QUOTE(Gudri lape @ 2008 02 07, 12:16)
jog tau patiko Patajoje, nes kaip suprantu is pradziu buvai nusprendusi galbut vaziuoti i Phuketa, o as tave turbut atkalbejau. Tai pergyvenau, kad tau viskas gerai sektusi
Žinok, aš dėkinga tau, kad atkalbėjai. Nes jau trejas atostogas leidau labai pasyviai, su visa šeima, tiesiog- pliažas, valgymas, maudynės, gražūs vaizdai. Kadangi, vykome vieni du su vyru, tai 100 proc. gavome to ko norėjome

. Juk kad ir tuos sexy pexy pamatyt kartą gyvenime- įdomu

. Be to, iš Patajos turėjome labai daug įdomių kelionių, draugai ką tik grįžo iš Samui salos, jų įspūdžiai- šiaip sau

. Tiesiog, mes kartu buvom Maldyvuose, tai jie lygindami su Maldyvais, pasakė, kad Samui- prasčiau nei Maldyvai. Sala ir tiek. Žinoma, pabuvus Maldyvuose, kažin ar kur rasi gražiau. Kaip suprantu, draugai kiek nusivylę, nesupranta man džiūgavimo ir pilnos burnos įspūdžių

. Sekantį kartą, kuomet važiuosiu su vaikais, rinksiuos irgi Patają, tik dažniau pavažinėsim po gretimas saleles, būtinai vaikus vešiuos į džiungles, na Raudonas gatveles apeisime

, mes jau matėm, vaikams- nėr ko
Papildyta:
QUOTE(ajas @ 2008 02 07, 12:20)
Manau, ne vieną sugundei ten nuvažiuoti (mane irgi

)
Labai džiaugiuosi
QUOTE(ajas @ 2008 02 07, 12:20)
p.s. labai rūpi paklausti, kaip taip drąsiai fotografuodavai vietinius?

Ar pirma paklausdavai leidimo, ar mokėdavai kažkiek pinigėlių?
Beje, kokia kalba bendravot?
Žmonės be galo nuoširdūs ir lengvai leidosi fotografuojami, visų paprašydavau leisti nufotkinti, nebuvo kad kuris nesutiktų

. Tiesa, fotikas mano- dideliausias

, daugelis apsigavo, manydami, kad aš kokia fotoreporterė

. Jei klausdavo, atsakydavau, kad taip ir yra

. O transvestitai imdavo po 20 batų ir leisdavo fotkinti juos kiek nori, patys pozuodavo. Tik kuomet vienas neiškentęs mano vyrui pirštu pakuteno užpakalį

, daugiau šalia jų nesifotkino mansis nė už ką. Jam vis vaidenosi, kad būtent tas jį kybino

. Jie gi labai panašūs, padirbti tokie

Tiesa, kalbėjom ir angliškai ir rusiškai. Moka jie: pokupaitė, nedoroga, kak dela, drug

. Bet abiem kalbom kalba prastai, dažniausiai susikalbėdavom gestais