Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: menų darželis "Etiudas"

QUOTE(deita @ 2008 09 15, 12:59)
sveikutės prieš kiek laiko užsirašyti į šį draželį? ačiū už atsakymus  4u.gif

Prieš metus mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau ir mes parašėme prašymą priimti į šį darželį smile.gif thumbup.gif
Direktorė bendravo labai maloniai. wub.gif
Gal kas galite papasakoti apie mišrias grupes? Gal lanko kieno vaikučiai tokias grupes? O gal kas iš mišrios grupės pervedėtę vaikutį pas berndraamžius? Direktorė pabendravusi su dukrytę siūlo mums mišrią grupę, nes pagal ją dukrytę labai brandi pagal savo amžių. Na kaip supratau turiu dar daug laiko apsisprendimui į kokią grupę leisti dukrytę. Liepė dabar tik gegužės mėnesį pasirodyti smile.gif Kaip supratau tada yra grupės kuriamos g.gif
O gal yra mamyčių kurios ves savo vaikučius nuo kito rugsėjo į šį darželį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jonike @ 2008 09 30, 13:41)
Pagaliau ir mes parašėme prašymą priimti į šį darželį smile.gif  thumbup.gif
Direktorė bendravo labai maloniai.  wub.gif
Gal kas galite papasakoti apie mišrias grupes? Gal lanko kieno vaikučiai tokias grupes? O gal kas iš mišrios grupės pervedėtę vaikutį pas berndraamžius? Direktorė pabendravusi su dukrytę siūlo mums mišrią grupę, nes pagal ją dukrytę labai brandi pagal savo amžių. Na kaip supratau turiu dar daug laiko apsisprendimui į kokią grupę leisti dukrytę. Liepė dabar  tik gegužės mėnesį pasirodyti  smile.gif  Kaip supratau tada yra grupės kuriamos g.gif
O gal yra mamyčių kurios ves savo vaikučius nuo  kito rugsėjo į šį darželį? ax.gif

Gegužę liepė pasirodyt nes tada formuoja grupes ir sudarinėja sąrašiukus, o direktorė visada maloniai bendrauja, ypač jei kuo nors pakvimpa biggrin.gif gegužės mėnesį ir jum pasipasakos mirksiukas.gif mano pupkis lanko bendraamžių grupę t.y 3-4 metų nors yra ir 2,5 metukų, bet šiaip tai ir toj pačioj grupėj visokių vaikų yra ir pažengusių ir ne, ir čia auklėtojai jau reiktų spręst ar vaikas jau brandus tai grupei ar ne ir nemanau, kad užtenka vieną kart 10min pažiūrėt į vaiką, kad nuspręstum doh.gif doh.gif Jūs geriau žiūrėkit kaip mergytei geriau būtų, matot gi su kokiais vaikais ji geriau sutaria, kad paskui vaikui nebūtų blogai su vyresniais ar mažiukais mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mamytė visada geriausiai mato ir jaučia mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sarevna ar tavo berniuko vardas netycia ne Vilius? Mano Matukas ta grupe (3-4metu) lanko tai pasakojo biski kad turi nauja drauga Viliu ir Migle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrelija @ 2008 09 30, 15:21)
Sarevna ar tavo berniuko vardas netycia ne Vilius? Mano Matukas ta grupe (3-4metu) lanko tai pasakojo biski kad turi nauja drauga Viliu ir Migle smile.gif

Carevna aš mirksiukas.gif mirksiukas.gif ne ne Vilius manasis schmoll.gif , o ir grupėj neatsimenu nei Viliaus nei Miglės g.gif g.gif g.gif bet Matas tikrai yra, nes maniškis pasakoj, kad Mata yl biggrin.gif biggrin.gif o jūsiškis Bitutės grupėj ar kitoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 30 rugsėjo 2008 - 14:35
Ne mes ne Bitutes grupeje -mes toj kuri pernai buvo paciu maziausiu grupe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 09 30, 13:53)
Gegužę liepė pasirodyt nes tada formuoja grupes ir sudarinėja sąrašiukus, o direktorė visada maloniai bendrauja, ypač jei kuo nors pakvimpa  biggrin.gif gegužės mėnesį ir jum pasipasakos  mirksiukas.gif mano pupkis lanko bendraamžių grupę t.y 3-4 metų nors yra ir 2,5 metukų, bet šiaip tai ir toj pačioj grupėj visokių vaikų yra ir pažengusių ir ne, ir čia auklėtojai jau reiktų spręst ar vaikas jau brandus tai grupei ar ne ir nemanau, kad užtenka vieną kart 10min pažiūrėt į vaiką, kad nuspręstum  doh.gif  doh.gif Jūs geriau žiūrėkit kaip mergytei geriau būtų, matot gi su kokiais vaikais ji geriau sutaria, kad paskui vaikui nebūtų blogai su vyresniais ar mažiukais  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif mamytė visada geriausiai mato ir jaučia  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Ar irgi nemanau, kad nuo kelių minučių bendravimo galima nuspręsti apie vaiką ax.gif Nesu aš nusistačiusi prieš tas mišrias grupes. Gal ir pritaptų ten manoji g.gif Turiu dar laiko apmastymams blush2.gif nors jau ir norėtūsi, kad ankščiau ji darželį pradėtų lankyti blush2.gif

