QUOTE(Nainai @ 2009 05 25, 10:00)
psichologai kaip ir visi turi problemu, uzuojauta galite reiksti psichologu temoje
panele, paziurekite puslapiu atgal ir pamatysite kuri kuria sukomentavo
aciu uz demesi man, bet gaila laiko komentuoti jusu nesamones 
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 19, 16:50)
QUOTE(Nainai @ 2009 05 19, 17:00)
jo neeilinis, toks bobiskas.
beje, tikrai NE VISI turi problemų
Africa, nepyk, bet tokiam žmogui reikia parodyti jo vietą, o tai jausis Napoleonu...
vargse vargse, tu napoleone ... vietos rodytoja...gaila man taves... Linkiu sekmes...
Na, nors tema pagyvėjo, kas kad niekas nesuprato barnio ištakų
Tai gal jau viskas, a, mergaitės? (Vici, mano akimis tu prisiimi perdaug sau pareigų - parodyti žmogui jo vietą. Gal, sakyčiau, neverta, visi žmonės kažkaip patys susiras sau vietas)
Bet užtat dabar bais susidomėjau tuo Burberry London, eisiu aiškintis, kas ten do bobos kvapas.
Tai gal jau viskas, a, mergaitės? (Vici, mano akimis tu prisiimi perdaug sau pareigų - parodyti žmogui jo vietą. Gal, sakyčiau, neverta, visi žmonės kažkaip patys susiras sau vietas)
Bet užtat dabar bais susidomėjau tuo Burberry London, eisiu aiškintis, kas ten do bobos kvapas.
itariu ispopuliarinsim mes ta Burberry London 
Papildyta:
O seip tai reiktu istrinti visa si " brieda", nes tai tik tersimas tokios geros temos. O tas fruktas kur isimaiso, visur rietenas inesa.
Papildyta:
O seip tai reiktu istrinti visa si " brieda", nes tai tik tersimas tokios geros temos. O tas fruktas kur isimaiso, visur rietenas inesa.
QUOTE(Nainai @ 2009 05 25, 11:21)
itariu ispopuliarinsim mes ta Burberry London 
Papildyta:
Papildyta:
tu "ne vargše", su tuo žodžiu 'visur' ir savo psichinėmis diagnozėmis gal jau slėpkis po lapais, a?
Papildyta:
QUOTE(Heilė @ 2009 05 25, 11:01)
kvapas čia ne prie ko
mano draugui irgi burberry london bobiski,kas dabar bus?
ateis fruktas ir isvadins jus visokiais epitetais, suzinosite ko pati nezinojote
net kokius kvepalus naudojate pasakys
radot del ko gincytis. zmones turi skirtingus poziurius i kvapus, kam cia pirst savo nuomone bergdziai
QUOTE(shopingas @ 2009 04 26, 00:08)
Man Burberry "London" patys mylimiausi kvepaliukai - dabar 100ml nusipirkau ir pasistaciau ateiciai kol dabartini 30ml isnaudosiu.
Laiko labai gerai, jauciasi siek tiek citrusinis kvapas (kas man itin patinka) - manau tinkami bet kuriam paros laikui ir bet kuriam sezonui.
QUOTE(Smeltė @ 2009 05 20, 19:17)
o Versace "Bright Crystal" tikrai neilgai laiko
gaila, labai man vasarą jis patinka
gaila, labai man vasarą jis patinka