t. Ir beveik visur jo patarimai dominuoja tongue.gif

QUOTE(dute_a @ 2008 02 22, 15:18)
MB jau istepliojes ne viena bonka bigsmile.gif ( santechnikas) tai sake uztepus reikia ta desryte papurksti su langu plovikliu ir tada su pirstais lyginti, nuo langu ploviklio jis nelimpa prie pirstu ir tikrai super pasidengia thumbup.gif  ir sake kad dar nuo langu ploviklio priklauso  g.gif  atseit teko daryt ir su pigiu ir su brangesniu, tai su brangesniu geriau sekasi

dute_a, nereali žinia - tavo B santechnikas, ar ne bigsmile.gif Kaip tik mums reikės tokių paslaugų. Net nežinau kuo pasitikėti (kai kas patarė į CityService kreiptis g.gif)... O reikės radiatorius persukti ant sienų (vieno ir vietą truputį pakeisti). Jei ką, ar apsiimtų? Užklausk blush2.gif Atsakymą gali siųst į AŽ drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diax: 22 vasario 2008 - 14:32
QUOTE(Diax @ 2008 02 22, 14:32)

dute_a, nereali žinia - tavo B santechnikas, ar ne  bigsmile.gif Kaip tik mums reikės tokių paslaugų. Net nežinau kuo pasitikėti (kai kas patarė į CityService kreiptis  g.gif)... O reikės radiatorius persukti ant sienų (vieno ir vietą truputį pakeisti). Jei ką, ar apsiimtų? Užklausk  blush2.gif Atsakymą gali siųst į AŽ  drinks_cheers.gif

zinok nelabai apsiims schmoll.gif darbu turi tiek kad as ji tik naktim matau ir tik mieganti doh.gif lotuliukas.gif (dar plius pas mus remontuoja) o beto jis i butus neina unsure.gif irengineja namus ir stato valymo irenginius. kaip jis pats sako kad butuose labai daug reikia knistis o uzdirbi nedaug, arba kai pasakai kaina tokia kad tau apsimoketu gaisti laika tai zmones infarktas istinka. o ir is mano B patirties galiu pasakyti kad i butus eidavo tada kai buvo pradedantis, o dabar jau daug metu dirba ir apsiima tik didelius objektus, nuo...iki...
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 02 22, 15:38)
zinok nelabai apsiims schmoll.gif  darbu turi tiek kad as ji tik naktim matau ir tik mieganti doh.gif  lotuliukas.gif  (dar plius pas mus remontuoja) o beto jis i butus neina unsure.gif  irengineja namus ir stato valymo irenginius. kaip jis pats sako kad butuose labai daug reikia knistis o uzdirbi nedaug, arba kai pasakai kaina tokia kad tau apsimoketu gaisti laika tai zmones infarktas istinka. o ir is mano B patirties galiu pasakyti kad i butus eidavo tada kai buvo pradedantis, o dabar jau daug metu dirba ir apsiima tik didelius objektus, nuo...iki...

Suprantu, kad nemažai darbų turi, o kai dar prisideda ir jūsų remontai, tai doh.gif

Bet, tačiau, o, vis tiek lotuliukas.gif Gal jis galėtų pasakyti (preliminariai) kiek kainuotų tokie darbeliai (dviejuose kambariuose), kokie nurodyti schemoje (be medžiagų - vien darbas):
user posted image
Raudona - tai radiatorius; tie juodi taškai - tai mazgai, iš kurių atvedamas šildymas iš žemiau gyvenančių kaimynų; mūsų aukštas - viršutinis. Beje, ten kur punktyras, ten reikėtų, kad viskas būtų po grindimis, nes per tą vamzdį turėtų eiti stiklinė siena (norėtumėm padidinti balkoną kambario sąskaita). Atsiprašau, dute_a, kad esu tokia įkyri - tačiau man labai reikia info doh.gif Kaina gali skirtis gana žymiai. Man reikia tiesiog preliminarių kainos ribų.

O kad į butus eina tik pradedantieji, tai jau turbūt tikra teisybė - mums vienas toks santechnikėlis vos sugebėjo skalbiankę pajungti neapipylęs kaimynų - visus mano gerus rankšluosčius sunaudojo vietoj mazgočių doh.gif Ir palik vieną lotuliukas.gif Todėl ir bijau tokius darbus pradėti, kai negaliu pasikliauti darbininko kompetencija blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 02 22, 15:38)
  butuose labai daug reikia knistis o uzdirbi nedaug

Pas mane bute keitė vamzdyną (nepilnai 3metrai) - taip, knisosi visą dieną, bet ir sumokėjau 800lt. Ar čia mažai? blink.gif blink.gif blink.gif Atsiprašau už off topic blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2008 02 22, 17:08)
Pas mane bute keitė vamzdyną (nepilnai 3metrai) - taip, knisosi visą dieną, bet ir sumokėjau 800lt. Ar čia mažai?  blink.gif  blink.gif  blink.gif Atsiprašau už off topic  blush2.gif

Pažįstamų pažįstamas - santechnikas. Tai uždirba daugiau nei biure sėdintis ir nemažą algą gaunantis valdininkas. Tai, kad santechnikos darbai yra gerai apmokami yra faktas ir nėra ko čia stebėtis mirksiukas.gif Juk ne paslaptis, kad vonios remontas kainuoja brangiausiai. Draugė, kuri remontavosi butą pirkdama tikrai kokybiškas medžiagas juokiasi: "Sumą, kurią sumokėjau santechnikui, dar ir dabar atsimenu".

