senokai besirodžiau eteryje. tai va parodysiu keletą darbelių, tik dar neįrėminti: .
nepykit, kad tokie susiraukšlėję, norėjosi kuo greičiau pasirodyt :oops:
oi kaip grazu.... labai noreciau issiuvinet ta leliuka savo dukrytei, kuri ateis i pasauli po 2 men. Gal galeciau gauti schemute??? Buciau labai dekinga.... akiplesa_siga@yahoo.com
oi kaip grazu.... labai noreciau issiuvinet ta leliuka savo dukrytei, kuri ateis i pasauli po 2 men. Gal galeciau gauti schemute??? Buciau labai dekinga.... akiplesa_siga@yahoo.com
Sveikos siuvinėtojos Aš irgi kartais pasiuvinėju. Paskutinis mano darbas buvo šis arkliukas, jei kam nors reikės schemos, mielai atsiusiu. http://www.sewandso........=41413&ww=1
Norėjau paklausti, gal kas turi programą, kurį iš nuotraukos padaro schemą Bučiau labai dėkinga, jei kas pagelbėtų
tiesiog labi jau bjauriai atrodo bijau tokia patapti
Gal aš ir kvaila, bet man visai 'prikolnai' atrodo (kadangi nešviečia antsvorio problemos, veikiau priešingai). Ir siūlų nepagailėčiau Po remontų turėsim sau su vyru atskirą vonią prie miegamojo, gal išsisiuvinėt
turiu klausimeli patyrusioms siuvinetojoms baigiau si paveiksliuka tik nesuprantu kaip siuvineti tuos pavienius kryzelius nes neina paslepti siulo galu jie persisviecia is blogosios puses, visaip bandziau