Įkraunama...
Įkraunama...

"noriu visu vyru, bet ne savo"

Čia su jumis besirašinėjant tuoj ir noras praeis eiti į šoną.... tik gali užeiti noras ir man rašyti šeimynines problemas čia, kaip daro kaikurios... ir galėsime gvildenti visos ir aš kartu. smile.gif

Tai rasyk rasyk. Mazu padesim tau issprest tas problemas

Atsakyti
QUOTE(open @ 2016 11 05, 13:44)
Mano vienintelis pasiulymas- dabar nueik ir pasakyk zmonai, kad ieskai meiluzes, nes su zmona nuobodus sex ir siaip, noris ivairoves. Cia butu pats saziningiausias zingsnis. Ir dar pasakyk, kad tai rimta ir jau paskelbei paieska, atversk si sm puslapi kaip irodyma. Tada parasyk ka zmona sake. Tikiuos ir jai duosi ta pati leidima ;)
Nes kitu atveju, tai dar ligas jai teks gydytis, ir gal kazkas is sono informuos. Zmonos nujaucia kai vyrai eina i sona, neabejok. Ir tu statai seimos praradima ant kortos, nepamirsk.

#1 f*ck sažine šiuo klausimu
#2 kodėl moterys nejauči kad kažkas ne taip dar prieš einant į šoną?
#3 kodėl moterys ignoruoja signalus ar net tiesius pasakymus kad reikia kažką daryti nes gali būti neprotingų veiksmų?
#4 ir žinoma kaltas būna jis tiek atveju kai ji eina tiek kai jis eina į šoną.

Bet kokiu atveju rezultatas yra neigiamas.

Papildyta:
QUOTE(GAILE* @ 2016 11 05, 15:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Poviliukas86" data-cid="71186148" data-time="1478352012"><div><p>Čia su jumis besirašinėjant tuoj ir noras praeis eiti į šoną.... tik gali užeiti noras ir man rašyti šeimynines problemas čia, kaip daro kaikurios... ir galėsime gvildenti visos ir aš kartu. user posted image</p></div></blockquote><p>Tai rasyk rasyk. Mazu padesim tau issprest tas problemas</p>

Gal tiek tos.. nes jūs matysite tik vieną pusę. O šeimynines problemas manau ir reikia spresti šeimoje. Ėjimas į šoną jau yra kvailumo problema biggrin.gif o, aš kvailas...
Atsakyti
QUOTE(Poviliukas86 @ 2016 11 05, 15:50)
#1 f*ck sažine šiuo klausimu
#2 kodėl moterys nejauči kad kažkas ne taip dar prieš einant į šoną?
#3 kodėl moterys ignoruoja signalus ar net tiesius pasakymus kad reikia kažką daryti nes gali būti neprotingų veiksmų?
#4 ir žinoma kaltas būna jis tiek atveju kai ji eina tiek kai jis eina į šoną.

Bet kokiu atveju rezultatas yra neigiamas.

Kaltas tas kuris eina. Pasakyk zmonai, kad ieskai meiluzes per foruma, parodyk skelbima. Neignoruos. biggrin.gif

Man dar sitas labai patiko:
"kodėl moterys ignoruoja signalus ar net tiesius pasakymus kad reikia kažką daryti nes gali būti neprotingų veiksmų?"

Gali buti veiksmu biggrin.gif . Tai ir sakyk tiesiogiai, kad tu atliksi tuos visiskai neprotingus veiksmus, o ne gali buti veiksmu, lyg tai tie veiksmai patys savaime paims ir pasidarys.
Papildyta:
QUOTE(Poviliukas86 @ 2016 11 05, 15:54)
Gal tiek tos.. nes jūs matysite tik vieną pusę. O šeimynines problemas manau ir reikia spresti šeimoje. Ėjimas į šoną jau yra kvailumo problema biggrin.gif o, aš kvailas...

Teisiniesi, jo? Siaip tai ne kvailas, o paskutinis idiotas, nes dar ir vaiku gimimo datas surasei.
Atsakyti
Dar neteko rašinėti moterų forume. Jau darosi linksma.
Atsakyti

Kaltas tas kuris eina. Pasakyk zmonai, kad ieskai meiluzes per foruma, parodyk skelbima. Neignoruos. biggrin.gif

"kodėl moterys ignoruoja signalus ar net tiesius pasakymus kad reikia kažką daryti nes gali būti neprotingų veiksmų?"

Gali buti veiksmu biggrin.gif. Tai ir sakyk tiesiogiai, kad tu atliksi tuos visiskai neprotingus veiksmus, o ne gali buti veiksmu, lyg tai tie veiksmai patys savaime paims ir pasidarys.
Papildyta:
Teisiniesi, jo? Siaip tai ne kvailas, o paskutinis idiotas, nes dar ir vaiku gimimo datas surasei.

Matosi kad neturi patirties meiluziavime :D. Iklius zmonai mygom

Atsakyti
QUOTE(Poviliukas86 @ 2016 11 05, 16:03)
Dar neteko rašinėti moterų forume. Jau darosi linksma.

Ar ne to cia atejai? Gauti demesio. Matyt pakankamai turi narcistiniu bruozu, egocentrizmas gan ryskus, jokios empatijos, noras irodyt savo teisuma, pritraukt demesi ir galu gale kitus apkaltnt, kad vargsa puola, o jis tik gero norejo ;)
Tokio tipo zmones nori turet paskutini zodi, dazniausiai jis lb negraziai skamba (****, eikit nx ir tt.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo open: 05 lapkričio 2016 - 16:31
QUOTE(open @ 2016 11 05, 16:31)
Ar ne to cia atejai? Gauti demesio. Matyt pakankamai turi narcistiniu bruozu, egocentrizmas gan ryskus, jokios empatijos, noras irodyt savo teisuma, pritraukt demesi ir galu gale kitus apkaltnt, kad vargsa puola, o jis tik gero norejo ;)
Tokio tipo zmones nori turet paskutini zodi, dazniausiai jis lb negraziai skamba (****, eikit nx ir tt.)

biggrin.gif nu žiurėk, kaip pirštu į akį biggrin.gif tikriausiai šalia net krištolinį rutulį turi ir matai dabar mane besikeikiantį ir pykstant...
Papildyta:
QUOTE(GAILE* @ 2016 11 05, 16:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="71186227" data-time="1478354184"><div><p>Kaltas tas kuris eina. Pasakyk zmonai, kad ieskai meiluzes per foruma, parodyk skelbima. Neignoruos. user posted image

Gali buti veiksmu user posted image. Tai ir sakyk tiesiogiai, kad tu atliksi tuos visiskai neprotingus veiksmus, o ne gali buti veiksmu, lyg tai tie veiksmai patys savaime paims ir pasidarys.
Papildyta:
Teisiniesi, jo? Siaip tai ne kvailas, o paskutinis idiotas, nes dar ir vaiku gimimo datas surasei.</p></div></blockquote><p>Matosi kad neturi patirties meiluziavime biggrin.gif. Iklius zmonai mygom</p>

Kokia tai tu labai įžvalgi, jau net baisu darosi. Įduosi dar žmonai. Ar tik nebūsi kaimynė? Pro langą iš gretimo daugiabučio stebi mane prie kompo biggrin.gif
Atsakyti

biggrin.gifnu žiurėk, kaip pirštu į akį biggrin.giftikriausiai šalia net krištolinį rutulį turi ir matai dabar mane besikeikiantį ir pykstant...
Papildyta:

Kokia tai tu labai įžvalgi, jau net baisu darosi. Įduosi dar žmonai. Ar tik nebūsi kaimynė? Pro langą iš gretimo daugiabučio stebi mane prie kompo biggrin.gif

Ne, as vienkiemy gyvenu :D. O tu daugiabuty. Va dar 1 detale i delione :D

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 11 05, 16:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Poviliukas86" data-cid="71186347" data-time="1478356777"><div><p>user posted imagenu žiurėk, kaip pirštu į akį user posted imagetikriausiai šalia net krištolinį rutulį turi ir matai dabar mane besikeikiantį ir pykstant...
Papildyta:

Kokia tai tu labai įžvalgi, jau net baisu darosi. Įduosi dar žmonai. Ar tik nebūsi kaimynė? Pro langą iš gretimo daugiabučio stebi mane prie kompo user posted image</p></div></blockquote><p>Ne, as vienkiemy gyvenu biggrin.gif. O tu daugiabuty. Va dar 1 detale i delione biggrin.gif</p>

Tu gal koks seklys? Na, dar vieną faktą mesk, jei pataikysi tikrai jau į kelnes dėti pradėsiu
Atsakyti
QUOTE(Poviliukas86 @ 2016 11 05, 16:46)
Tu gal koks seklys? Na, dar vieną faktą mesk, jei pataikysi tikrai jau į kelnes dėti pradėsiu

Gi jau pridejai. Pratesei vaiku sarasa, kad neduokdie niekas nepazintu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 05 lapkričio 2016 - 16:50

Tai kad visus faktus pats cia rasai :D. Nereikia sekliu but kad moket skaityt. Uztenka 1 klase baigt :D

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 11 05, 16:49)
Gi jau pridejai. Pratesei vaiku sarasa, kad neduokdie niekas nepazintu.

Na, damų įžvalgumas tai eina sau... ką dabar daryti. Gal ištrinti anketą? Čia jaučiu jau vos ne detektyvas moterims...
Papildyta:
Dabar jau tikrai nebebus az po tokios diskusijos...
Atsakyti