QUOTE(sigita @ 2008 02 09, 17:44)
Taip, sudėtingas darbas, turbūt ir daug plytelių reikėjo pjaustyti, kad padaryti tinkamą nuolydį... Bet man asmeniškai toks dušo "padėklas" simpatiškesnis, negu emaliuotas baltas "bliūdas" 
Štai ir mes su vyru jngiamės į jūsų gretas, jau trečiadienį turi ateiti santechnikas, pakeisti vonios ir tūliko vamzdžių. Tada pradėsim ir mes klijuoti plyteles... Gal galit iš savo patirties patarti, ką pirma daryti? Mano planai tokie:
1. Pakeisti vamzdyną ir kanalizacijos vamzdžius
2. nulupti plyteles nuo sienų ir grindų
3. Išlyginti grindis, su savaime išsilyginančiu skiediniu
4. Klijuoti plyteles ant grindų
5. Klijuoti plyteles ant sienų
Ir dar vienas klausimas, varčiau senukų psl. ir aptikau toki preparata nuo pelėsių, kuris tepamas paruošiant sienas plytelėms klijuoti. Ar jūs naudojot tokį?

Štai ir mes su vyru jngiamės į jūsų gretas, jau trečiadienį turi ateiti santechnikas, pakeisti vonios ir tūliko vamzdžių. Tada pradėsim ir mes klijuoti plyteles... Gal galit iš savo patirties patarti, ką pirma daryti? Mano planai tokie:
1. Pakeisti vamzdyną ir kanalizacijos vamzdžius
2. nulupti plyteles nuo sienų ir grindų
3. Išlyginti grindis, su savaime išsilyginančiu skiediniu
4. Klijuoti plyteles ant grindų
5. Klijuoti plyteles ant sienų
Ir dar vienas klausimas, varčiau senukų psl. ir aptikau toki preparata nuo pelėsių, kuris tepamas paruošiant sienas plytelėms klijuoti. Ar jūs naudojot tokį?
Aš siūlyčiau va taip darbus susidėliot

1.nulupti plyteles nuo sienų ir grindų
2.pakeisti vamzdyną
3.išlyginti grindis
4.klijuot ant sienų plyteles
5.klijuot grindų plyteles
Bent mes tai taip darėm.O nuo pelėsio niekuo netepėm tik ten kur gipsas buvo,ir visas grindis ir lubas ištepliojom hidroizolecija.
Papildyta:
Va toks pas mus bus vienas virtuvėj kampas