QUOTE(bonitute20 @ 2010 07 29, 10:13)
...
Sako cia viskas surista, per lytinius santykius ir i slapimo takus nuejo, pastoviai jauciu nora slapintis, o kai nusilapinu skauda, eina isskyros, nu baisu, patarkit ka daryti...

o gal del slapimo taku reikia kitur gydytis, pas urologus ar dar kurnors? Nebesijauciu pilnaverte moteris
Man nera buve gimdos uzdegimo, o maksties infekcijos (kurios atsirado ilgai naudojus kontraceptikus) ir slapimo pusles uzdegimai uzeidavo labai daznai. Seimos gydytoja patare pasirodyti ginekologei galbut yra kazkokiu problemu is ginekologines puses, bet apsilankius pas V. Balciuniene ir atlikus tyrimus paaiskejo, kad viskas gerai. Nuo maksties infekcijos vaistu jokiu neskyre, nes man ji pasireiksdavo kelios dienos pries mmm, o po ju jokiu pozymiu nelikdavo, tai vaistu neskyre, nes nebuvo paimtas tepinelis butent tomis dienomis. Lankiausi ir pas urologa, kuris israse stipriausius antibiotikus ir po kuriu isgerto kurso slapimo taku uzdegimas vel atsinaujino. Is savo patirties galiu pasakyti, kad po lytiniu santykiu pirmiausia eik nusislapinti, o tik paskui nusiprausti. Nuo tu visu negerumu ir diskomforto man labai padejo garu voneles, jei tik pajausdavau kazkoki perstejima uzsivirindavau dziovintu medetku ir tiesiog atsitupus ant garu pasigarindavau. Pabandyk, tai labai paprasta gal ir tau pades

, nes man tai buvo vienas is veiksmingiausiu budu.