Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Šiauliuose

Pritariu Nikitai M. Man teko eit pas Balciuniene del tam tikru problemu.Ji prigasdino kad cia viskas labai blogai reikes chirurginio gydymo ir pan. Verkiau grizdama is jos. Drauge patare nueit pas Vilutiene. Tada pamaciau kas yra ne dirbtinis rupestingumas. Vilutiene paprastai,mandagiai,taktiskai isaiskino kas man yra ir nereikejo jokio chirurginio gydymo, pasirodo buvo ir kitokiu budu apie kuriuos Balciuniene nepasake. doh.gif
Siuo metu lankaus pas Vilutiene ir esu labai patenkinta. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
gal kas turi kokiu atsiliepimu apie Daina Ligeikiene? Ir ar ji turi koki privatu kabineta, ar tik gimdymo namuose dirba?
Atsakyti
QUOTE(jura0531 @ 2009 09 05, 09:01)

Niekada nebenoreciau susidurti su tokiomis gydytojomis kaipKAZLAUSKIENE ir JUNEVICIENE schmoll.gif

Su Juneviciene ir as nebenoreciau susidurti doh.gif visu pirma tai ji net nemoka nustatyti gimdymo datos doh.gif na as neprasau diena i diena, bet kai dviejom savaitem apsirinka tai jau patyliu doh.gif dziaugiuosi kad as esu nekantri ir nesulaukusi kada mane sius echo nuejau privaciai pas PERSINA thumbup.gif ir kai ji man pasake kad man gimdyti ne sausio 10, o rugsejo 27d. apsalau... ir aciu D... kad apsilankiau pas Persina, nes gimdziau rugsejo 29d ir jau buvo zali vandenys!!! ir tai gimdziau del to kad Persina atsluoksniavo vandenmaisi nuo gimdos.. jei ne tas atsluoksniavimas buciau dar vaiksciojusi ir vaiskciojusi su pilvuku ax.gif Tai jei buciau vaiksciojusi pas Juneviciene butu niekas manes neklibines iki pats spalio 10 doh.gif nu aisku, gal buciau ir greiciau pagimdziusi ax.gif o juk po termino nestukes turi stebeti zymiai atidziau.. Zinau atveji kai per Junevicienes nustatyta gimdymo data vos nenumire kudikelis... gime labai priduses(del pazaliavusiu vandenu) ir dabar nera sveikas nes deguonies trukumas pazeide smegeneles verysad.gif ta istorija suzinojau jau kai lankiausi pas Persina, ir buvau laiminga kad pabegau nuo Junevicienes..
doh.gif Na ir prirasiau doh.gif gal kas supras ka cia prikeivarzojau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
o aš džiaugiuosi kad pabėgau nuo Kazlauskienės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowileete @ 2009 07 15, 08:56)
Sveikos  4u.gif

pernai metais mano isgirta V. Balciuniene, siais metais mane tikrai nuvyle  verysad.gif  lankiausi keleta kartu ir bendrauja taip, kad tik greiciau pinigus duok ir eik is cia  doh.gif  nieko nepaaiskina... zodziu nebejau daugiau pas ja  schmoll.gif

o man ji begalo gera gydytoja,ir kaip gydytoja ir kaip zmogus.visada atidziai apziuredavo,niekada neskubedavo,apziura uztrukdavo 30minuciu,kai lankiausi nestumo metu.ir siaip pakalbedavom,man ji kaip mama pasirode,svelni,supratinga.ir teko lankytis keleta kartu ir GN uz dyka,irgi gerai apziurejo.ir po gimdymo,nors ne pas ja gimdziau,atejo pasidometi,kaip sekes,aplanke keleta kartu palatoj.apie ja tik gerus zodzius galiu pasakyti thumbup.gif ir toliau pas ja lankysiuos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. As lankausi pas Jona Anuzi, ir esu labai patenkinta, nes pries tai teko lankytis pas Ligeikiene, V.Balciuniene ir Vilutiene..tai ka galiu pasakyti, visos trys mane labai nuvyle, todel pasirinkau lankytis pas vyra, ir kol kas esu patenkinta, tikiuosi, kad ir toliau viskas klostysis sklandziai.
Atsakyti
sveikos , o ma l idomu kazkaip trupouti susimeciau ka dabar daryti pradejau eiti kai suzinojau kad laukiuosi 5savite , pas gyd Auguliene dainu polinklinikoj 307 kabinete dirba , net nz pinigeliu labai jau neturim aisku del vaikelio jei reiktu jau eiciau ir privaciai, o dabar paskaiciau kazkuri kad rase kad ji kysininke , tai gal galit kas ka papasakot kai elgtis gal kuri lankosi pas ja ar lankesi anksciau kaip su ja elgtis ar rinktis kita gydytoja bet dabr jin jau pradejo viska su amni ziuret nu dar daug ko ir nepadare tik pirma ekoskopija pirmas pasilankymas
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 11 08, 11:49)
Sveikos  smile.gif

Ko gero kiek zmoniu tiek nuomoniu ir visos patariam arba rekomenduojam is savo patirties... Man patiko, tai dar nereiskia, kad patiks kitai arba atvirksciai kitai patiko, tai dar nereiskia, kad man patiks gydytoja (-as). Manau, kad sutiksite su tuo, kad pasirinkima turime dideli, tai todel nepatikus pas viena sekanti karta galime apsilankyti pas kita... ir taip tol kol atrasime pati paciausia  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taip, čia kiekvienai individualiai, vienai patinka, kitai nepatinka, kol nepamėgini, tol ir nesužinai. smile.gif Sekmės tau renkantis gydytoja smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as siandien buvau dainu poliklinikoj pas Juciene, nu pasirode visai maloni, tokia svelni ir t.t. Gal kas lankotes pas ja? Kaip ji jums? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siauliete83 @ 2009 11 17, 18:34)
sveikos , o ma l idomu kazkaip trupouti susimeciau ka dabar daryti pradejau eiti kai suzinojau kad laukiuosi 5savite , pas gyd Auguliene dainu polinklinikoj 307 kabinete dirba , net nz pinigeliu labai jau neturim aisku del vaikelio jei reiktu jau eiciau ir privaciai, o dabar paskaiciau kazkuri kad rase kad ji kysininke , tai gal galit kas ka  papasakot   kai elgtis gal kuri lankosi pas ja ar lankesi anksciau kaip su ja elgtis ar rinktis kita gydytoja bet dabr jin jau pradejo viska su amni ziuret nu dar daug ko ir nepadare tik pirma ekoskopija  pirmas pasilankymas

Aš irgi girdėjau, kad ji pinigėlius mėgsta (nors, kuris gydytojas šiais laikas jų nemėgsta:) ). Pas ją lankiausi prieš kelis metus, dabar lankausi pas O.Rimšienę. Šiaip nėštumą gali prižiūrėti ir ta gydytoja, o jeigu norėsi gimdyti prie jos, tai jau teks mokėti, kaip ir bet kuriai kitai gydytojai, jeigu norėsi, kad būtent prie jos gimdyti. Aš kai gimdžiau, irgi pinigėlių neturėjom labai jau pakankamai, tai gimdžiau prie tokios gydytojos, kuri tuo metu budėjo. Kadangi gimdymas ėjo gerai, nors ir plyšau, tai pinigėlių niekam nedavėm. Nors turėjom kelis šimtus pasiėmę, jeigu būtų buvę kokios problemos ir būtų reikėję "geresnės priežiūros" smile.gif Taip, kad gali ramiai lankytis pas Augulienę mirksiukas.gif
O dėl privačių gydytojų, tai nemanau, kad verta jiems mokėti už tai, kad kas mėnesį tave pasvertų ir pamatuotų spaudimą, pilvuką ir dar echoskopus kelis padarytų. Jeigu nėštumas eina sklandžiai, tai ginekologė daugiau nieko ir nedaro. Nemanau, kad už tai verta mokėti pinigus, nebent jų turi pakankamai, o poliklinikoje irgi labai myli nėštukes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėle: 08 gruodžio 2009 - 21:56
QUOTE(Boružėle @ 2009 12 08, 23:51)

O  dėl privačių gydytojų, tai nemanau, kad verta jiems mokėti už tai, kad kas mėnesį tave pasvertų ir pamatuotų spaudimą, pilvuką ir dar echoskopus kelis padarytų. Jeigu nėštumas eina sklandžiai, tai ginekologė daugiau nieko ir nedaro. Nemanau, kad už tai verta mokėti pinigus, nebent jų turi pakankamai, o poliklinikoje irgi labai myli nėštukes  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
thumbup.gif
Atsakyti