Įkraunama...
Įkraunama...

remontą darom savo rankomis !

QUOTE(sigita @ 2008 02 09, 17:44)
Taip, sudėtingas darbas, turbūt ir daug plytelių reikėjo pjaustyti, kad padaryti tinkamą nuolydį... Bet man asmeniškai toks dušo "padėklas"  simpatiškesnis, negu emaliuotas baltas "bliūdas"  ax.gif

Štai ir mes su vyru jngiamės į jūsų gretas, jau trečiadienį turi ateiti santechnikas, pakeisti vonios ir tūliko vamzdžių. Tada pradėsim ir mes klijuoti plyteles... Gal galit iš savo patirties patarti, ką pirma daryti? Mano planai tokie:
1. Pakeisti vamzdyną ir kanalizacijos vamzdžius
2. nulupti plyteles nuo sienų ir grindų
3. Išlyginti grindis, su savaime išsilyginančiu skiediniu
4. Klijuoti plyteles ant grindų
5. Klijuoti plyteles ant sienų

Ir dar vienas klausimas, varčiau senukų psl. ir aptikau toki preparata nuo pelėsių, kuris tepamas paruošiant sienas plytelėms klijuoti. Ar jūs naudojot tokį?

Aš siūlyčiau va taip darbus susidėliot ax.gif :
1.nulupti plyteles nuo sienų ir grindų
2.pakeisti vamzdyną
3.išlyginti grindis
4.klijuot ant sienų plyteles
5.klijuot grindų plyteles
Bent mes tai taip darėm.O nuo pelėsio niekuo netepėm tik ten kur gipsas buvo,ir visas grindis ir lubas ištepliojom hidroizolecija.
Papildyta:
Va toks pas mus bus vienas virtuvėj kampas ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2008 02 09, 16:42)
O mes savaitgalį nedirbsim.....

ot protingi žmonės... aš šiandien nejaučiu nieko... persidirbom kaip reikalas.. sad.gif bet jau verkiant reikėjo... buvom susiplanavę kitaip.. ale biški dušo plytkos judėjo tai dušo zonos ir negalėjom pirmiausia pabaigt..o vyras tiek klijų primaišė ir dar tokių nenkokybiškų doh.gif tai šeštadienį VISĄ dieną klijavom plytkas .... o vavar damušėm dušo zoną.... tai daba eisiu nušpakliuot tarpukus ir eisiu vakare maudytis.. jei dar turėsiu jėgų....
nžn ar aš čia tokia leipena pasidariau.. ar rimtai daug padarėm.. ar visgi nestuke.gif duoda dalį nuovargio... na bet bent paguoda kad visai gražiiai bus wub.gif

QUOTE(sigita @ 2008 02 09, 16:44)
Taip, sudėtingas darbas, turbūt ir daug plytelių reikėjo pjaustyti, kad padaryti tinkamą nuolydį...

Bet man asmeniškai toks dušo "padėklas"  simpatiškesnis, negu emaliuotas baltas "bliūdas" 
Mano planai tokie:

Ar jūs naudojot tokį?

ai ne taip ir daug... nes ir šiaip dęjom ne tradiciškai tiesiai o įstrižai.. man taip gražiau blush2.gif

drinks_cheers.gif pas mus ilga ir siaura patalpa.. ir dar įėjimas iš galo doh.gif tai kitą galą atrėžėm dušui bigsmile.gif gavos maždaug metras ant 1,3m bigsmile.gif žodžiu nemažas thumbup.gif o vakar dar ploviau kojas atsisedus tai dar toj zonoj sugalvojom kokį suoliuką pastatyt bigsmile.gif

Tairos eiga man atrimesnė ax.gif

nes nieko niekur netepėm schmoll.gif nei bute kai darėm nei daba... jei yra vėdinimas tai kam to reik???
bute tepėm tik vienoj vietok kur kambary siena buvo papelijus... tai dabar kad nesumeluočiau.. cerzanito gal g.gif koncentratas ten buvo.. nusipirkom litrinį butelį doh.gif sunaudojom lašą.. tai likutis taip ir stovi.. bet padėjo bigsmile.gif
QUOTE(Diax @ 2008 02 10, 18:15)
Gal ir kvailas klausimas, tačiau vis tiek paklausiu - ar tokį džiaugsmą įmanoma susimeistrauti bute. Man tie dušo padėklai visai nepatinka  O dar kiek vietos susitaupytų - suvertei dureles į vidų ir baigta

