Įkraunama...
Įkraunama...

“FitLife”

QUOTE(*plepute* @ 2006 02 15, 23:19)
faina thumbup.gif gaila, kad as nenuvariau, taip planavau, planavau, bet visai kitaip vakaras susikloste...

Tai matyt visos, kurios Valentino neturėjo, ėjo į sporto klubą, o kad nebūtų liūdnos-gavo dovanų (juokauju, aišku)
Atsakyti
Labas toms, kas lanko Fit life:) As planuoju pradeti lankyti si sporto kluba greiciausiai poryt, todel noreciau suzinoti atsiliepimus apie trenerius ir pacias treniruotes. Kokias treniruotes patartumete lankyti, o kuriu - ne. As vaiksciociau vakarais, nuo 17.45 ar 18 val. Is anksto aciu uz patarimus;)
Atsakyti
QUOTE(Bad_girl_777 @ 2006 02 21, 13:18)
Labas toms, kas lanko Fit life:) As planuoju pradeti lankyti si sporto kluba greiciausiai poryt, todel noreciau suzinoti atsiliepimus apie trenerius ir pacias treniruotes. Kokias treniruotes patartumete lankyti, o kuriu - ne. As vaiksciociau vakarais, nuo 17.45 ar 18 val. Is anksto aciu uz patarimus;)

Na tai žiūrint ko tu pati pageidauji. Vienoms prie širdies labiau joga (kuri man iš vis nepatinka), kitos alpsta dėl anticeliulitinės treniruotės, dar kitos dėl aerobikos ir t.t.
Atsakyti
sveikos, kas norite nuolaidu i Fit life, galiu atsiusti naudinga informacija, reikes uzsiregistruoti prie vienos imones sarasiuko ir megautis sportu:) Apsilankiusi siame sporto klube ir pabendravusi su direktore, supratau, kad ji tik blefuoja del netaikomu nuolaidu grupems.. Nes yra pasiulymas, kai susidaro virs 5 zm. grupe, abonementas kainuoja 140 lt, o esant virs 10 zm. - 120 lt...Va kaip:) rasykit i AZ.
Atsakyti
Sveikos merginos, labai noreciau prie jusu prisijungti ir sportuoti vakarais ax.gif kazkaip kai nesu buvusi sporto klubuose tai pasirinkau sita del to, kad yra arciausiai namu . Tikiuosi, kad priimsit i savo buri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bad_girl_777 @ 2006 02 23, 13:44)
sveikos, kas norite nuolaidu i Fit life, galiu atsiusti naudinga informacija, reikes uzsiregistruoti prie vienos imones sarasiuko ir megautis sportu:) Apsilankiusi siame sporto klube ir pabendravusi su direktore, supratau, kad ji tik blefuoja del netaikomu nuolaidu grupems.. Nes yra pasiulymas, kai susidaro virs 5 zm. grupe, abonementas kainuoja 140 lt, o esant virs 10 zm. - 120 lt...Va kaip:) rasykit i AZ.

na, as irgi nesu lankiusi sporto klubo, o Fit life - salia mano darbo:) Tai labai patogu po darbuko bus nulekti ir pasimankstinti. Parasiau tau AZ del nuolaidu. As nusiunciau el.laiska nurodytu adresu (reikia nusiust iki vasario 27 d.) ir labai tikiuosi, kad susidarys grupele nuolaidoms:) Mano ne viena kolege irgi jau uzsiregistravo. Tad lauksim geru naujienu:)
Atsakyti
QUOTE(Bad_girl_777 @ 2006 02 23, 12:44)
Va cia tai naujienos thumbup.gif Suderinsiu keleta dalykeliu ir jei toliau planuosiu lankyti fit life, tai tikrai noreciau prisijungti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bad_girl_777 @ 2006 02 24, 13:36)
na, as irgi nesu lankiusi sporto klubo, o Fit life - salia mano darbo:) Tai labai patogu po darbuko bus nulekti ir pasimankstinti. Parasiau tau AZ del nuolaidu. As nusiunciau el.laiska nurodytu adresu (reikia nusiust iki vasario 27 d.) ir labai tikiuosi, kad susidarys grupele nuolaidoms:) Mano ne viena kolege irgi jau uzsiregistravo. Tad lauksim geru naujienu:)

Ar dar nevelu ar jau pavelavau uzsiregistruoti? noreciau siam klube lanyti,nes man priepat darbo?
Tik ar galima bus savaitei ar 2 atideti lankyma, nes isvykti kovo viduryje turesiu?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2006 02 28, 11:16)
Ar dar nevelu ar jau pavelavau uzsiregistruoti? noreciau siam klube lanyti,nes man priepat darbo?
Tik ar galima bus savaitei ar 2 atideti lankyma, nes isvykti kovo viduryje turesiu?

Naujausios naujienos tokios, kad is kontaktinio asmens del nuolaidu dar negavau jokios informacijos sad.gif Bet, manau, bandyt registruotis tikrai galetum. As vis dar tikiuosi sulaukt geru naujineu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bad_girl_777 @ 2006 03 01, 14:13)
Naujausios naujienos tokios, kad is kontaktinio asmens del nuolaidu dar negavau jokios informacijos sad.gif Bet, manau, bandyt registruotis tikrai galetum. As vis dar tikiuosi sulaukt geru naujineu smile.gif
Tikimes ir mes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 03 01, 16:52)
Tikimes ir mes mirksiukas.gif

Na, gavau toki laiskeli su susidariusiu norinciuju sportuoti sarasu Fitlife (uzsiregistravo 15 zmoniu, tad kainuotu 120 lt menesiui). Esme ta, kad is 15 tik 1 darbuotoja yra is imones, per kuria daromos nuolaidos. Kita pastaba parasyta, kad i FitLife sporto kluba gali registruotis tik tie asmenys, kurie turi tos imones darbuotojo pazymejima, arba ateina su darbuotoju is tos imones. Man tiktu tik antras variantas smile.gif Taigi, mano kolege (esanti taip pat sarase) susisieke su ta panele (imones darbuotoja) ir sutare, kad pirmadieni su ja kartu turetume eiti uzsiregistruoti i sporto kluba (nes sia savaite ji blogai jauciasi).
Tai va, tokios naujienos. Gaila, kad siek tiek painios... Bet, manau, kad labai norint, viskas yra igyvendinama. Tas, kas uzsiregistravo, galeciau persiusti info, kuria turiu (geriau, kad nurodytumete savo asm.pasto adresus, nes taip patogiau forward'inti info). Taip pat ir kitus menesius planuojancius sportuoti tai liestu. Nes, kaip supratau, sarasai bus rengiami kas menesi is naujo.
Atsakyti
Bad_girl_777, as noriu blush2.gif
plepute@inbox.ru 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti