Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

Patiko AVON senasis.
O dabar naudojau Margarita su pieno baltymais, tai problemu atsirado. Gyd sake, kad jei nera labai geri. Tai dabar nieko nenaudoju.
Atsakyti
Man patinka Carefree ir Swiss nature. Tikrai ir nebrangūs ir švelnūs ir malonaus švelnaus kvapo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2005 08 24, 15:29)
Patiko AVON senasis.
O dabar naudojau Margarita su pieno baltymais, tai problemu atsirado. Gyd sake, kad jei nera labai geri. Tai dabar nieko nenaudoju.

O va man priešingai, aš visai rimtai, bent man būtent nuo šio prausiklio tam tikros problelėlės išsisprendė thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat naudoju Margarita salaviju ir tikrai daugiau nesistengiu ieskoti, ko nors geresnio mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudoju Avono
Atsakyti
geresnio uz INTIMA dar neturejau. ph 4.5 (kitu 5.5), padeda esant padidejusiu lazdeliu (bakterijos) kiekiui. Galima naudoti ir jei yra kitu mot. ligu. Pirkau eurovaistinej, mokejau 16.99lt
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2005 08 28, 10:07)
geresnio uz INTIMA dar neturejau. ph 4.5 (kitu 5.5), padeda esant padidejusiu lazdeliu (bakterijos) kiekiui. Galima naudoti ir jei yra kitu mot. ligu. Pirkau eurovaistinej, mokejau 16.99lt

o kaip pakuote atrodo? nes kai paklausiau vaistininkes intima tai parode visa lentyna...
Atsakyti
man tai pat labai patinka Dercome Femme thumbup.gif tik nezinojau,kad jo galiojimas trumpas g.gif gal jau ir baigesi,nes labai senai naudoju unsure.gif reikes paziureti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2005 08 28, 11:36)
o kaip pakuote atrodo? nes kai paklausiau vaistininkes intima tai parode visa lentyna...

labiau balta pakuote ir intima parashyta vertikaliai. Cekishka, dar krema femine gamina. Viduj toks visas baltas buteliukas su dozatoriumi irgi parashuyta vertikaliai INTIMA. Siaip ziurek dar ir pagal kaina, nes jis vienas tiek kainuoja.
Atsakyti
dekui 4u.gif
Atsakyti
Na as nusipirkau is Bioseno intymkie,visai nieko ax.gif
Atsakyti
patiko margarita ir cliven thumbup.gif
o dabar turiu clean and fresh tai s... aggressive.gif
Atsakyti