Ech, iš dalies gerai dutei_a lotuliukas.gif
Atsakyti

Žinau, kad užknisu su savo klausimais, bet gal kas galit papasakoti kaip gražiai išpiti silikoną aplink vonią? Vakar pabandžiau - tai šiandien atsirado didelis noras perdaryti blush2.gif ax.gif

Jei nepavyko graziai apsilikoninti ir norisi graziau. Reikia pasalinti jau esanti silikona. Ant sienos t.y. plyteliu klijuot dazymo juostele ir dazymo juostele klijuoti ant pacios vonios na tai, kad liktu laisvas kampas t.y. po kokius3-4 mm. Uztepti silikona ir nubraukti su pirstu ir is karto atsargiai nulupti dazymo juostele. Nulupinejant juostele dalis silikono ruozelio siek tiek atsikelia tai reikia dar karteli labai atsargiai perbraukti pirstu taip, kad neuzkabinti pagrindines siules ir priplot tuos atkilimus. Jei paprasciausiai palikt tuos silikono nepriplotus likucius tai velaiu ten kaupsis nesvarumai ir nekaip atrodys.
Papildyta:
QUOTE(sigita @ 2008 02 22, 15:08)
***** Ixasasss, kur tu buvai ankščiau  smile.gif  Mano vonia jau stovi -tai abejoju ar kas ją dabar trauks iš  ten  g.gif O po vonia užpildžiau tarpus žinoma ne idealiai, bet nešvarumai nesikaups. prieky po vonios kraštu, diedas žadėjo padaryti tokį paprastą skydą, kuris atsidarinės kaip stumdomos durys iš vienos ir kitos pusės (po vonia ir ankščiau sukišdavau skalbimo miltelius, minkštiklį ir t.t.).

Žinau, kad užknisu su savo klausimais, bet gal kas galit papasakoti kaip gražiai išpiti silikoną aplink vonią? Vakar pabandžiau - tai šiandien atsirado didelis noras perdaryti  blush2.gif  ax.gif

Akvilyte, pažiūrėjau į tavo avatarą - tai ir pamaniau, kad greitai turėsit brolį  blush2.gif

Vonia isimmt kaip suprantu tai ne taip jau ir sudetinga, o apipust makrofleksu labai gerai, nes nebarska kaip kokia baleja kai vandeni leidi, o kai barska tai labai lievakas vonia artodo. Be to vonia zymiai ilgiau laiko siluma tai ilgiau galima pagulet, nors tas man neaktualu lotuliukas.gif vonioj gulet nemegstu lotuliukas.gif geriau jau i baseina nueit lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Diax,2008 02 22, 16:32]
Tikrai, Ixasss'o patarimai nerealūs thumbup.gif Aš kai kuriuos pamokymus saugausi kompe. Netgi Word'o dokumentus skirtingai esu pasivadinusi, pvz. vonia.SM, sienu_dazymas.SM,t.t. Ir beveik visur jo patarimai dominuoja tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu sakyciau kaip koks apastalas cia pasijauciau, dziugia naujiena pranasaudamas...
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tiesa tokia - perejau kryziaus kelius kol si ta ismokau ir nelengva tai buvo tikrai, tai va sakau reikia pasidalint patirtim. Sau dariau remonta po to kitiems. Dabar va darau apsvietimo projekta vienam bute kai baigsiu foto idesiu cia reiketu pabrezt kad i minusa jau nuejau gana stipriai vos ne vos mano filosofavimus ta tematika isprende tiesioginiai Osram atstovai lietuvoje. Dvi dienas keiciau unitaza pazystamui, senas namas siaures miestelyje viskas supuve net nera kur prisukt.
Patart nesunku, kad tik padetu mano patarimai.

Sekmes visiems remontininkams auksarankaims.

Su pagarba, visada JUSU Ixsasss
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2008 02 22, 16:18)
Tai, kad santechnikos darbai yra gerai apmokami yra faktas ir nėra ko čia stebėtis 

tai jau jooooooo
mes buvom į namuką pasikvietę.... suskaičiavo mum virš 6t už šildymo sistemą dirol.gif ir dar tokie pasikėlę... nes pas mus rekonstruojama tai nelabai ten paprasta viskas... taip nei vienas iš dviejų ir nepaskambijo... diedas spjovė, pasiėmė atostogas ir per dvi savaites padarė visą šildymo sistemą.. pirmą kartą tokį reikalą darė rolleyes.gif va ir šildomės sėkmingai wub.gif
Atsakyti