Sveikos mergaitės

.Labai džiaugiuos kad nebuvus keletą dienelių atradau atvertas mūsų svajonių namų dar vienas dureles.....

Labai džiaugiuos

. O labiausiai visomis jumis džiaugiuos, nes jau čia kaip pavarėt grožių tai jau siaubas

. Tik nepykit kad nepavadinsiu jūsų vardais

, bet tai ką pamačiau likau sužavėta.Mergikės jūs nuostabios. Ir raudonutė fainuoliška, man labai labai valentiniška.Ir ilgis labai geras.Gal todėl kad pati tokį mėgstu. O juoduliukė irgi mane sužavėjo. Kaip Gadget rašė, būtų gerai pamatyti tave su ilgaauliais, kai jau bus išbaigtas visas darbelis, nes raštas labai fainas, ir man toks sexsy, o jei kokį prabangų pamušaliuką tai iš vis atrodys labai turtingai.Žodžiu liuks. O va paskutinieji du sarafaniukai tas mėlynutis ir pilkutis tai iš vis kažkas nerealaus

.Nes tai ką jūs numezgėt yra mano svajonėse.Dabar ir pati sarafaniuką narplioju, tad jums truputį pavydžiu, kad jau esat savo darbelius pabaigusios, o aš dar tik pradedu.Bet aš jus pasivysiu, pasirodysiu, pradžiuginsiu.
O, Gadget

kaip tau sekasi.Ką narplioji?Kap ta tavo juodukė su įvairiom spalvom?Ar mezgi ją?Dovyda

, kaip ratukai?Gal jau pražiopsojau rezultatą

?
ratukai baigesi, rankovytes vis dar neriasi, laiko stinga truputi, bet pabaiga ranka pasiekiama