Įkraunama...
Įkraunama...

remontą darom savo rankomis !

QUOTE(rutelyte @ 2008 07 30, 12:28)
įdedu ir čia gal kam pravers  4u.gif
http://www.keramika....perto_patarimai

video pamokėlės apačioje kaip klijuoti plyteles

oh kad kiek anksciau butu buve...kaip tik jau baigem plyteles doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 07 30, 07:32)
[FONT=Times][SIZE=1]
man pirmausia kas kyla kaip taisiklingai supjauti tai, reikia spec daikto kur kampas bina 90 45 ir 30 laipsniu, buna parduotuveje ir ji galima naidoti ir naudoja plintusu supjovimui, o pjauti su labai astriu peiliuku kad lygiai butu.

Pasaulisgrazus - tos pleveles meistrai specialiai nenueme, nes ja butina laikyti kol padaroma lango apdaila, kad nesubraizyti remo, o dabar jau kaip ir minėta buvo ( Abocius) pasiimk peiliuka kur keicias geleztes, ir reikia ipjauti bet nestipriai ir palei pat ta siena.  smile.gif

sėkmės darbuose smile.gif

Aciu aciuks.gif Varau i Senukus siandien, gal ten rasiu ta peiliuka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rutelyte @ 2008 07 30, 12:28)
įdedu ir čia gal kam pravers  4u.gif
http://www.keramika....perto_patarimai

video pamokėlės apačioje kaip klijuoti plyteles

Ot Aciu notworthy.gif DuokDieve tau sveikatos mirksiukas.gif Nu tikrai pravers thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 30 liepos 2008 - 12:15
ten ne peiliukas, ten toks kaip lovelis, ir jame ira tokie grioveliaii kur i ta loveli idedi daikta kur nori pjauti, i tada griovelius statai peiliuka ir pjauni. smile.gif
Atsakyti
šiek tiek paskaitinėjau temą- labai fainai pucini konsultuoja. po poros savaičių ( jei lems likimas) žadu prisijungt prie šitos temos. pucini, nepabėkit mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
blush2.gif ax.gif

pati prieš pora mėn baigiau remontus su MB , visą pragarą perėjom, tai dabar dalinuosi žiniomis. smile.gif

kaip sekasi remontininkai? mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas..

suprantu tave...mes ir su MB jau finiso tiesiaja matom..jau ruosiames dazyt..plyteles uzbaigem, tik krastelisu sestadieni uzglaistysiu..smile.gif O darem irgi viska..net elektra vedziojom..smile.gif jau pavargom, bet kaip nors damusim..smile.gif bet nesigailiu akd viska patys darom.. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

daryti remontą patiems yra pigiau. Mes su MB susiradomę darbininkus, bet kainos tai žvieriškos. Nors darbininkų darbu nesiskundžiu, tikrai daro sąžiningai, tačiau vis vien manau, kad kai daraisi pats, tai darai gi sau, ne kitam, tai ir darai kokybiškai ir gerai.

Remontas tikrai isšsekina. Mano tevai yra pakvaišę dėl remontų, baigę įrenginėti savo butą, padarė remontą mano sesei, dabar sode įrenginėja namą biggrin.gif

Tikrai faina žiūrėti kai abu tevai stengiasi dėl vieno tikslo.
Atsakyti
QUOTE(Bambina0229 @ 2008 07 31, 10:13)

Remontas tikrai isšsekina. Mano tevai yra pakvaišę dėl remontų, baigę įrenginėti savo butą, padarė remontą mano sesei, dabar sode įrenginėja namą  biggrin.gif 

čia jau toks gyvenimo būdas-remontas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2008 07 31, 08:28)
labas rytas..

suprantu tave...mes ir su MB jau finiso tiesiaja matom..jau ruosiames dazyt..plyteles uzbaigem, tik krastelisu sestadieni uzglaistysiu..smile.gif O darem irgi viska..net elektra vedziojom..smile.gif jau pavargom, bet kaip nors damusim..smile.gif bet nesigailiu akd viska patys darom.. ax.gif

QUOTE(Bambina0229 @ 2008 07 31, 10:13)
Labas rytas,

daryti remontą patiems yra pigiau. Mes su MB susiradomę darbininkus, bet kainos tai žvieriškos. Nors darbininkų darbu nesiskundžiu, tikrai daro sąžiningai, tačiau vis vien manau, kad kai daraisi pats, tai darai gi sau, ne kitam, tai ir darai kokybiškai ir gerai.

Remontas tikrai isšsekina. Mano tevai yra pakvaišę dėl remontų, baigę įrenginėti savo butą, padarė remontą mano sesei, dabar sode įrenginėja namą  biggrin.gif 

Tikrai faina žiūrėti kai abu tevai stengiasi dėl vieno tikslo.

musu buvo isvedziota, bet mano MB baiges apie elktra tai jam jokiu problemelių. Mes ir viska patys darėm, o pavargom, bet nesigailiam kad patys, nes paskaičiaveę kiek kainuos meistrai tai pagalviojom, kad patys geraiu jau kaip saknt brokų prisidarykim, bent jau už juos mokėt nereiks ax.gif

o aisku kai pats darai kad ir nezinai va paskaitai, pakalusi, kai sau darai tai nuosirdziai darai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 07 31, 10:21)

musu buvo isvedziota, bet mano MB baiges apie elktra tai jam jokiu problemelių. Mes ir viska patys darėm, o pavargom, bet nesigailiam kad patys, nes paskaičiaveę kiek kainuos meistrai tai pagalviojom, kad patys geraiu jau kaip saknt brokų prisidarykim, bent jau už juos mokėt nereiks ax.gif

o aisku kai pats darai kad ir nezinai va paskaitai, pakalusi, kai sau darai tai nuosirdziai darai smile.gif

butent...darais sau tai ir pagal save darai..o meistrai tai kaip jiems pasvies.."aj nu bus gerai.." ir tiek smile.gif jau laukiu nesulaukiu kada baigsim..taip norisi isikelti isviezius savus namucius.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 07 31, 11:21)

Tai aš taip pat savo vyrui sakiau, kad patys galime padaryti, juo labiau kad užaugau namuose, kur patys viską daromės, tevai būtų padėję ir draugų turime, juo labiau, kad informacijos šiais laikai tikrai yra.
Atsakyti
mes tai dar tik kai rinkomes butuka, jau žinojom, kad patys isiruošim ax.gif
nu bet papasakokit kaip sekasi jums darbuotis smile.gif
Atsakyti