Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas - 3 tema

quote=Vaidulka83,2009 04 03, 09:20]o autobusas didelis?  g.gif [/quote]autobusas musu smile.gif[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigriuss: 03 balandžio 2009 - 09:19
QUOTE(rosena @ 2009 03 29, 15:17)
doh.gif  su tokiu puosimu tik gali vaziuoti kaip  cirko parodoje  siaubas ne tas zodis  doh.gif  schmoll.gif

Visai normalus papuosimai, aisku nevisi bet yra ir geru, graziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore2009 @ 2009 04 03, 12:58)
Visai normalus papuosimai, aisku nevisi bet yra ir geru, graziu  thumbup.gif

As tik viena grazu radau http://star-r.ru/files/Image/91.jpg wub.gif
Visi kiti nelabai schmoll.gif
Atsakyti
[/quote]autobusas musu smile.gif[
[/quote]

hmmm.... g.gif autobusas neblogas neblogas - na, tiesą sakant aš savo ruožtu manyčiau, kad papuošimai turi būti balti ir dar spalvos tokios - kokia dominuoja aprangoje (jei apranga vienoda ar yra dominuojanti spalva).
Suprantu, kad papuošimas labai pigiai nekainuos - turint galvoje, aparato dydį. Paaukočiau platesnę tiulio juostą (susukta laisvai atraižų juosta irgi puikiai tiktų) - su besikartojančiomis dirbtinėmis gėlėmis, priklausomai nuo spalvų (tada galima pakaitalioti). Apjuosčiau aparatą perimetru ir pasagstyčiau gėlyčių atskirai vienetais (pamėtyti). Gal labai nenusvaigau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulka83: 03 balandžio 2009 - 12:42
o mes tikriausiai išvis mašinų nepuošim blush2.gif
Atsakyti
[quote=Vaidulka83,2009 04 03, 13:41]
[/quote]autobusas musu smile.gif[
[/quote]

hmmm.... g.gif autobusas neblogas neblogas - na, tiesą sakant aš savo ruožtu manyčiau, kad papuošimai turi būti balti ir dar spalvos tokios - kokia dominuoja aprangoje (jei apranga vienoda ar yra dominuojanti spalva).
Suprantu, kad papuošimas labai pigiai nekainuos - turint galvoje, aparato dydį. Paaukočiau platesnę tiulio juostą (susukta laisvai atraižų juosta irgi puikiai tiktų) - su besikartojančiomis dirbtinėmis gėlėmis, priklausomai nuo spalvų (tada galima pakaitalioti). Apjuosčiau aparatą perimetru ir pasagstyčiau gėlyčių atskirai vienetais (pamėtyti). Gal labai nenusvaigau unsure.gif
[/quote]
labai aciu uz idejas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 10 03, 00:02)
musu masiniukas buvo papuostas taip( cia vaziavo pirsliai su jaunaisiais )

gal kam reikia, rasykit i az
Atsakyti
[quote=tigriuss,2009 04 03, 10:17]
quote=Vaidulka83,2009 04 03, 09:20]o autobusas didelis?  g.gif [/quote]autobusas musu smile.gif[
[/quote]
vidus irengtas thumbup.gif Galetu ir isore truputi daugiau akcentuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdeles: 05 balandžio 2009 - 08:17
labas mergaites,

na ir mane automobiliu puosimo problema jau pradejo kankinti, reikia papuosti miroautobusiuka 20 vt, buvom siandien bazej, niu tikrai nekoks vaizdelis tu papuosimu, gaila ismest 70 lt ant tu dideliu bantiku, o placia vaizduote nepasizymiu kaip tuos papuosmus pasidaryt, tad gal mergaites kur esat dar uzmaciusios tu papuosimu, o gal parduodat blush2.gif
Atsakyti
sveika, is popieriaus darykis kokias baltas rozytes, as pora dienu pasedejau po biski (galima ir per diena) ir pridariau rozysciu su kaspinu baznycai puost smile.gif aisku masinai kaspinu nereik manau, rozytes tiktu,. mano albume pvz gali rast, nes foto idet nemoku as cia rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu mergaites jus man labai padejote,mano limuzinas bus labai graziai papuostas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
man tai toks klausimas puošiant limuzina gyvomis gėlėmis, kaip jos atrodys vakare, kai visa diena važinėsi po visur, kažkaip ar nebus taip kad po kokiu 2 val jau viskas bus nuvyte..kazkaip labai idomu, nes nieko nera graziau uz auto puošima gyvomis gelėmis smile.gif tik baisu, kad kol jaunikis atvaziuos pas jaunaja to grožio jau nebus like. smile.gif
Atsakyti