šiais laikas nieko nėra neįmanoma ax.gif tiesa bute aš nedaryčiau rolleyes.gif bent jau mes dabar pildami grindis padarėm dar tokį bortelį... (įdėsiu vakare foto) nes va pas gimines dušo kabina tik ant žemės.. tai perdarinėjo trapo nuolydį, nes vanduo nespėja nubėgt schmoll.gif tai ir laksto vanduo po visą patalpą... arba dar palei kabinos perimetrą tokius ilgus siaurus trapukus... kad būtų didesnis nubėgimas... nes kitaip prasikeiksit.. tiesa tie ilgi siauri trapukai nepigūs rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos darbininkėlės. Reikia patarimo. Labai noriu svetainę išsitapetuot, kur iki puses vieni tapetai, o kita puse kiti tapetai, o per vidurį ta juostelė. Kaip ji klijuojas? Ant tepetų ar reikia palikti ten tuščią?
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2008 02 10, 20:05)
Aš siūlyčiau va taip darbus susidėliot ax.gif :
1.nulupti plyteles nuo sienų ir grindų
2.pakeisti vamzdyną
3.išlyginti grindis
4.klijuot ant sienų plyteles
5.klijuot grindų plyteles
Bent mes tai taip darėm.O nuo pelėsio niekuo netepėm tik ten kur gipsas buvo,ir visas grindis ir lubas ištepliojom hidroizolecija.

mes irgi tokia eiga darem thumbup.gif o nuo pelesio tai tepem, kampus, tas vietas kur gipso kartonu sienos buvo ir toj vietoj kur duso kabina bus smile.gif

del duso padeklo, tai pas mus bus ziauriai aukstas blush2.gif nes jis pats labai gilus ir dar ant kojeliu statose, bet toki mums liepe pirkti santechnikai doh.gif bet paksui pagalvojau, kad gal visai gerai, nes vonios atsisakem, o tai sitam padekle ir kleckus gales maudyt ir siaip jei reiks ka isplaut ax.gif

niu si savaitgali nelabai baisiai daug padarem, nes vakar buvom i miuzikla iseje ax.gif o sestadieni tai sutvarkem lubas ir beveik isklijavom grindis thumbup.gif
niu dar siek tiek pabaigt grindis, tada tarpelius istept ir galesim viska pajungt thumbup.gif nors kai pajungs reiks apatine sienu dali isklijuot dar plytelem, niu zodziu dar nemazai darbo liko, bet svarbiausia jau bus dusas, skalbianke ir normalus tulikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 02 11, 09:00)
drinks_cheers.gif pas mus ilga ir siaura patalpa.. ir dar įėjimas iš galo  doh.gif  tai kitą galą atrėžėm dušui  bigsmile.gif  gavos maždaug metras ant 1,3m  bigsmile.gif  žodžiu nemažas  thumbup.gif  o vakar dar ploviau kojas atsisedus tai dar toj zonoj sugalvojom kokį suoliuką pastatyt  bigsmile.gif 

Superinis kampas dušui, daug vietos thumbup.gif O suoliukas irgi gerai, pas mane vonioj kažkada uošvis padarė tokias groteles ant vonios, kad anytai būtų lengviau skalbiant. Dabar aš jas puikiai naudojau kai buvau nestuke.gif paskutiniais mėn. ir sunku buvo atsistoti iš vonios, paprasčiausiai sėsdavau ant jų.
Atsakyti
Ir mes kibome savomis rankomis remontuotis. Namas senas medinis, sienos rastu, tad kreivos. nukapojom tinka (ka ten kapojom - pats byrejo kaip smeliukas), apšiltinom lauko sienas putu poristirolu ir priverzem medzio drozliu plokstem. O toliau stop. nu niekaip nesualvoju kaip daryti ir kokia daryti apdaila. Mat sienos vis viena liko kreivokos (banguotos). Ant tų sienu, kur zidinys jau nusprendem dėti tokias akmens mases plytutes. Na tai aš nugruntavau tą sieną, o meistrelis suklijavo plyteles. Ir kur tau po poros savaiciu visos alei vienos nubyrėjo. Židinys jau pastatytas, kaip sakoma naudojamas pagal paskirti tai kur tau dabar ji atitraukinesi, kai kiekviena dienele reikia kurenti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 02 11, 18:28)
Ir mes kibome savomis rankomis remontuotis. Namas senas medinis, sienos rastu, tad kreivos. nukapojom tinka (ka ten kapojom - pats byrejo kaip smeliukas), apšiltinom lauko sienas putu poristirolu ir priverzem medzio drozliu plokstem. O toliau stop. nu niekaip nesualvoju kaip daryti ir kokia daryti apdaila. Mat sienos vis viena liko kreivokos (banguotos). Ant tų sienu, kur zidinys jau nusprendem dėti tokias akmens mases plytutes. Na tai aš nugruntavau tą sieną, o meistrelis suklijavo plyteles. Ir kur tau po poros savaiciu visos alei vienos nubyrėjo. Židinys jau pastatytas, kaip sakoma naudojamas pagal paskirti tai kur tau dabar ji atitraukinesi, kai kiekviena dienele reikia kurenti  verysad.gif

