QUOTE(kriste.k @ 2008 04 11, 19:44)
Labutis visiem. Kaip tibetukam sekasi ruostis debiutui. planuoju ir as nuvaziuoti i Panevezi paziurieti i jus. Kaip Miu vaziavo kovo men. kaip ziurove i paruoda ? ar turejo visus skiepus ?

Mes vakar jau istojome i kluba ir uzsiregistravome i paroda 08 01. turime pakankamai laiko pasiruosti. o jei leis vetas tai leksime paflirtuoti i Alytu arba Jonava. Siunciame savo foto . Vikai 2.5men.
Sveika!
Oi, mes vis dar nesiruošiam parodai... lietus trukdo vis, o namie ji žaidžia su pavadžiu ir tiek, nenori gražiai eit ir viskas

Na, tikiuosi, kad greit lietūs baigsis ir galėsim pradėt ruoštis, nes kitaip tikrai visus juokinsim ringe
Miu dar nebuvo nei vienoj parodoj, net kaip žiūrovė, mūsų sesutė Gaba kovo mėnesį buvo parodoje

O mes galvojam galbūt rytoj apsilankyti parodoje kaip žiūrovai, bet dar neaišku, ar turėsim ryt laiko.
Į rugpjūčio CACIB'us kitą savaitę taipogi registruosimės, gaila tik,kad pupikų klasė dar bus, iki jaunimo pritrūksim šiek tiek.
O Vikutė superinė mergaitė
Papildyta:
QUOTE(noras1 @ 2008 04 11, 21:35)
Mums sekasi mokytis stovėsenų ir bėgioti puikiai.
Stovėsim gerai.

............................................... Jei Anusha norės

Nes ji viską daro kai tik pati nori.
Žiūrėsim koks pas ją noras bus per parodas ringe.
Dėl paruošimo į parodas pasidomėjau pas kitus žmones auginančius mastifus.
Tai va, skaitykite ką sužinojau:
1. Tibetų maudyti nereikia, nebent jie labai labai purvini.
2. Šukuojama retomis šukomis, vienos eilės (mes šeimoje tokias šukas vadiname grėbliu). Labai gerai iššukuojame uodegą.
Va. Kas nežino, tam pravers! O kas žino daugiau, gal daugiau ką parašys?
O jau šunelių gražumas
Bet ar visi jūs mylite tik auksinukus? Mes tik Vieni juodi?
Aš tai myliu tibetus, nepriklausomai nuo spalvos

Ir rinkausi vien pagal kraujus, tėvus, charakterį ir perspektyvumą

Spalva buvo paskutinėj vietoj, bet taip jau gavosi, kad auksinukę auginam. Galbūt tik žydra su įrudžiu ne taip patinka, bet jei geras TM, tai ir spalva nemaišo
Ale kažkaip įdomiai gavosi, kad auksinukų čia dauguma

Juk jų gerokai mažiau nei juodų, LV mūsų Miu berods pirma auksinė mergytė. Klube minėjo, kad auksinis patinukas dar registruotas yra čia.
Aš per šį laiką dar spėjau taip pat sužinot, kad TM retai maudo ir dažniausiai kai išties labai purvini būna

O vat dėl šukų buvau pamiršus paklaust, ačiū už info