Įkraunama...
Įkraunama...

Man smagiausia su mamyte!

Naujausias fotokonkursas - "Man smagiausia su mamyte!"

Su mama vaikas išgyvena daugybę gražių šiltų jaukių džiugių gyvenimo akimirkų, iš jos išmoksta galybę naujų dalykų, kopijuoja ją. Savo šeimos albumuose tikrai turime ne vieną nuotrauką, kurioje užfiksuota, kaip smagiai mama leidžia laiką su mažyliu/-iais.
Skelbiame naują fotokonkursą – “Man smagiausia su mamyte!”, kuris pradžiugins kiekvieno akį pačiomis įvairiausiomis mamos ir mažylio gyvenimo akimirkomis.
Būtina sąlyga – nuotraukoje turi būti ir mama, ir vaikas/-ai. O tema išties labai plati – tiks viskas, ką smagaus, įdomaus įsimintino veikėte kartu soske.gif
(portretinės nuotraukos netinka, nes žymiai lengviau išrinkti nugalėtoją, vertinant neportretines nuotraukas).

Nuotraukas fotokonkursui galite pateikti 2005 04 04 – 2005 04 15.

Sugalvokite kuo originalesnį, šmaikštesnį pavadinimą – taip nuotrauka sulauks daugiau dėmesio ir pelnys daugiau balsų. Pavadinimą rašykite naudodami lietuviškus simbolius (ų, š, ą, ž ir kt.)

Balsuoti galėsite už 3 labiausiai patikusias nuotraukas 2005 04 15- 2005 04 20

Dalyvaukite ir laimėkite puikių kokybiškų profesionalių nuotraukų sau ir savo mažyliui, nes fotokonkurso prizas – fotosesija “REDLUK” fotonamuose! photo.gif first.gif
Visiems sėkmės konkurse! hi.gif
Atsakyti
Uau, koks fainas prizas thumbup.gif: O ne portretinės, bet darytos pas profesionalus tinka? Portretinės kaip suprantu kur abu sėdi ir žiūri į objektyvą, ane? g.gif:
Atsakyti
QUOTE(mandalina @ 2005 04 04, 10:43)
Uau, koks fainas prizas thumbup.gif:  O ne portretinės, bet darytos pas profesionalus tinka?


Galioja visos tos pačios taisyklės, kaip ir ankstesniuose fotokonkursuose, čia keletas jų:


 i 
7. Fotokonkursui gali būti pateiktos ir profesionalių fotografų, ir neprofesionalų darytos nuotraukos, nebent konkretaus konkurso taisyklėse būtų nurodyta kitaip.
8. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.


visos kitos taisyklės ŠTAI ČIA smile.gif
Atsakyti
Oj kokios grazios pacios pirmosios fotkes thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O kaip ir kur jau įdėtas nuotraukas pamatyti? Kažkaip aš nieko čia nerandu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(caca lialia @ 2005 04 04, 15:56)
O kaip ir kur jau įdėtas nuotraukas pamatyti? Kažkaip aš nieko čia nerandu cry.gif


www.supermama.lt/foto atsidarys konkursų galerija. Paspausk pavadinimą "Man smagiausia su mamyte" ir atsidarys nuotraukų galerija. Paspaudus nuotrauką galima ją pasididinti.
Kitas būdas nueiti pažiūrėti nuotraukų - forumo lango dešiniajame viršutiniame kampe yra nuoroda Fotokonkursai (smulkiu šriftu) paspausk mirksiukas.gif
Atsakyti
kas man gali sumazinti fotke a 4u.gif atsiusciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meduza @ 2005 04 04, 16:28)
kas man gali sumazinti fotke a 4u.gif atsiusciau ax.gif

atsiusk bliudukas@mail.ru
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 04 04, 16:41)
atsiusk bliudukas@mail.ru

nusiuciau 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Aurėja, už pagalbą. Pažiūrėjau nuotraukytes, labai gražios thumbup.gif Gal reikės ir man su savo zuika sudalyvauti g.gif
Atsakyti
tuoj bus ax.gif
Atsakyti
o su promociute AR su tetuku galima? ax.gif
Atsakyti