na, ant plokstes klijuot plyteles problematiska... Mes grindines kelias ant osb turejom klijuot - tai suraizem pavirsiu, istepem betakontaktu (labai kibus ir grubus kazkas panasaus i grunta) ir tada klijavom. Jei ant sienu reik klijuot - ant plokstes sukam gipskartoni ir tada klijuojam.
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2008 02 11, 09:31)
Sveikos darbininkėlės. Reikia patarimo. Labai noriu svetainę išsitapetuot, kur iki puses vieni tapetai, o kita puse kiti tapetai, o per vidurį ta juostelė. Kaip ji klijuojas? Ant tepetų ar reikia palikti ten tuščią?

Kaip tik siomis dienomis darausi remonta namuose. Tapetus jau isklijavau, butent su juostele. As pirkau Senukuose, vokiska, supakuota po 10 m. ( nes niekur negavau pritaikyt spalvu derinio. Tai ji su lipniu pagrindu, labai paprasta klijuoti.
user posted image

Didelis aciu cia rasancioms. Kadangi nelabai nusimanau apie remontus, o ypac apie ivairias medziagas, tai jus labai labai padejote smile.gif 4u.gif Buto vaizdas kasdien vis gereja smile.gif
Atsakyti
Na darbininkėlės, kaip jum sekasi? Aš jau pradėjau gailėtis dėl remonto doh.gif GAlva tinsta nuo kalimo ir gręžimo. Atlupo vyras visas plytkas nuo sienų - liko klijai, gramdė vargšas visą dieną. Šiandien bandė lupti plytkas nuo grindų doh.gif doh.gif doh.gif O jos pasirodo prieš 30 metų supiltos ant betoninio skiedinio ir priaugusios taip, kad arba raunasi su "mėsa" (betonu), arba nuskyla . Jau nebežinau ką ir daryt, sakau gal pilti ant senų plytelių tą savaime išsilyginantį skiedinį ir vsio g.gif Ar laikysis?
Atsakyti
QUOTE(vapsva @ 2008 02 11, 21:18)
Kaip tik siomis dienomis darausi remonta namuose. Tapetus jau isklijavau, butent su juostele. As pirkau Senukuose, vokiska, supakuota po 10 m. ( nes niekur negavau pritaikyt spalvu derinio. Tai ji su lipniu pagrindu, labai paprasta klijuoti.
user posted image

Didelis aciu cia rasancioms. Kadangi nelabai nusimanau apie remontus, o ypac apie ivairias medziagas, tai jus labai labai padejote smile.gif  4u.gif Buto vaizdas kasdien vis gereja smile.gif

Tai klijavai tiesiog ant tapetų tą juostą?
Atsakyti
mes visa remonta kartu su vyru pradejom daryt, zinoma pabaigs jis vienas, nes as su tokiu pilvu nestuke.gif sunkaiu jau ka ir padet galiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 02 11, 18:28)
Ir mes kibome savomis rankomis remontuotis. Namas senas medinis, sienos rastu, tad kreivos. nukapojom tinka (ka ten kapojom - pats byrejo kaip smeliukas), apšiltinom lauko sienas putu poristirolu ir priverzem medzio drozliu plokstem. O toliau stop. nu niekaip nesualvoju kaip daryti ir kokia daryti apdaila. Mat sienos vis viena liko kreivokos (banguotos). Ant tų sienu, kur zidinys jau nusprendem dėti tokias akmens mases plytutes. Na tai aš nugruntavau tą sieną, o meistrelis suklijavo plyteles. Ir kur tau po poros savaiciu visos alei vienos nubyrėjo. Židinys jau pastatytas, kaip sakoma naudojamas pagal paskirti tai kur tau dabar ji atitraukinesi, kai kiekviena dienele reikia kurenti  verysad.gif

Ar nebaisu buvo rąstinį namą šiltinti polistiroliu g.gif Kažkaip man šios dvi meždiagos nedera, bijočiau, kad pradės pelyti unsure.gif
Beje, mūsų situacija tokia pati, rekontruojam rąstinį namą, tai mes jį šiltinom iš išorės ekovata (purškiama), kalėm apdailines lentas. O iš vidaus planuojam gipskartonį sukti.
Atsakyti