Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas - 3 tema

QUOTE(irute1984 @ 2008 04 25, 18:32)
Dar konkreciai nieko nezinau, nes kazkur po 2 savaiciu su jo susitiksime ir viska apratsime kaip kas bus, tada galesiu pasidalynti jo patarimais su jumis smile.gif

tai lauksim tada bigsmile.gif
Atsakyti
As kazkaip masinos puosimui daug demesio neskiriu. Prasiau floristo, kad per daug neperkrautu, nes man tos perkrautos kazkaip nesiziuri. Aisku, butu galima prigalvoti visko, bet kita vertus, viskas remiasi i pinigus ir nesinori sitam reikalui skirti daug, yra ir kitu, svarbesniu dalyku.
O tos , nubarstytos ramunemis, gerberomis, reikalauja daug laiko. Gerai, jei floristas sutinka nuvaziuoti i vieta ir papuosti, o jei-ne...Nuomojamos masinos laikas pradedamas skaiciuoti tik pajudejus is garazo. Taip, kad matematika gan aiski-reiketu moketi dar uz viena valanda. Siuo atveju papuosimas iseitu labai brangiai. Kazin ar verta? mastau.gif Bet kokiu atveju as pasisakau uz paprastuma. yess.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galėtumėte patarti, kur galima nusipirkti kaspinų automobiliui papuošti? ax.gif
Atsakyti
Kaip papuostumet sita?
http://uma.lt/index....t...=3&Itemid=4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astukasas: 28 balandžio 2008 - 15:33
QUOTE(Samira @ 2008 04 28, 15:56)
Sveikos, gal galėtumėte patarti, kur galima nusipirkti kaspinų automobiliui papuošti?  ax.gif

jei Vilniuje, tai Gariunuose sename turguje labai didelis pasirinkimas visokio dydzio rolleyes.gif
jei Kaune, tai Urmo Bazese nemazai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2008 04 28, 17:28)

o man butu labai idomu kiek tokio autobusiuko nuoma? bigsmile.gif nes tikrai labai grazus.. o del papuosimo, tai ziurint ar leidzia ka nors klijuot ar tik rist? unsure.gif
man tai nezinau, gal kazko noretusi balto ant tu langu, kad parodyt jog vestuvininkai vaziuoja.. smile.gif kaspiniukai kokie, ar juosteles.. tik ziurint ar leidzia klijuot? unsure.gif
Atsakyti
pas mus nebus daug masinu. visa palyda vaziuos i gamta su isnuomotu autobusiuku o mes su liudininkais su ju masina biggrin.gif taip, kad puosimo daug ir nereikia. gal tik keleta kaspinu
Atsakyti
QUOTE(spikita @ 2008 04 29, 11:30)
o man butu labai idomu kiek tokio autobusiuko nuoma?  bigsmile.gif  nes tikrai labai grazus.. o del papuosimo, tai ziurint ar leidzia ka nors klijuot ar tik rist?  unsure.gif
man tai nezinau, gal kazko noretusi balto ant tu langu, kad parodyt jog vestuvininkai vaziuoja.. smile.gif kaspiniukai kokie, ar juosteles.. tik ziurint ar leidzia klijuot?  unsure.gif

Nuomos kaina 950 - 1000 Lt. Kiek supratau leidzia viska klijuoti, tik as dar nesugalvojau kaip schmoll.gif gyvom gelem labai brangu, todel mastau pasidaryti kazka pati, bet ka g.gif gal gali kuri imesti savo kurybos kazka? tada gal kils minciu.
Atsakyti
Gal zinote kur daro vestuvinius numerius ant jaunuju automobilio? g.gif
parasykit i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 05 13, 17:46)
Gal zinote kur daro vestuvinius numerius ant jaunuju automobilio? g.gif 
parasykit i az mirksiukas.gif

tu cia apie tuos lipdukus, kur ant masinos numeriu klijuoja? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cerecita: 13 gegužės 2008 - 18:08
QUOTE(Cerecita @ 2008 05 13, 19:08)
tu cia apie tuos lipdukus, kur ant masinos numeriu klijuoja?  g.gif

domina ir lipdukai mirksiukas.gif
viena forumiete pardavinejo padarytus metalinius su vardais mirksiukas.gif
Atsakyti
maciau parodoj toki varianta kai ant masinos stogo buvo pritvirtintas nuometas ir vyriska skrybele, thumbup.gif atrode
Atsakyti