Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto mastifas

QUOTE(LoretaD. @ 2008 06 18, 20:06)
Kaip malonu, kad TM dar kas nors domisi. Ko gero matėmės parodoje?

Aš tik kovą Gabą niurkiau biški, nebuvo po to progos. Na, CACIB'ų dar bus.
Atsakyti
QUOTE(LoretaD. @ 2008 06 18, 20:06)
Kaip malonu, kad TM dar kas nors domisi.

Žinokit, daug kas domisi biggrin.gif Ateina, pasigroži, tyliai atsidūsta ir išeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2008 06 18, 21:30)
Aš tik kovą Gabą niurkiau biški, nebuvo po to progos. Na, CACIB'ų dar bus.

aga ...pamenu. Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(LoretaD. @ 2008 06 18, 20:32)
Pabandysim įkelti porą foto iš Kauno parodos Nelabai me ten gavomės, bet bendra vaizdą susidarysit.
Čia mums labai karšta prieš ringą:
  user posted image
O čia ringe:

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
O čia po ringo:
user posted image
Papildyta:
Iš tikrųjų buvo labai karšta. O Bestai kažkodėl užsitęsė. Mes laukėme, bet mūsų Gabai bestuose jau nieko nereikėjo , nieko nenorėjo ...ir nieko neklausė. ...beja matosi ir nuotraukoje:user posted image
Papildyta:
smile.gif kai įkėlėme ...nelabai matosi smile.gif
..kaip pasiruošimai Marijampolei? ..pro šoną važiuosit... užsukit smile.gif

Mielai , uzsuktumem drinks_cheers.gif , tik Prienai nemazas miestelis.....
Atsakyti
Kokia Gabytė graži wub.gif Ūgtelėjo mūsų sesutė, matosi. Ir su Chepo vienas kitam be galo tinka smile.gif Labai smagu buvo pamatyt naujas sesutės nuotraukas. Dabar tik Anushos seniai nesu mačius smile.gif

Buvom ką tik prie jūros pasivaikščioti, tai keli sutikti žmonės Miu pavadino liūtu biggrin.gif Mano panelė pamėgo vandenį ir kas kartą braido, kartais lekia ir giliau, iki pat alkūnių. Tai galbūt vėliau eisim kartu plaukiot, kai vanduo sušils labiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(alisa. @ 2008 06 18, 21:18)
Miu kaip saulytė atodo- labai graži. Sveikinu su pasirodymu :4u

ačiū ir už komplimentą, ir už pasveikinimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaU.: 19 birželio 2008 - 22:05
Sveikuciai. dresura neivyko ir vaziuosime mes su Vikute Marijampole juokinti lotuliukas.gif lietutis ir dundulis Vilniuje apsilanke. pirma sik vaziuojame i suvalkijos krasta i paroda. gal proinformosite, kurioi vietoi ji vyks, nes man kompas neatidaro info. tai kaip unsure.gif nei kur? nei kelinta? ir kiek ten MT bus? Tikiuosi jusu pagalbos victory.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste.k @ 2008 06 20, 18:48)
Sveikuciai.  dresura neivyko ir vaziuosime mes su Vikute Marijampole juokinti lotuliukas.gif  lietutis ir dundulis Vilniuje apsilanke. pirma sik vaziuojame i suvalkijos krasta i paroda. gal proinformosite, kurioi vietoi ji vyks, nes man kompas neatidaro info. tai kaip unsure.gif nei kur? nei kelinta? ir kiek ten MT bus? Tikiuosi jusu pagalbos victory.gif

Kad labai gražiai Vikutė išsistato ir taip smile.gif bent jau pirmoj savo parodoj man labai patiko, kaip ji rodėsi.

Paroda vyks Sudūvos stadione, Sporto g. 1, TM ringas 12:30, bus labai mažai jų, vos 3.
Labai lauksiu nuotraukų iš ringo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaU.: 20 birželio 2008 - 19:59
sveiki. Jei rytoj bus toks oras kaip šiandien -nepavydžiu. Lyja kaip iš kibiro.
Atsakyti
QUOTE(LoretaD. @ 2008 06 21, 13:00)
sveiki. Jei rytoj bus toks oras kaip šiandien -nepavydžiu. Lyja kaip iš kibiro.

Pas mus nulijo su griaustiniu šiek tiek ir saulė šviečia jau kurį laiką smile.gif

Sėkmės rytojaus parodos dalyviams! lauksiu rezultatų, įspūdžių ir nuotraukųsmile.gif
Atsakyti
Vilniuje lietutis tik pavakari pasirode ir tai su tarpais. Tikiosi per nakty nubegs visas vandenielis is virsaus ir ryt bus puikus oras ir nuotaika!!!!! smile.gif
Atsakyti
Nekantriai laukiam naujienų bigsmile.gif pas mus tai karšta šiandien, tikiuos parodoj tibetukai nesukaito pernelyg.
Atsakyti
Sveikuciai. Mes jau namie. Pavarge ir patenkinti. Visi gavo geriausius ivertinimus. visi buvome skirtiguose kategorijose. musu bubo tik 3 ir 4 -ta TM is Latvijos ne dalyvavo, buvo kaip ziurove. Ryt idesiu nuotraukas ir manau Inga ja atpazins...
Papildyta:
Oras buvu Superinis . silta , bet su vejaliu. nuotaika t.p. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti