Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinės pradinė mokykla

QUOTE(valcyte @ 2010 01 11, 11:47)
sveikos mamytes,
va tai tau kiek nuomoniu....
noriu ir as leisti savo dukra i sia mokykla,girdejau as apie ja tik gerus atsiliepimus,bet kai paskaiciau jusu...



Šiaip ši mokykla labai populiari, sunku į ją patekti. Tai matyt irgi kažką apie ją sako mirksiukas.gif

Labai lauksiu atsiliepimų apie Vitaliją Paleckienę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 11 sausio 2010 - 11:52
mano vaikas lanko šią mokyklą ir tikrai nieko blogo aš apie ją negaliu pasakyt pas Danutę Bagdžiūnienę, superinė mokytoja, gal nevisiems tėvams ji įtinka, bet vaikams ji ir gera ir reikli.
Pati mokykla yra prižiūrėta ir pagal išgales remontuojama, man labai patiko tai, kad vaikai atėję į pamokas turi persiauti ir nesėdi permirkusiom ir prakaituotom kojom, pastoviai vyksta ekskursijos, įvairios programos prieš patyčias, žodžiu atmosfera gera.
Minusas, kad mokykla neturi sporto salės ir jei oras yra prastas kūno kultūros pamokos nevyksta taip kaip turėtų, o kadangi mokyklos patalpos ankštokos tai faktiškai vaikai juda labai mažai. Yra aktų salė, bet ji dažnai būna užimta.
Visai neseniai buvom Stanevičiaus mokykloj atvirų durų dienoj, tai patikėkit manim ten pradinukai daug skurdžiau gyvena sad.gif

P.S. dar norėčiau mesti akmenuką mokyklos sekretorei, tai kuri prašymus priiminėja - nemaloni moteriškė, supraskit mes čia tokie išskirtiniai, tai daug šansų patekt nedėkit ir iš vis geriau nevarginkit su savo klausimais. Sėkmės jai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazala @ 2010 03 03, 15:41)
Minusas, kad mokykla neturi sporto salės ir jei oras yra prastas kūno kultūros pamokos nevyksta taip kaip turėtų, o kadangi mokyklos patalpos ankštokos tai faktiškai vaikai juda labai mažai. Yra aktų salė, bet ji dažnai būna užimta.



Bet juk salė ten yra, tik nedidelė g.gif Baigiau šią mokyklą prieš kelis metus - kūno kultūra visuomet vykdavo normaliai. Nebent dabar padaugėjo renginių, kuriems reikia visos salės g.gif
O kad vaikai juda mažai... Hm biggrin.gif Kai tik ten nueinu, iš kojų vos neišverčia vaikų, lekiančių koridorium, krūva biggrin.gif Juk taip yra visose pradinėse smile.gif
Atsakyti
mažose patalpose yra didesnės galimybės susižaloti, ypač jei vaikai neturi kur išsikraut.
Salėj vyksta ne tik renginiai bet ir choreografijos užsiėmimai, klasių daug, šiltu laiku viskas tvarkoj, bet šaltuoju nelabai.
mano vaikas labai judrus, o mokykloj ketvirtokai budi koridoriuose ir visus lakstančius drausmina, na ne kiekvinas vaikas gali ištverti ramiai vaikštinėdmas. Labai gerai, kad vaikai mokomi tvarkos, bet ta mažos erdvės problemėlė yra, nes vaikų tikrai daug.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 01 04, 10:12)
Ką galite pasakyti apie būsimų pirmokėlių mokytoją Vitaliją Paleckienę ? Labai laukiu atsiliepimų apie ją (galima ir į AŽ) .


Gal Vitalija Pelakauskienė - Mačiulytė? Pakankamai reikli, mums patiko. Mokykla mes irgi labai patenkinti. Mokykloje geri būreliai. Superinė muzikos mokytoja Snieguolė. Labai geri dailės užsiėmimai. Mums pasisekė su pailginta, buvo mokytoja Elena. Keramikos būrelis atrodo,kad privatus ir labai brangus. Dėl sporto salės tai būtų gerai, kad būtų didesnė. Mūsų vaikai ne sportininkai, bet žinau, kad mokyklos sporto komanda dažnai mieste labai gerai pasirodydavo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidus @ 2010 04 07, 17:20)
Gal Vitalija Pelakauskienė - Mačiulytė? Pakankamai reikli, mums patiko.


Gal ir sumaišiau pavardę blush2.gif Nežinau, kokia iš tiesų.
O ar neperdaug ji griežta? Pvz. jei vaikas jautresnis.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 07, 20:17)
Gal ir sumaišiau pavardę blush2.gif  Nežinau, kokia iš tiesų.
O ar neperdaug ji  griežta? Pvz. jei vaikas jautresnis.


Jei vaikas į mokyklą eina mokytis, o ne laiką stumti, tai mokytoja tiks. Mūsų vaikas įgijo pasitikėjimo savimi, atostogaudamas pasiilgdavo mokytojos ir draugų. Mokykloje ir klasėje buvo organizuojami įdomūs renginiai, konkursai, ekskursijos. Organizuojamos nemokamos kelionės gerai besimokantiems vaikams. Mokytoja pakankamai gerai informuodavo apie vaiką. Šioje mokykloje dedami geri pamatai tolesniam mokymuisi. Mūsų gatvė nepriklausė mokyklai, bet vaiką priėmė.
Atsakyti
O gal kurios vaikas lanke pas Tamulioniene ?Prasau parasykite atsiliepimus....
Atsakyti
Gal ketvirtokėlių mamytės galėtų papasakot apie mokytojas: Zita, Dangira, Aloyza?
Atsakyti

4u.gif
Atsakyti
Taip butu labai malonu jei kas parasytu busimiems pirmokams kokios ju laukia dienos mokykloje?
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti