Įkraunama...
Įkraunama...

"noriu visu vyru, bet ne savo"

QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 21, 21:13)
O jus jei ziurite,nepagalvojate:koks grazus vyras?Jus sakete ,kad nesizvalgote i kitus,todel ir klausiu,nekalbu apie nora to vyro,ar nenora....As ziuriu i vyrus,pastebiu grazius vyrus,o jus ne?Bet nereiskai,kad visu noriu,i kuriuos tik pasiziuriu biggrin.gif .

Aisku pagalvoju, bet tema juk : "Noriu visu vyru, bet ne savo". Rasydama, kad nesizvalgau i kitus vyrus turejau omenyje, kad tikrai nesvajoju pamacius grazu vyra, kaip versciau ji i lova. Kazkaip JUs cia idomiai isvartet g.gif
O Jus pati rasot: Bet nereiskai,kad visu noriu,i kuriuos tik pasiziuriu biggrin.gif ., tai va ir as lygiai taip pat nenoriu visu.
Papildyta:
QUOTE(Gordon @ 2010 11 21, 22:36)
Sveikinu. Manau, daugelis tau tikrai pavydetu, as tikrai noreciau ir po 10 metu buti [b]in love kaip pirmuosius metus, nors kazin ar tai imanoma...[/B]
Papildyta:
O tai kam vyra (ir pajegu, tikiuosi) turinciai masturbuotis?

As nesuprantu: negi cia toks retas atvejis, kad po 10 santuokos metu vis dar myli savo vyra ir nesvajoji apie kitus? Mes vaikstom susikibe uz ranku, telika ziurim apsikabine, uzmiegam apsikabine. Mes vis dar turim apie ka kalbetis. Ir as vis dar myliu ji ir jauciu, kad jis myli mane. Aisku, kad nebeeini is proto nuo kiekvieno grybstelejimo biggrin.gif Ir susipykstam, be abejo, bet nei meile, nei aistra niekur nedingo. Gal tiesiog radau savo tikraja antraja puse, jei jau cia taip keista jums atrodo g.gif Ir mano aplinkoj tikrai ne viena tokia seima yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Praline: 22 lapkričio 2010 - 11:32
QUOTE(Praline @ 2010 11 22, 13:30)
Aisku pagalvoju, bet tema juk : "Noriu visu vyru, bet ne savo". Rasydama, kad nesizvalgau i kitus vyrus turejau omenyje, kad tikrai nesvajoju pamacius grazu vyra, kaip versciau ji i lova.  Kazkaip JUs cia idomiai isvartet  g.gif
O Jus pati rasot: Bet nereiskai,kad visu noriu,i kuriuos tik pasiziuriu biggrin.gif ., tai va ir as lygiai taip pat nenoriu  visu.
Papildyta:

As nesuprantu: negi cia toks retas atvejis, kad po 10 santuokos metu vis dar myli savo vyra ir nesvajoji apie kitus? Mes vaikstom susikibe uz ranku, telika ziurim apsikabine, uzmiegam apsikabine. Mes vis dar turim apie ka kalbetis. Ir as vis dar myliu ji ir jauciu, kad jis myli mane. Aisku, kad nebeeini is proto nuo kiekvieno grybstelejimo biggrin.gif Ir susipykstam, be abejo, bet nei meile, nei aistra niekur nedingo. Gal tiesiog radau savo tikraja antraja puse, jei jau cia taip keista jums atrodo  g.gif  Ir mano aplinkoj tikrai ne viena tokia seima yra.

yra, mes ilgai kartu, bet artumas, meilė ir tt yra. bet man gražūs vyrai nemirę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 11 22, 08:33)
lotuliukas.gif ne, na jūsų naivumas toooks stebinantis ir fainas  biggrin.gif

Ko tu nori is jauno vaikino? Juk ne karta sakiau, kad siuo metu draugauju su purma savo meile. is kur as galiu zinoti, kaip kas bus toliua. Juk nesu dar 10 metu pragyvenes santuokoje, kad kazka snekeciau. Pati irgi negimei zinodama viska, gyveni ir mokaisi.
Papildyta:
QUOTE(Studente19 @ 2010 11 22, 09:44)
biggrin.gif Na, tu tikrai dar jauna, kad suprasti smile.gif

JaunaS
Papildyta:
QUOTE(Praline @ 2010 11 22, 11:30)
As nesuprantu: negi cia toks retas atvejis, kad po 10 santuokos metu vis dar myli savo vyra ir nesvajoji apie kitus? Mes vaikstom susikibe uz ranku, telika ziurim apsikabine, uzmiegam apsikabine. Mes vis dar turim apie ka kalbetis. Ir as vis dar myliu ji ir jauciu, kad jis myli mane. Aisku, kad nebeeini is proto nuo kiekvieno grybstelejimo biggrin.gif Ir susipykstam, be abejo, bet nei meile, nei aistra niekur nedingo. Gal tiesiog radau savo tikraja antraja puse, jei jau cia taip keista jums atrodo  g.gif  Ir mano aplinkoj tikrai ne viena tokia seima yra.

Na, 10 metu gal dar nera toks ilgas laiko tarpas, bet atrkim mano aplinkoje daug zmoniu kurie kartu 20 ir daugiau metu, tai kad normaliai sutartu, tokiu beveik nera.

Reiskia, viskas anksciau ar veliau praeina... Klausiams tik, kiek greit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gordon: 22 lapkričio 2010 - 23:42
QUOTE(Gordon @ 2010 11 21, 22:36)

O tai kam vyra (ir pajegu, tikiuosi) turinciai masturbuotis?

lotuliukas.gif pralinksminai lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jellg @ 2010 11 22, 23:57)
lotuliukas.gif  pralinksminai lotuliukas.gif  4u.gif

O jei rimtai - kam? Pvz normalus vyras, sveikas, pajegus, pi*lus. Kam masturbuotis?
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 11 23, 01:16)
O jei rimtai - kam? Pvz normalus vyras, sveikas, pajegus, pi*lus. Kam masturbuotis?

