Patiko AVON senasis.
O dabar naudojau Margarita su pieno baltymais, tai problemu atsirado. Gyd sake, kad jei nera labai geri. Tai dabar nieko nenaudoju.
Man patinka Carefree ir Swiss nature. Tikrai ir nebrangūs ir švelnūs ir malonaus švelnaus kvapo.

QUOTE(*Citra* @ 2005 08 24, 15:29)
Patiko AVON senasis.
O dabar naudojau Margarita su pieno baltymais, tai problemu atsirado. Gyd sake, kad jei nera labai geri. Tai dabar nieko nenaudoju.
O va man priešingai, aš visai rimtai, bent man būtent nuo šio prausiklio tam tikros problelėlės išsisprendė

Naudoju Avono
geresnio uz INTIMA dar neturejau. ph 4.5 (kitu 5.5), padeda esant padidejusiu lazdeliu (bakterijos) kiekiui. Galima naudoti ir jei yra kitu mot. ligu. Pirkau eurovaistinej, mokejau 16.99lt
QUOTE(Bonifacija @ 2005 08 28, 10:07)
geresnio uz INTIMA dar neturejau. ph 4.5 (kitu 5.5), padeda esant padidejusiu lazdeliu (bakterijos) kiekiui. Galima naudoti ir jei yra kitu mot. ligu. Pirkau eurovaistinej, mokejau 16.99lt
o kaip pakuote atrodo? nes kai paklausiau vaistininkes intima tai parode visa lentyna...
QUOTE(bonza @ 2005 08 28, 11:36)
o kaip pakuote atrodo? nes kai paklausiau vaistininkes intima tai parode visa lentyna...
labiau balta pakuote ir intima parashyta vertikaliai. Cekishka, dar krema femine gamina. Viduj toks visas baltas buteliukas su dozatoriumi irgi parashuyta vertikaliai INTIMA. Siaip ziurek dar ir pagal kaina, nes jis vienas tiek kainuoja.
dekui

Na as nusipirkau is Bioseno intymkie,visai nieko