As ir viliuosi kad skiepukas sumazins musu bedas ! visgi jau pora menesiu nuo skiepo, gal jau sutvirtejom kiek.....
Sveikos,
kaip manote kaip dėl skiepų nuo gripo ir pneumo kartu? mums parekomendavo kartu juos padaryti..... mums ligeles su antibijotikais kaskart...gal sumažėtų jų?
gal kas skiepijote?
kaip manote kaip dėl skiepų nuo gripo ir pneumo kartu? mums parekomendavo kartu juos padaryti..... mums ligeles su antibijotikais kaskart...gal sumažėtų jų?

Sveikutės,
Aš saviški taip pat planuoju skiepinti pneumo-23,nes jis man patinka,kad 5 metams. Maniškis taip pat labai imlus kosuliams,tai gal ši vakcina pagelbės,bet skiepnsimės vasara,prieš darželį
Gimber,manau neskiepinkite vaiko iškart dviem vakcinom,kaip bebutu juk po skiepo šiek tiek susilpnėja vaikučio imunitetas,o čia dar du skiepai. Tas nuo gripo,tai man išvis nepriimtinas skiepas,aš geriau siulyčiau kas savaite profilaktiškai duoti osciloccocinum. Šita duodu savo dukrai kiekvienas metais,gripu nesergam
Mažius šiuo metu immunotrofina geria,pasiteisino
Aš saviški taip pat planuoju skiepinti pneumo-23,nes jis man patinka,kad 5 metams. Maniškis taip pat labai imlus kosuliams,tai gal ši vakcina pagelbės,bet skiepnsimės vasara,prieš darželį

Gimber,manau neskiepinkite vaiko iškart dviem vakcinom,kaip bebutu juk po skiepo šiek tiek susilpnėja vaikučio imunitetas,o čia dar du skiepai. Tas nuo gripo,tai man išvis nepriimtinas skiepas,aš geriau siulyčiau kas savaite profilaktiškai duoti osciloccocinum. Šita duodu savo dukrai kiekvienas metais,gripu nesergam

QUOTE(Gimber @ 2008 12 02, 09:44)
Sveikos,
gal kas skiepijote? 

Siūlyčiau "nemiksuoti" dviejų vakcinų, ne todėl, kad susilpnės imunitetas, tiesiog, jei pasireikštų bet kokie šalutiniai vakcinos poveikiai, praktiškai nelieka galimybių atsekti "kaltininko"
Ačiū visoms už patarimus. Bet tikiuosi pneumo bus i naudą.... Sveikatytės visiems

Sveikutes, saviski paskiepyjau rugpjucio galia, tai tik vakar rimciau susirgome
Lankeme darzeli pilnu tempu, net pati netikejau, kad galime nesirgti, nors vaiku grupeje ir sloguojanciu ir kostinciu apstu.
Paziuresiu, kiek musu liga truks
Kadangi iki skiepo, kas antra savaitele sirgdavome ir be antibiotiku neissiversdavome.
Manau, skiepas mums suveike teigiamai

lovely, smagu girdet, kad skiepas i nauda

QUOTE(liepaegle @ 2008 12 05, 18:53)
is kur galima zinoti kad tai skiepas buvo naudingas ir vaikas del to nesirgo? Pvz. mes visai jokiu skiepu neturime ir visai nesergame : )
QUOTE(lovely @ 2008 12 04, 15:52)
Sveikutes, saviski paskiepyjau rugpjucio galia, tai tik vakar rimciau susirgome
Lankeme darzeli pilnu tempu, net pati netikejau, kad galime nesirgti, nors vaiku grupeje ir sloguojanciu ir kostinciu apstu.
Kadangi iki skiepo, kas antra savaitele sirgdavome ir be antibiotiku neissiversdavome.
Manau, skiepas mums suveike teigiamai 

Gal štai dėl šios priežasties

QUOTE(vilniusw @ 2008 12 05, 17:29)
is kur galima zinoti kad tai skiepas buvo naudingas ir vaikas del to nesirgo? Pvz. mes visai jokiu skiepu neturime ir visai nesergame : )
QUOTE(dange @ 2008 12 05, 19:59)
Gal štai dėl šios priežasties
Sutinku, kad tai būtų galima vertinti kaip atsitiktinį sutapimą, tačiau jei po vakcinos atsitinka kažkas nenumatyto(vaikas suserga, pasikeičia elgesys ir tt) skiepų priešininkai skubiai ir vienareikšmiškai tai susieja su neigiamu vakcinos poveikiu 

nieko neskubu su nieko sieti del to ir manau kad negalima sieti vienareiksmiskai, kaip ir as nesieju savo sunaus ligu nebuvimo ar jo retu gabumu tik su nevakcinavimo reiskiniu.
QUOTE(Vilmami @ 2008 12 05, 23:55)
Sveikos
susigundziau ir as situ skiepu. Pirmadieni lekiam skiepytis 18 men skiepu, ir paziuresiu ka daktare paporins. Nes nuo kitu geriamu vaistu, mano entuziazma numuse.

tas skiepas tik nuo 2 metu skiriamas, mazesnems vaikams yra labai grangus 2 ar 3 kartus reikia skiepyti. gal palauk 6 men. ka?