Nes norisi? Nes "pisliukas" ne visada šalia? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 11 21, 16:39)
Reiskia, bet kokios snekos apie meiles, istikimybes ir atsidavima vienas kitam yra nieko vertos. Gaila, bet taip yra.

Pradedant naujus santykius, pirmuosius metus, atrodo kad su tuo zmogumi busi laimingas visa gyvenima ir tikrai kitu niekad nereikes. Bet... kaip matau, viskas yra kitaip. Mano patirtis dar taip toli nesiekia, bet tai ka cia skaitau, pirmos meiles ispudziais gyvenanciam zmogui skamba ziauriai.

Na nevisiems gi vienodai nutinka. Anksciau vyrai moterys medziojo ir gyresi kas daugia is.... O dabar ko gero viskas pasikeite.
Zmones yra dabar tokie baisus materialistai, kad nemato tokiu dalyku, jog yra sveiki, gyvi. Reikia draugiskai gyvent ir gerbt vienas kita. bigsmile.gif
Na kazkodel jau 12 metuku su MB kartu ir nekeisciau jo i joki kita. Vertinu kad matau ji, kad jis man sypsosi ir stengiasi del manes, dziugina mane, net paprastas bucinys ar svelnus rankos prisilietimas ir sypsnys tai taip nuostabu. Manau reikia pacioms moterims keisti poziuri, negalima vyru savintis, reikalauti is ju, ardytis, draskytis del smulkmenu. Galima puikiai surasti kompromisus ir dziaugtis gyvenimu. O kad truputeli pasigincyti ir padiskutuoti - tai tikrai manau reikia.(na tik be peiliu svaidymo ir vazu metymo, juokauju) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2010 11 22, 12:37)
yra, mes ilgai kartu, bet artumas, meilė ir tt yra. bet man gražūs vyrai nemirę  biggrin.gif

Akytes gi duotos, kad ziuretum ir matytum viska, na tame tarpe ir vyrus, bet naujas vyras gi tai ivardinsiu gal siek tiek keistai - is tu paciu kaulu, odos ir raumenu bei smegenu kaip ir kiti. na kad ten storesnis, plonesnis, tiesus, pasisukes, tai jau cia saviti komponentai-priedai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puerta @ 2005 04 05, 15:07)
....pradedi ne tik pastebeti grazius vyrus, bet ir ju noreti

Čia dar geras variantas. Blogiau, kai nenori nei savo, nei svetimų.
Atsakyti
Man atrodo,kad cia su hormonais kazkas jei norit ne vieno o keletos...Vyras aisku gali nusibosti,kaip ir jus jam...

Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 11 03, 18:26)
tai idomu su kuo vyrai i sona eina, negi visi tarp saves?  smile.gif  jums neatrodo, kad turetu buti lygybe 50%=50% neistikimybes atveju

Manau ne paslaptis, kad vyrai dažnai renkasi jaunesnes, naives, be šeimos merginas, tai neaišku ar 50/50 gaunasi
Atsakyti
Labas vakaras. Gal nesupyks moderetoriai kad per kelias temas parašysiu. Nors ir visai keistai skambės nusprendžiau prisijungti čia. Spėju tikrai ne pirmas toks ir ne paskutinis čia. Bet pasistengsiu kuo trumpiau. Esu vedės 2 vaikų tėvas, su žmona kartu jau 13 metų. Tačiau, seksas nėra toks nustabus kaip norėtusi, jau tiek ji tiek aš žinome kiekvieną vienas kito judesį, ką darysim ir t.t. tiesiog kartais norisi kažko naujo, kitokio..
Kadangi čia yra pagrinde moterys nusprendžiau pabandyti būti viena iš pagundų moterims kurios jaučiasi panašiai kaip aš... kurios nenori griauti šeimos, bet nori kažko naujo.. naujos patirties...
Žinau kad bus daug negatyvo, piktų komentarų... bet jei atsiras ištekėjusi moteris kuri tiesiog norės nuotykio, lauksiu asmeninės žinutės, pabendrausim.. na, ir jei bus kokia kibirkštėlė gal ir susitikti išeis, o po to... jau kaip srovės neš. Iki? ;)
Atsakyti
QUOTE(Poviliukas86 @ 2016 11 04, 23:06)
Labas vakaras. Gal nesupyks moderetoriai kad per kelias temas parašysiu. Nors ir visai keistai skambės nusprendžiau prisijungti čia. Spėju tikrai ne pirmas toks ir ne paskutinis čia. Bet pasistengsiu kuo trumpiau. Esu vedės 2 vaikų tėvas, su žmona kartu jau 13 metų. Tačiau, seksas nėra toks nustabus kaip norėtusi, jau tiek ji tiek aš žinome kiekvieną vienas kito judesį, ką darysim ir t.t. tiesiog kartais norisi kažko naujo, kitokio..
Kadangi čia yra pagrinde moterys nusprendžiau pabandyti būti viena iš pagundų moterims kurios jaučiasi panašiai kaip aš... kurios nenori griauti šeimos, bet nori kažko naujo.. naujos patirties...
Žinau kad bus daug negatyvo, piktų komentarų... bet jei atsiras ištekėjusi moteris kuri tiesiog norės nuotykio, lauksiu asmeninės žinutės, pabendrausim.. na, ir jei bus kokia kibirkštėlė gal ir susitikti išeis, o po to... jau kaip srovės neš. Iki? ;)

biggrin.gif
Supermamos vyras, tik kurios?
Atsakyti