Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali mokytojas būti verslininku

Realiai as pasakysiu taip, man atrodo, kad mokytojo darbas negali ir ypatingai neturetu buti verslas. ax.gif Nes is savo patirties zinau destytoju, kurie jei neini pas juos privaciai, tai gero pazymio neturi ax.gif
Aisku jis ir neturetu buti idejinis, kaip kad galvoja valstybe nustatydama algas schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki,
Manau jei tu esi geras mokytojas, t.y. atsidavęs mokytojas, tai neuždirbsi daug, nes para turi 24 val., o valstybė mūsų nemyli schmoll.gif .Gali dirbti papildomai, bet tai tik šiokia tokia pagalba. Mokykloj dirbu jau nemažai tačiau tik pradėjusi dirbti papildomai kitoje sferoje supratau, ką reiškia uždirbti...Beje mano pedagoginė patirtis čia pravertė smile.gif
Atsakyti
Kurio dalyko mokytoja tu esi? Ir kokia ta papildoma sfera , jei ne paslaptis? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2008 02 15, 18:03)
Kurio dalyko mokytoja tu esi? Ir kokia ta papildoma sfera , jei ne paslaptis? ax.gif  smile.gif

Esu pradinių klasių ir informatikos mokytoja. Dirbu tinkliniam marketinge taip pat. Mane čia atvedė pinigų stygius, ir noras save išbandyti kur nors kitur. O čia radau ne tik tai - radau labai šaunius žmones, laisvą grafiką, pinigus ir dar daug ką kita... Dar svarbu, kad galiu kol kas suderinti abu darbus. Dirbti čia tikrai nėra lengva, bet tai priklauso nuo noro, nusiteikimo ir tikėjimo savim. Dirbu tikrai garsioje ir žinomoje Lietuvoje kompanijoje. Pardavinėju gyvybės draudimą.
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2008 02 04, 15:32)
Sveiki ,

Jau kuris laikas sprendziu dilema. Esu jauna mokytoja (bet su patirtim), darbas patinka, bet va del mokytojo atlyginimo net negaliu paskolos bustui gauti. Galima keisti darba, bet velgi savi niuansai.Prisiduriu su pamokom privaciom, bet nepakanka, o dar aplinkiniai piktinasi, kad brangiai imi uz pamokas. Kaip rasti ta viduriuka: kad dirbtum megiama darba, nenusidirbtum per daug ir turetum galu gale tai ko nori (neprasau menulio is dangaus:)???

Mokytojams labai gerai sekasi Tinklinio marketingo sferoj.
Taip sakau iš patirties. Nesu mokytojas, bet šalia manęs yra daug sėkmingų mokytojų (iš Palangos, Klaipėdos, Kretingos), kurie dirba mokytojais mokyklose, o po darbo laisvu laiku mokina kitus, kaip vystyti savo verslą ir tuo pačiu vysto jį pačios. Didžiausias uždarbis apie kurį prasitarė, tai 5500Lt į mėnesį šalia pagrindinio mokytojo atlyginimo. Žinoma, tam buvo reikalingas įdirbis ir iš pradžių visko reikėjo ušmokti pačiam. Tai atėjo po 2,5 metų. Bet skirtumas nuo čia aprašomų uždarbių yra tas, kad jei ji sumastys, tarkim, mėnesiui išvažiuoti pailsėti arba (nediuok dieve) susirgs, tai jos pajamos nesumažės, o gal net ir padidės.
Tai įmanoma. Įmanoma ir dar daugiau.
Sistema veikia bet kokiu atveju. Ji nėra nei bloga, nei gera. Viskas priklauso, kaip konkrečiu atveju konkretus žmogus išnaudoja sistemos teikiamas galimybes.
Jei reikia daugiau info, rašykit asmeninę žinutę.
Atsakyti
Na, del tinklinio marketingo man asmeniskai dar siek tiek reiktu pagalvoti g.gif Nes tokiu progu buvo bet jauciu kad tai ne mano sritis, del to pakankamai sunku persilauzt per save ir kitiems siulyti kazka vos ne per prievarta

Nors velgi, kaip pateiksi ir kaip paziuresi i tai smile.gif
Atsakyti
Privaciai mokinantis mokytojas mokinius susodina mokyklos klaseje, kuria jis nuomojasi rolleyes.gif tai manau, kad nebutinai mokytojas turi dirbti mokykloje pilnu etatu. Pasiima puse etato, o likusi laika skiria privaciai einantiems. Svarbu zinoti kaip bendrauti su mokiniais ir kas jiems patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrė: 05 kovo 2008 - 19:51
Dimming, o tu pati kokio dalyko mokytoja ir iš kokio miesto? Jei jauti, kad mokytojauti sekasi ir patinka, ar negalvojai apie savo mokyklos (įvairiausi variantai - nuo šeštadieninės iki vidurinės) steigimą ir kur nuvedė tokios mintys?
Atsakyti
Esu anglu k mokytoja, tad galimybiu kaip ir yra

pradedu galvoti apie ivairius variantus, bet nesinori daryti bet kaip

ypac kai dar vienas esi, tai ir uzsiciklini savose mintyse ir idejose
Atsakyti
Manau, kad verslininkas gali būti kiekvienas. Ir tikrai nebūtina mokyti tik vaikus, ruošti juos egzaminams. Kodėl nepasiūlti paslaugų visai kitai grupei - studentams, kurie nori į erasmus, bet bijo dėl anglų k., verslininkams, kurie nori skubiai išmokti, bet dėl netvarkingo tvarkaraščio sunkiai prie kursų prisitaiko, galų gale užsieniečisu lietuvių kalbos mokyt - būti jų asmenine mokytoja. Manau, kad tereikia truputį pasireklamuoti, galbūt susikurti tinklapį ar pasieškoti tokių paslaugų ieškančiųjų. O jau tada iš lūpų į lūpas pasklis žinia. Tikrai siūlau sudėjus rankų nesėdėti.
Atsakyti
Dekui , Frinja uz idejas 4u.gif

Visa tai jau darau , dabar klausimas kaip isvystyti didesni masta .Aisku gali dirbti nuo ankstyvo ryto iki velyvo vakaro, darbo netruks. Bet mano tikslas - uzdirbti kuo daugiau dirbant kuo maziau. smile.gif
Atsakyti
Dimming,o kiek uz valanda imi,kad sako ,kad brangu?ir is kokio miesto esi? smile.gif

i tema atsakant,tikrai galima gerai gyventi is papildomai mokiniu,bet ne iskart smile.gif
Atsakyti