Įkraunama...
Įkraunama...

Kramtomoji guma

QUOTE(aukseliss @ 2008 02 04, 20:24)
Sveikos mamytės, norėjau pasiteirauti Jūsų ar duodate savo pipirams kramtomosios gumos  g.gif .Kokią kramtomą perkate, jei duodate? Ir kažin ar nekenkia dantukams  schmoll.gif
Mums  šiuo metu yra 3 metai ir 8 mėnesiai  4u.gif , kartą paragavom kramtomos gumos ir mums labai patiko  thumbup.gif  , dabar tik duok ir duok. Mes perkame DIROL vaisine gumą.

Tikrai ne.Kartą paragavo, labai nepatiko, nors ir buvo ala vaikiška Orbit, bet nemėgsta. Ir džiaugiuosi.Bent vienu blogiu mažiau. ax.gif
Atsakyti
Mano sunui rugseji bus 4 m. Jis pas mus kramto kramtoma guma ir zino, kad jos praryti negali. Kramto vaikiskas ir kartais orbit vaisines. Bet jis sako"jau iskramciau", paziaumojes kelis kartus ir ispjauna, nes nori jau lupti kita, tai labai greitai jis patvarko visa pakeli, o tada ramu. Retai jis gauna tos kramtomos gumos smile.gif
Atsakyti
Mazoji dar kramtoskes neragavo. Spes dar.
Atsakyti
Sūnus labai mėgsta guma rolleyes.gif paragavo 2,5 metuku, buvo kelis kartus pradzioj netycia nurijes, bet dabar jau labai graziai pakramto ir isspjauna. nepiktnaudziaujam, bet kartais duodam pakramtyt ax.gif
Atsakyti
vaikiska duodu, nes labai jau nori, kai pasidaro neskani, atnesa man ir sako-duok nauja...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre g: 09 rugsėjo 2009 - 18:43
maniskiui lapkriti bus keturi,guma jau ismokes kramtyti......oj net nepamenu kada lotuliukas.gif pabandyk parduotuvej tik nenupirkti,priminima gaunu is karto dirol.gif as nemanau,kad kramtomoji kaip nors kenkia vaikams....be to pakramto pora minuciu ir spjauna....nors nesu stomatologe,nezinau,gal ir dar per mazas g.gif
Atsakyti
duodam pakeli i 2 savaites 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Manoji nelabai uzsikabliavus yra ant gumos, esu pora kart davus, bet kad ji geriau koki saldaini pagriaustu, nors ir saldainiai tikrai nera jai visas pasaulis, gali valiotis ant stalo ir ji nelabai kreipia i juos demesi, karts nuo karto suvalgo koki, bet tik kokius zirniukus, kinder kiausini, bet ir tai dazniausiai sokolado viso nevalgo biskuti pagriauzia ir tiek jai svarbiausia zaisliukas smile.gif smile.gif
Atsakyti
Maniškiui beveik 5 metai, tačiau kramtomą gumą stengiuosi duoti kuo rečiau. Specialiai neperku, nebent iš manes išprašo, žino, kad rankinėje visada turiu bigsmile.gif
Atsakyti
Daviau paragauti - nepatiko. ax.gif Aš tuo labai džiaugiuosi. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasras @ 2009 09 14, 15:59)
Daviau paragauti - nepatiko. ax.gif  Aš tuo labai džiaugiuosi. thumbup.gif  4u.gif

O kokia to dziugesio priezastis? blush2.gif Gal esi ka nors girdejusi apie bloga poveiki dantukams ar dar kam nors? smile.gif Tokiu atveju as irgi neduociau......... dirol.gif aciuks.gif
Atsakyti
Dukrytė mėgsta kramtomą gumą, bet leidžiu valgyti tik tą "sveiką" : Dirol, Stimorol ir pan. Jokių spalvotų ir neaiškių firmų neduodu, žodžiu duodu tik tas, kurios sureguliuoja rūgščių pusiausvyrą.
Atsakyti