Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Šiauliuose

Man teko asmeniškai gydytis pas Valdarezą Balčiūnienę. Nieko gero apie ją negaliu pasakyti, labai jau buvau nusivylusi.
Atsakyti
QUOTE(Mertišė @ 2008 08 18, 14:21)
Man teko asmeniškai gydytis pas Valdarezą Balčiūnienę. Nieko gero apie ją negaliu pasakyti, labai jau buvau nusivylusi.

drinks_cheers.gif Ir as nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorytė @ 2008 08 18, 11:55)
Gal galite mane apšviesti kas tas KT? blush2.gif

jau atsake Jolanciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanciu @ 2008 08 17, 23:25)
O seip arciausiai manes dirba gyd.Margelienė. Teko lankytis kelis kartus pas ja.. Gaudavau rekt nuo jos.  doh.gif  pvz uz tai kad negeriu KT. em...na cia mano laisve rinktis, noriu as jas gert ar ne  g.gif

blink.gif Siaubas, šiaip mano atsiliepimai apie šią gydytoją ne patys geriausi, nėštumo pradžioj teko su ja susidutri, tai daugiau nebenorėčiau į jos nagus pakliūti. verysad.gif Trūksta šiai gydytojai kantrybės, oi trūksta... Labai grubi savo kalba, negi nesupranta, kad nėštukės ir taip jautresnės būna, prigasdino mane persileidimais t.t. ir pnš. Grįžusi namo praverkiau visą dieną verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2008 08 19, 15:21)
blink.gif Siaubas, šiaip mano atsiliepimai apie šią gydytoją ne patys geriausi, nėštumo pradžioj teko su ja susidutri, tai daugiau nebenorėčiau į jos nagus pakliūti.  verysad.gif Trūksta šiai gydytojai kantrybės, oi trūksta... Labai grubi savo kalba, negi nesupranta, kad nėštukės ir taip jautresnės būna, prigasdino mane persileidimais t.t. ir pnš. Grįžusi namo praverkiau visą dieną  verysad.gif

vaje,uzjauciu tave verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Homonoja @ 2008 08 18, 12:49)
Pas kurią Balčiūnienę buvai? Valdarezą ar Jurgą?

pas Valdareza, ji labai maloni ir rupestinga rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Ija27 @ 2008 08 18, 14:27)
gal galima butu Balčiūnienės naujus kontaktus gauti? ačiū  ax.gif

V. Balčiūnienė dirba korsako g. 23 (gytariuose priesais norfa). Registracijos tel.: 868685955. Gydytojos tel.: 869810788 (jei daktarei i mobiluji skambinti tai nuo 17-19h) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanciu: 19 rugpjūčio 2008 - 18:04
[quote=Jolanciu,2008 08 19, 19:03]
pas Valdareza, ji labai maloni ir rupestinga rolleyes.gif
Papildyta:

Ir man ji is pradziu pasirode maloni ir rupestinga, bet paskui tik maloni. Ejau pas ja privaciai, eiles nezmoniskos doh.gif pralauki pas ja po dvi valandas, o tave apziuri per penkias minutes, skiria laiko labai mazai, viska greit greit, dar nori jos ko nors paklausti, ar pasitarti, neimanoma schmoll.gif Lb greitai nori tavimi atsikratyti, nes uz duru kruva moteru doh.gif O babkes tai lb megsta g.gif Nu zodziu, ne kokia ji schmoll.gif pastangu nulis, o pinigus pati pirma ima schmoll.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2008 08 18, 13:27)
gal galima butu Balčiūnienės naujus kontaktus gauti? ačiū  ax.gif

Jei reikia V.Balciunienes kontaktu, tai prasom: tel. Nr.868685955 (tel. Nr. nesikeite), o adresas Korsako g. 23, Šiauliai
Atsakyti
uzsiregistravau pas gyd. Kazlauskiene, matysim kaip cia bus... ax.gif
Atsakyti
as tai lankiausi pas ruibyte valerijone. o dabar noreciau pakeist, gal kokiu atsiliepimu apie persina - zymantiene?
Atsakyti
QUOTE(patinka @ 2008 08 21, 23:10)
as tai lankiausi pas ruibyte valerijone. o dabar noreciau pakeist, gal kokiu atsiliepimu apie persina - zymantiene?

blink.gif ir kaip tau ji? g.gif

Persina-Zymantiene man asmeniskai thumbup.gif
kol kas nieko blogo negaliu pasakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2008 08 21, 19:32)
uzsiregistravau pas gyd. Kazlauskiene, matysim kaip cia bus...  ax.gif

Gal galima butu kontaktus sios ginekologes.
Atsakyti