Įkraunama...
Įkraunama...

Pamokėlės su potoshopu programa

QUOTE(liamuna @ 2008 03 14, 14:14)
O kodel turi nepatvirtinti? g.gif

as nemoderatore, negaliu ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos ar priimsit mane į savo ratą?
Atsakyti
QUOTE(ramune27 @ 2008 03 14, 17:36)

tai aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
dėkui
man reikalinga jūsų pagalbą gal kas galit padėt? kaip padaryti kad veidas butu gražus be raudonu dėmeliu kaip tai padaryt?
Atsakyti
QUOTE(ramune27 @ 2008 03 14, 17:36)

zinoma mirksiukas.gif sveikute 4u.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Benitux @ 2008 03 14, 15:02)
padariau nauja tema, paziureism kada patvirtins  ax.gif

nu tikrai ziuresime tada juk ir nepatvirtino tavosios g.gif tokia graze buvai padariusi 4u.gif na dabar gal susisuks greiciau smile.gif as vienos temos patvirtinimo laukiu jau kokia savaite tiksliau laukiau jau nebetikiu kad patvirtins doh.gif turiu tokia programele audacity dainoms karpyti bet nemoku isaugoti kad grotu tai buvau temuke uzvedusi gal kas turi ir pasidalintu patirtim unsure.gif bet deja nepatvirtino niekas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune27 @ 2008 03 14, 17:48)
dėkui
man reikalinga jūsų pagalbą gal kas galit padėt? kaip padaryti kad veidas butu gražus be raudonu dėmeliu kaip tai padaryt?

as pagal sita darau,nes daugiau kol kas nezinauhttp://forum.feverar...opic.php?t=2359
Atsakyti
QUOTE(ramune27 @ 2008 03 14, 16:36)

Prašom, prašom. Sveika prisijungus mirksiukas.gif

Tikiuosi tema greit patvirtins doh.gif
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2008 03 14, 18:19)
as pagal sita darau,nes daugiau kol kas nezinauhttp://forum.feverar...opic.php?t=2359

labai dėkui už nuoroda ,bet man nepavyko nieko padaryt verysad.gif atrodo darau ta pati ,bet nieko nesigauna doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, as taip pat prie jusu jungiuosi, bet pradziai gal galite patarti, is kur parsisiusti sia saunia programele???
Atsakyti
QUOTE(Renataly @ 2008 03 15, 18:18)
Sveikutes, as taip pat prie jusu jungiuosi, bet pradziai gal galite patarti, is kur parsisiusti sia saunia programele???

pavartyk paskutinius puslapius, tikrai buvo ideta kelios nuorodos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti