Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Šiauliuose

QUOTE(semke @ 2010 06 30, 18:03)
O tai jei prisiregistravus as dainu pol. tai i kita pol. pas ginekologe gi negaliu eit, taip?  g.gif

Katik grizau is Junevicienes ar kaip ten ji, buvo nemaloni ir grubi kaip ir ana karta, bet israse vaistu nuo chlamidiju, tipo- imk ir gerk kad taip nori  doh.gif  vos priprasiau kad israsytu ir MB tu tabl. juk reikia gert abiems.... pasake - jis ne mano ligonis kad israsineciau, tai sakau jam ir nerasykit asmeniskai, man daugiau parasykit, mes kartu jas gersim... Tai parase siaip taip susiraukus..
Nuo rytojaus pradedam gerti.. sad.gif

na gali eiti kur tik nori bet turėsi mokėti ax.gif
sugėrus kursą vaistų patarčiau pakartoti tyrimą, nes kaip minėjau ne visiems antibijotikams chlamidijos pasiduoda (gerai būtų kad pasidarytumei ir tu ir taviškis)

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 06 30, 18:03)
O tai jei prisiregistravus as dainu pol. tai i kita pol. pas ginekologe gi negaliu eit, taip?  g.gif

Katik grizau is Junevicienes ar kaip ten ji, buvo nemaloni ir grubi kaip ir ana karta, bet israse vaistu nuo chlamidiju, tipo- imk ir gerk kad taip nori  doh.gif  vos priprasiau kad israsytu ir MB tu tabl. juk reikia gert abiems.... pasake - jis ne mano ligonis kad israsineciau, tai sakau jam ir nerasykit asmeniskai, man daugiau parasykit, mes kartu jas gersim... Tai parase siaip taip susiraukus..
Nuo rytojaus pradedam gerti.. sad.gif

Taigi galit iš Dainų poliklinikos į kitą persiregistruoti ir viskas. Aš pvz. gyvenu pietiniam ir lankausi šeimos gydytojų centre Varpo g.
Arba Motinos ir vaiko klinikoj pas ginekologę prisiregistruoti- atrodo, kad tik prisiregistruojant reikia susimokėti.
Atsakyti
Merginos, gal zinot ar si sestadieni dirbs dainu poliklinika? Man talonas 10 d. bet galvoju gal apsiriko doh.gif Reikia skubaus atsakymo 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo kad dirbs 4u.gif
Atsakyti
O gal kas tiksliai zino? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2010 06 30, 14:18)
Aš esu dariusis Sorpo laboratorijoje tyrimą chlamidijų ir ureplazmų su antibijotikograma (tiksliai pavadinimo nepamenu, bet esmė ta jog nustato ne tik ar yra ta zaraza, o jei yra tai su kokiu antibijotiku gydyti).

Sorpo jau turi filialą Šiauliuose?
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2010 07 08, 12:59)
Sorpo jau turi filialą Šiauliuose?

turi, Bokšto klinikoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Noreciau privaciai patekti pas ginekologe gimdymo namuose, bet nezinau kuriuo numeriu kreiptis... ar skambinti tuo numeriu, kur prie ginekologo pavardes nurodyta ar priemimo numeriu? g.gif ir jeigu as noriu, kad issamiai patikrintu nestuma echoskopu, tai man ginekologa geriau rinktis is akuserijos skyriaus ar ginekologijos? g.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2010 07 13, 09:48)
Labas rytas,

Noreciau privaciai patekti pas ginekologe gimdymo namuose, bet nezinau kuriuo numeriu kreiptis... ar skambinti tuo numeriu, kur prie ginekologo pavardes nurodyta ar priemimo numeriu? g.gif ir jeigu as noriu, kad issamiai patikrintu nestuma echoskopu, tai man ginekologa geriau rinktis is akuserijos skyriaus ar ginekologijos? g.gif
Aciu

skambink paprastu telefonu, pasakysi pas ka nori patekti ir pasakys kada dirba tas gydytojas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2010 07 13, 09:48)
Labas rytas,

Aciu

Skambinkis į registratūra,arba gali tiesiai ten važiuoti ir iš karto nukreips pas norimą gydytoja.Geriausiai važiuoti ryte.O šiaip nesvarbu iš kokio skyriaus gyd.,nes jie visi kas metai keičiasi skyriais,taip kad visi yra dirbę tiek akušeriniame,tiak ginekologijos sk.
Sėkmės.
Atsakyti
Aciu, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
Lankausi pas ginekologe Irina Mackeliene, labai gera gydytoja thumbup.gif nuo A iki Z, net nepradesiu vardinti geruju savybiu mirksiukas.gif Tik turedama daug pacientu yra ganetinai skubanti ir kartais tenka ilgeliau palaukti prie kabineto.
Atsakyti