Carevna, Audrelija po kiek vaikučių pas jus grupėse? ax.gif
Atsakyti
Jonike - pas mus grupeje apie 15vaiku smile.gif
As manai bendraamziu ir misrios grupes tures savu pliusu ir minusu:
Bendraamziu grupeje bus tarp "panasaus proto" vaiku..
O misrioje grupeje gales mokytis is didesniu, ismoks globoti mazesnius, taciau didesni vaikai atimines zaislus, gal uzgaus. O beto tokiose grupese manau aukletojos daugiau demesio skiria mazesniems vaikams...
Atsakyti
QUOTE(Audrelija @ 2008 09 30, 17:35)
Ne mes ne Bitutes grupeje -mes toj kuri pernai buvo paciu maziausiu grupe smile.gif

Oi net nežinau kuri čia grupė tongue.gif

QUOTE(jonike @ 2008 09 30, 17:51)
Carevna, Audrelija  po kiek vaikučių pas jus grupėse? ax.gif

Pas mus, jei gerai atsimenu, dabar 14 lyg g.gif

QUOTE(Audrelija @ 2008 09 30, 20:14)
Bendraamziu grupeje bus tarp "panasaus proto" vaiku..

Va man asmeniškai labiau ir patinka, kad vaikas sėdi tarp bendraamžių ir "panašaus prot" vaikučių, nes vyresni jie vistiek kitokie ir pastumt ir užgaut gali ir tai padaryt gali visisškai tyčia doh.gif nors aišku ir su mažiukais taip gali būt, bet tas mokymasis iš didesnių man kažkaip nelabai patinka, ateis laikais prisimokins nėr kur skubėt, nes paprastai vaikai dažniausiai perima blogus pamokymus, o ne gerus doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 10 01, 10:42)
Oi net nežinau kuri čia grupė  tongue.gif
Pas mus, jei gerai atsimenu, dabar 14 lyg  g.gif
Va man asmeniškai labiau ir patinka, kad vaikas sėdi tarp bendraamžių ir "panašaus prot" vaikučių, nes vyresni jie vistiek kitokie ir pastumt ir užgaut gali ir tai padaryt gali visisškai tyčia  doh.gif nors aišku ir su mažiukais taip gali būt, bet tas mokymasis iš didesnių man kažkaip nelabai patinka, ateis laikais prisimokins nėr kur skubėt, nes paprastai vaikai dažniausiai perima blogus pamokymus, o ne gerus  doh.gif  doh.gif

Sveikos! Mano dukrytė šį rugsėjį pradėjo lankyti mišrią grupę "Linelis". Joje labai faini vaikučiai. Bent kolkas nieko blogo tikrai negaliu pasakyti. Mano merginai 2m 7mėn ir jai ten labai patinka. O auklėtojos ir auklytė tai super thumbup.gif . Labai užsiima su vaikais ir dėmesio visiems vienodai skiria. Aš tai labai patenkinta. wub.gif
Atsakyti
Mano sūnelis "Linelio" grupeje jau 3 metai,pradejom nuo 2 metų 3 mėn. lankyti. Ir ši grupė mums labai patinka. smile.gif Aukletojos ir auklytė labai puikios thumbup.gif O vaikai mišrioje grupeje išmoksta prižiūrėti ir pasirūpinti vieni kitais, ypač mažesniais draugais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neblondinė @ 2008 10 01, 13:09)
Sveikos! Mano dukrytė šį rugsėjį pradėjo lankyti mišrią grupę "Linelis". Joje labai faini vaikučiai. Bent kolkas nieko blogo tikrai negaliu pasakyti. Mano merginai 2m 7mėn ir jai ten labai patinka. O auklėtojos ir auklytė tai super thumbup.gif . Labai užsiima su vaikais ir dėmesio visiems vienodai skiria. Aš tai labai patenkinta. wub.gif

QUOTE(raigardas @ 2008 10 01, 16:42)
Mano sūnelis "Linelio" grupeje jau 3 metai,pradejom nuo 2 metų 3 mėn. lankyti. Ir ši grupė mums labai patinka. smile.gif Aukletojos ir auklytė labai puikios thumbup.gif O vaikai mišrioje grupeje išmoksta prižiūrėti ir pasirūpinti vieni kitais, ypač mažesniais draugais biggrin.gif

O kiek vaikučių jūsų grupėje? ax.gif
Atsakyti