Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

QUOTE(JVana @ 2008 03 29, 11:44)
Manau, kad cia priekabiavimas einantis net per kelias sio forumo temas.

tai ne priekabiavimas. jei man taip parasytu asmeniskai zmogus, tiek zinantis ir ismanantis apie kvepalus, kiek zino Africa, buciau dekinga ir pamaloninta.
kazkodel paciai vis atrodo, kad tave persekioja, sekioja, kabinejasi ir t.t. paranoja? g.gif unsure.gif
isiskaityk i tau asmeniskai rasomus postus verciau, gal gi pagaliau suprasi, del ko prie tamstos "kabinejamasi" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 03 29, 13:44)
Dieve dieve, tie taikos balandžiai tai varo iš proto, saldumas nerealus.

galiu dar geriau pavaryti bigsmile.gif

mergytės, niu būkit gerutės, niu nesipykit, niu žiūrėkit, kaip saulytė skaisčiai šviečia, gėlytės lenda iš žemelės, paukščiukai nuo šakytės ant šakytės skraidžioja, niu negalima, mergytės, taip negražiai pyktis ir įžeidinėti viena kita wub.gif wub.gif wub.gif niu niu niu nono.gif negalima pyktis, juk šventytės neseniai praėjo, rytoj mažosios Velykutės, negražu bartis, juk esam švelniukės gražiukės meiliukės mergytės, netinka prie veiduko pikta minytė, reikia šypsotis kaip saulytės wub.gif wub.gif wub.gif juk kiekviena turim savo nuomonytę, vienai vieni kvepaliukai patinka, kitai kiti, man pvz. Parytė Hiltonytė, o kitai- Britnytė Spirsytė, trečiai- Viktorytė Adamsytė, juk galim gražiai sutarti ir apie kvepaliukus su šypsnenytėm pasišnekučiuoti wub.gif wub.gif wub.gif

Nomyte, Africyte, būkit gerutės mergytės, nepykit ant Jofanytės, oi atsiprašau mergyt, JVanytės wub.gif niu butukas visoms, mergytės, ačiū, kad nepatingėjot perskaityti mano žinutytės, myliu jus visas, su pavasariuku, ačiukas ir ikiukas wub.gif

atleiskit, mergytės, neradau riūūūūžavos spalvytės savo trumpai mielai žinutytei paspalvoti wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervela: 29 kovo 2008 - 13:43
Ačiū, Gervela, už gero juoko dozę (oi, ne taip-už juokeliuko dozytę)
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 03 29, 12:07)
Suaukit ir nesureiksminkit manes.

va sita parasant tikrai vertejo pagalvoti blink.gif

Gervela norejau rasyti, kad prie viso humoro dar teksto riuzavo reikejo biggrin.gif bet kad neradau tokios spalvos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazarniene: 29 kovo 2008 - 13:59
poster_offtopic.gif tai rožinę galima padaryti prie color= įrašius pink ir pan umn.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 03 29, 14:13)
poster_offtopic.gif tai rožinę galima padaryti prie color= įrašius pink ir pan umn.gif

Oi, galės dabar Gervela riūūūžavuoti per visus puslapius lotuliukas.gif Bus gera mergytė.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 03 29, 15:13)

niu ačiukas tau, mergyt, niu kokia tu faina wub.gif wub.gif wub.gif reikia tik gražiai kalbėtis, padėkoti, pasisveikinti- atsisveikinti ir jokių pykčiukų nebus wub.gif wub.gif wub.gif user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervela: 29 kovo 2008 - 14:26
Merginos, ar Hugo Boss Femme edp ilgai issilaiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 03 29, 14:47)
Merginos, ar Hugo Boss Femme edp ilgai issilaiko?  4u.gif

as priskirciau juos prie trumpai laikanciu kvapu
Atsakyti
Bent jau man bene geriausiai laikosi Armani She. Na tiesiog jaučiu aš visą dieną tą kvapą....
DAr Gucci Envy EDP neblogai laikosi ax.gif

QUOTE(Africa @ 2008 03 29, 10:42)
JVana, čia tau.  biggrin.gif Gal nesutrukdys jau ir taip gilioms  skysčių koncentracijos žinioms dar pagilinti  .

Chanel Chance

CHANCE Eau Fraîche

Bent jau man šie kvapai visiškai skirtingi.... Chansas pats man šiltas kvapas, o Fraichie - toks iš gaivesnių. Kiek kurie laikosi nepasakysiu, bet kvapai laaabai skirtingi.

QUOTE(leliux @ 2008 03 29, 15:56)

Man irgi Bosso femme tokie... na lengvi. Ant rūbų ir plaukų dar kažkiek laikėsi, o ant kūno bent jau pati nebeužuosdavau po kelių valandų. Bet visai skanūs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 03 29, 14:56)

QUOTE(jadzka @ 2008 03 29, 19:05)
Man irgi Bosso femme tokie... na lengvi. Ant rūbų ir plaukų dar kažkiek laikėsi, o ant kūno bent jau pati nebeužuosdavau po kelių valandų. Bet visai skanūs  blush2.gif

Dekui, nusiziurejau juos man tokie neblogi pasirode, bet jei trumpokai laikosi tai reik pagalvoti dar rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti