QUOTE(super blondine @ 2009 12 04, 00:12)
Pas mane panasi situacija, mes niekaip nesulaukiam skiepo

Jau kaip turi paskiepyti, tai suserga. O gydytoja liepe 2 savaites laukti
Papildyta:
Man tai imunologe sake, kad apsaugo nuo komplikaciju, susirgti gali, bet be komplikaciju, o kaip is tikruju tai neaisku, nes dauguma rasot, kad neapsaugo
Na nežinau ar šis skiepas apsaugo nuo komplikacijų. Mes pasiskiepijom vasarą, kai nebuvo jokių virusų, tačiau spalio mėnesį susirgom (peršalimas buvo, ne gripas), vaikas kosėjo, aukštesnė temperatūra buvo vieną dieną, kosėjo, tai pasidarėm nuotrauką ir mums jau buvo pradžia plaučių uždegimo. Tik keista, kad temperatūros nebuvo labai aukštos, kaip minėjau vieną dieną buvo 38,5, o kitą dieną jau 37,3-37,5. Iš tiesų tai ir nesupratau ar tai buvo plaučių uždegimas, nes kuomet gydytoja žiūrėjo kito vaikučio plaučių nuotrauką, tai matėsi, kad tose vietose juoda (mes sėdėjom kabinete kai gydytoja žiūrėjo kito vaiko nuotrauką), o kai mes pasidarėme, tai aš nemačiau tokių užtemimų plaučiuose. Gydytoja pasakė, kad pradžia plaučių uždegimo, nors kai klausė tai nieko nesigirdėjo. Teko gerti antibiotikus.
Kitas susirgimas buvo prieš 2 savaites, sloga, temperatūros nebuvo, kosulys nuo slogos. Tik noriu pabrėžti apie skiepo galbūt naudą, kad mums paprastai sloga baigdavosi labai blogai, visada komplikuodavosi į ausytes (ausų uždegimai).
Šiaip lyg tais lengvesni tie mūsųs susirgimai po skiepo (galbūt), bet kad labai efektingi tai nepasakyčiau.