o as visad lankausi pas Griciu, Dainu suaugusiu poliklinikoj

QUOTE(xlr @ 2006 08 02, 13:24)
kur randas jos kabinetas?

na o aš galėčiau parekomenduoti gydytoją Ciurą, dirba Tilžės gatvėje, prieš Vilniaus banką. Mūsų visa šeimynėlė pas ją dantis taisosi jau daugyyybę metų...

Iš pagrindų tai čia kaip? Visus išrauti ir naujus sudėti?
Atsiprašau už juodą humorą
O šiaip tai paskutiniu metu lankausi tik pas gydytoją Vatėną. Man kol kas teko dantukus tik plombuoti. Tai galiu pasakyti, kad pas kiek gydytojų esu buvusi, Vatėno darbas kokybiškiausias. Pas kitus odontologus plombuotų dantų yra plombos iškritusios, ar skilusios. O pas Vatėną plombuotiems neturiu jokių priekaištų. Šiaip jo kabinetas nėra labai modernus, palyginus su kitų odontologų. Bet darbas nepriekaištingas.
Dar vienas pastebėjimas... šita tema kažkaip nelabai tinka forumui "Grožis ir kosmetika". Gal reikėtų kur nors į sveikatos skyrelį dėti...

Atsiprašau už juodą humorą

O šiaip tai paskutiniu metu lankausi tik pas gydytoją Vatėną. Man kol kas teko dantukus tik plombuoti. Tai galiu pasakyti, kad pas kiek gydytojų esu buvusi, Vatėno darbas kokybiškiausias. Pas kitus odontologus plombuotų dantų yra plombos iškritusios, ar skilusios. O pas Vatėną plombuotiems neturiu jokių priekaištų. Šiaip jo kabinetas nėra labai modernus, palyginus su kitų odontologų. Bet darbas nepriekaištingas.
Dar vienas pastebėjimas... šita tema kažkaip nelabai tinka forumui "Grožis ir kosmetika". Gal reikėtų kur nors į sveikatos skyrelį dėti...

Ačiū tau, kad atsakei
Na, aš nenoriu visų išrauti , bet gali tekti apvilkti ar kaip ten daro porą dantukų, nes skylutė labai didelė ir iš šono jei labai plačiai šypsočiausi tai matytųsi plombavimas, manau
O kur dirba Vatėnas?
O dėl to, kad skyrelis netinka, tai ,mano nuomone, dantis galima priskirti prie grožio stiprintojų. Tikiuosi niekam nesudarys nepatogumų jei ši tema bus čia

O dėl to, kad skyrelis netinka, tai ,mano nuomone, dantis galima priskirti prie grožio stiprintojų. Tikiuosi niekam nesudarys nepatogumų jei ši tema bus čia

QUOTE(laisla @ 2008 02 07, 12:27)
Ačiū tau, kad atsakei
Na, aš nenoriu visų išrauti , bet gali tekti apvilkti ar kaip ten daro porą dantukų, nes skylutė labai didelė ir iš šono jei labai plačiai šypsočiausi tai matytųsi plombavimas, manau
O kur dirba Vatėnas?

Gyd. Vatėno kabinetas yra Gegužių 47. Man irgi pas jį teks artimiausiu metu eiti apvilkti vieno danties...

Tik dėl jo turėčiau įspėti

QUOTE(laisla @ 2008 02 07, 22:35)
Aha, viskas aišku, man nieko tas grubumas turėtų būti
O kaip kainytės pas jį? Apvilkimo 

Negaliu pasakyti, kokia kaina... Eisiu artimiausiu metu tartis. Mano tėvai nuo seno jo klientai, tai sakydavo, kad pas jį šiek tiek pigiau nei pas kitus, kurie turi naujus ir labai modernius kabinetus... bet tokia kalba buvo seniau, nežinau, kaip dabar.
Buvo pas mane toks atvejis. Sutaisė dantuką, užplombavo, bet man paskui pradėjo skaudėti, todėl teko viską išardyti ir iš naujo gydyti. Mane daktaras buvo įspėjęs, kad taip gali būti, nes dantis ilgai buvo atviras ("priprato prie oro", kaip sakė daktaras). Tai įsivaizduoji, už antrą gydymą ir plombavimą jis nebeėmė pinigų

Vieną kartą tai labai juokiausi, kai atėjau su skaudančiu, nesiregistravusi (šiaip jis neregistruotų tai nepriima, nes eilės didelės...), bet mane priėmė kažkaip pirmiau nei laukusieji registruoti. Tie žmogeliai supyko, kad atseit patys ilgai laukia. Tai daktaras sako: "Mano kabinetas, kaip noriu taip elgiuosi, ką noriu, tą priimu". Jiem tai nefaina buvo, tiem žmonėm... man tai pasisekė visai

QUOTE(laisla @ 2008 02 08, 18:49)