Įkraunama...
Įkraunama...

Pneumo-23

as tai uz skiepus ir vaikas mano paskiepytas pagal kalendoriu, pati galvojau skiepyt Pneumo23 nes pradejus lankyt darzeli padejom sirgti, pediatre pasiule si skiepa, tipo nuo persalimu, o vakcinologas pasake kad jie tikrai ne nuo to, tai kam man leist pinigus jeigu jie neapsaugos...

ataka, nuo ausu uzdegimu sis skiepas tikrai nepades, netgy negarantuoja kad ne bus plauciu uzdegimu nes sukelejai ivairus, bet jeigu nuspredet skipyt, dabar ne pats geriausias metas, geriau jau laukti rudens
o siaip jei dazhnai sergat (kiek jums metu?) tai rybomunilis padeda gerai, geriamoji vakcina, tik kad ji veikia tik tol, kol geriat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituska: 05 liepos 2007 - 16:26
Teisingai, juk ir man minejo apie ta geriama rybomunili, reikia pasiklaust gydytojos kaip ji vartot?
Jis receptinis ar ne?
Atsakyti
mano vaikui tik pradejus eiti i darzeli,prasidejo visokios ligos.pradedant paprasciausia sloga ir baigiat plauciu uzdegimu.pasitarem su gydytoja ir ji mums rekomendavo pneumo vakcina.tai va.mes jau trys menesiai po skiepuko ir dar ne karto nesirgom ir net neslogavom thumbup.gif tfu tfu tfu,kad neprisisnekeciau ax.gif blush2.gif gal cia sutapimas,bet as manau,kad padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepadejo nei Pneumo, nei Ribomunylis sad.gif Kai nustate astma, tai padejo tik singulair. Stebuklas, bet vaikas nesirgo visiskai. Kai anksciau karta ar du i metus plauciu uzdegimas budavo ir n bronchitu. Manau kiekvienam kitaip veikia tos vakcinos.
Atsakyti
As taip pat praeitais metais norejau vaikus paskiepyt sia vakcija, nes sirgo be galo. Jau buvom isbande ivairius papildus, eziuoles preparatus, bronchomunal kursa praeje, bet niekas nepagerino situacijos. Paklausiau pediatro apie sia vakcina. Jis pasake, kad mums ji visiskai netinka, nes vaikai serga URS arba angina, mazius porakart bronchitu, todel neverta skiepyt, nes si vakcina musu neisgelbes nuo siu ligu.
Atsakyti
reksnyte, nu mes irgi jau 3 men nesergam, nors nesiskiepyjom.... smile.gif nes dabar laikas toks, serga maziau

bronchomunal ne padeda

Rybomunil padeda bet laikinai, istikruju as uz tai kad vaikas igytu imuniteta pats bet visokiu moduliatoriu...bet jei serga laaaabai daznai , galima ir pabandyt... o siaip iki 3 m jei eina i darzeli sirgti normalu, nes tii po 3 metu imunines sistemos atsira grandis subresta ir jis tampa atsparesnis butent virusinems ligoms, bet apie 6 m. amziaus vel susilpneja kita grandis ir vaikas tapma jautresnis parazitams... cia normalus procesas
Atsakyti
Zinoma beaugdamas vaikas stipreja, stipreja jo imunitetas, ale kaip islaukti, juk reikia dirbti, negali sedeti istisai su vaiku. Del to ir bandai kazkokius budus pastiprinti imuniteta
Zinoma geriausia augti kaime, lakstyti iki ziemos basam, ar pusnuogiam. Zinoma dabar zmones palepinti visokiausi naujienu, kurios tikrai nepadeda organizmui, na bet kaip gyvenam, taip...
As tai uz padejima organizmui, zinoma proto ribose, juk nepriskiepysi to vaiko visom vakcinom nuo visu ligu, bet kazka pabandyti juk galima

Kiekvienas pasimoko tiktai is saves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2007 07 11, 09:18)
reksnyte, nu mes irgi jau 3 men nesergam, nors nesiskiepyjom.... smile.gif nes dabar laikas toks, serga maziau

bronchomunal ne padeda

Rybomunil padeda bet laikinai, istikruju as uz tai kad vaikas igytu imuniteta pats bet visokiu moduliatoriu...bet jei serga laaaabai daznai , galima ir pabandyt... o siaip iki 3 m jei eina i darzeli sirgti normalu, nes tii po 3 metu imunines sistemos atsira grandis subresta ir jis tampa atsparesnis butent virusinems ligoms, bet apie 6 m. amziaus vel susilpneja kita grandis ir vaikas tapma jautresnis parazitams... cia normalus procesas

nemanau,kad čia priklauso nuo metų laiko smile.gif vien prisiminus praeitą vasarą,man darosi baisu.du kartai - bronchitas plius plaučių uždegimas cray.gif
Atsakyti
pasimeciau sad.gif jau nebezinau ka daryti su siuo skiepu.Konkreciu neigiamu veiksniu kaip ir neiskaitau.
O kas blogiausia, kad pasikonusltavus su daktarais, viena sako, kad reikia butinai, o kita nerekomenduoja.Nebezinau ja ka daryti sad.gif seragme daznai, bet limpa visokie neaiskus dalykai ir bakterijos, po viena karta esame ir ausu uzdegima tureje, ir broncita
Ar buvo kam reakcija kokia nuo skiepo, kad pvz susirgo is karto ar dar kas nutiko?
Atsakyti
prisiskaiciau cia visko smile.gif
mano mergytes labai sirgo ziema verysad.gif sloga bronchitas plauciu uzdegimas- tai gydytoja mums pasiule ji. iskart pabreze, kad nera garantijos- kaad nesirgsim- tik palengvins arba ne sirgima- tai priklausys nuo vaiku organizmu isisavinimo blush2.gif
geriausia skiepyt pries rudeni, kad spetu vaistai veikti thumbup.gif tai mazaja paskiepijom birzeli o didzioji keliaus si menesi wub.gif
Atsakyti
Mes ir pasiskiepyjom pneumo 23. Paprasiau gydytojos imnitetui sustiprinti pries darzeli. Tai pasiule sita ir dar plius skiepo poveikiui sustiprinti Ribumonili. Skiepas kainavo 55.90 Lt, o Ribumonilio visa pakuote Eurovaistinej Siek tiek virs 125 LT. Ten 6-iems viso kurso kartams. Tai dar 2 dezutes reikes nusipirkti.
Bet tikriausiai mus poliklinikoj pertrauke, kad dabar ir sloguojam ir kostim. Reikejo matyt anksciau pasiskiepyt (ne rugpjucio gale) sad.gif
Atsakyti
mano mazius tik paejes savaite i darza, siandien visu smarkumu susirgo unsure.gif . as uz si skiepa. kaip cia "nedaejo"vasara paskiepyti doh.gif . prisimenu, kad kai pries 7 m siuo ar panasiu skiepu paskiepijom dukra, kuri pradejusi lankyti darzeli nuolat sirgdavo, tai stebuklingai nustojo sulyg ta diena thumbup.gif ir visai neserga lyg siol biggrin.gif
Atsakyti