Įkraunama...
Įkraunama...

Kramtomoji guma

QUOTE(jurgitele741 @ 2010 07 21, 09:53)
Sūnui kartais duodam, bet nepiknaudžiaujam, dukra kramto dažniau  biggrin.gif O sūnus kramto tik kol skanu, paskui išspjauna ir sako "fe, neskanu"  biggrin.gif

Mano panelei greit bus 5, bet guma pradejo kramtyt tik pries 2 men,renkames vaikiska orbit ax.gif manau lb nepakenks,nekiekviena diena kramto,kartais po valgio bigsmile.gif
Atsakyti
Mes irgi kramtom guma jau nuo dvieju metuku, labai megsta pasimaivyti mazasis kramtydamas biggrin.gif
Atsakyti
dukrai 5 metai jau seniai kramto guma smile.gif nematau tame nieko kenksmingo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dukrytei jau beveik 3 metukai, nzn ar labai jau ta guma kenksminga, jei pamegtu ja, gal ir nepriestarauciau. Bet... Paprasciausiai prie gumu, saldainiu, sokoladu ir kitokiu saldumynu stengiuosi nepratint. Pati neduodu ir kitiem neleidziu to daryt, nemanau, kad del to mano vaikas jauciasi bent kiek nelaimingesnis... Vietoj saldumynu mieliau pinigus leidziam pistacijoms jos aktyvina smegenu veikla ir maniskei beprotiskai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano keturmeciui,liepe kramtyti guma daktaras smile.gif po ilgalaikiu slogu ir ausu uzdegimo,jis eme net prasciau girdet,operavom adenoidus ir daktaras po operacijos liepe kramtyt,kad judetu raumenukai ir ausytem i nauda butu biggrin.gif
Atsakyti
Mes neduodam, nes nuryja.
Atsakyti
As taip pat duodu, nieko cia tokio, stengiames Dirol arba Orbit, kad kuo maziau spalvu butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drugeliukas: 10 lapkričio 2010 - 12:04
4u.gif Kartais duodu pakramtyt,ji pakramto ir isspjauna ax.gif
Atsakyti
Šiaip neduodam, bet jeigu būna čulpinuke tai pakrampo ir išspjauna.
Atsakyti
Maniskis nemoka kramtyti gumos tai as ir neduodu. Kiek meginau tai vis nuryja doh.gif
Atsakyti
labai nori, duodame, žinau, kad nelabai gerai, bet nepraeinam pro lentyna prie parduotuvių kasų.
Atsakyti
duodu,kai pati kramtau,,,bet su saiku:)
Atsakyti