Miu tai oras šiandieninis visai patinka
o vat saulutė vasarą įtariu nebus jos draugė

QUOTE(LoretaD. @ 2008 03 11, 20:38)
Sveiki. Inga ar dalyvausite Vln. parodoje? Jei taip ar pasiimsite kartu Miu? Norėtusi pasimatyti su sesute.
Nea, nedalyvausim. Aš tik planuoju sekmadienį atvažiuot pasižiūrėt čihua ir tibetų ringų. Bet be Miu, nes važiuosiu greičiausiai autobusu, kad vyras galėtų likti prižiūrėt šunis.
Su Miu planuoju balandį jau pradėt eit į parodas, kolkas esu nusižiūrėjus dvi specializuotas antros grupės parodas Latvijoje kitą mėnesį, mėginsiu sekančią savaitę jau registruotis į jas

QUOTE(IngaU. @ 2008 03 11, 21:11)
Nea, nedalyvausim. Aš tik planuoju sekmadienį atvažiuot pasižiūrėt čihua ir tibetų ringų. Bet be Miu, nes važiuosiu greičiausiai autobusu, kad vyras galėtų likti prižiūrėt šunis.
Su Miu planuoju balandį jau pradėt eit į parodas, kolkas esu nusižiūrėjus dvi specializuotas antros grupės parodas Latvijoje kitą mėnesį, mėginsiu sekančią savaitę jau registruotis į jas
Taip įdomu su ja bus, juk esu dalyvavus tik su čihua 

Papildyta:
tai iki susitikimo sekmadieni
Šiandien mūsų Gabai 3 mėnesiai
o naujausia foto čia:
http://lt.uniteddogs.com/photo/119512
Svėrėmės. Meškutė sveria apie 14 kg. Na ir patys matome ,kad ugtelėjo.
Papildyta:
Sveikiname sesutę Miu su gimtadieniu.

o čia aš: Gaba.

o naujausia foto čia:
Papildyta:

QUOTE(LoretaD. @ 2008 03 12, 20:36)
Šiandien mūsų Gabai 3 mėnesiai
o naujausia foto čia:
Papildyta:

o naujausia foto čia:
Papildyta:

Gabą irgi su gimtadieniu

O mes rytoj mėginsim fotografuotis, tai pasirodysim kaip užaugom

Kaip žadėjau - šiandieninės nuotraukos 
Stovim
[attachmentid=134810]
Mokomės vaikščiot su pavadėliu
[attachmentid=134811]

Stovim
[attachmentid=134810]
Mokomės vaikščiot su pavadėliu

[attachmentid=134811]
Sveiki!
Labai lauksiu atsiliepimų apie šiandienos parodą
Kokie rezultatai, įspūdžiai 
Vakar man TM ringas įspūdžio pernelyg didelio nepaliko, jaunimo patinai abu patiko (linkėjimai Čepo
), dar kelios suaugusios kalytės visai nieko pasirodė, nors ir ne visai mano tipo
O labiausiai man patiko Gaba
Super mergaitė auga
Didžiuojamės tokia sesute
Labai lauksiu atsiliepimų apie šiandienos parodą

Vakar man TM ringas įspūdžio pernelyg didelio nepaliko, jaunimo patinai abu patiko (linkėjimai Čepo

O labiausiai man patiko Gaba

Inga. Aciu uz gera zodi
Siandien sekesi ..taip pat
) . Mes atvirai nieko kito ir nesitikejome, net galvojome nevaziuoti. Kol musiskiui Chepo negris apetitas ir jis nesusigrazins prarastu formu , tiketis ringe geru zezultatu sunku. Tik tiek paguoda, kad siandien bent jau nesisedo ringe. Sunkiai , bet isstovejo. Net nebandeme uodegos prilaikyti virsuje, nes tikrai butu atsisedes. Teisejas buvo labai reiklus ir grieztas, bet teisingas. Taip ilgai ir atydziai apziurint kiekviena suni teko pirma kart matyti. Is tikro taip ir turetu buti.
O demesio is tikro daugiausia Gaba sulauke. Ir kai kas ja jau pazista is forumu. Prieina zmones ir klausia: ar cia Gaba
Susipazinome truputi su Vilnieciu Tibetukes seimininkais
Nusipirkome "Orijen" firmos maisto. bandysim Chepo duoti. Gal sitas tiks. Tai maistas ,kuriame nera grudu, o mesa sudaro apie 70 procentu.
Tai tiek trumpai .

O demesio is tikro daugiausia Gaba sulauke. Ir kai kas ja jau pazista is forumu. Prieina zmones ir klausia: ar cia Gaba

Susipazinome truputi su Vilnieciu Tibetukes seimininkais

Nusipirkome "Orijen" firmos maisto. bandysim Chepo duoti. Gal sitas tiks. Tai maistas ,kuriame nera grudu, o mesa sudaro apie 70 procentu.
Tai tiek trumpai .
O kas BOB'ą šiandien gavo gal žinot?
Man labai patinka, kai kiekvienam šuniui skiriama daug laiko ir teisėjaujama atidžiai
Tačiau su tokiu teisėjavimu dažniausiai stipriai vėluoja ringas
Orijenu maitinam katytę jau turbūt kokius metus. Manau vienas geriausių Lt sausiakų, jei ne geriausias. Tik ne visiems tinka, kiek žinau.
O čia šiandieninės Miu foto, prisilakstė prie jūros mergina
[attachmentid=135268]
[attachmentid=135269]
[attachmentid=135270]

Man labai patinka, kai kiekvienam šuniui skiriama daug laiko ir teisėjaujama atidžiai

Orijenu maitinam katytę jau turbūt kokius metus. Manau vienas geriausių Lt sausiakų, jei ne geriausias. Tik ne visiems tinka, kiek žinau.
O čia šiandieninės Miu foto, prisilakstė prie jūros mergina

[attachmentid=135268]
[attachmentid=135269]
[attachmentid=135270]