Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

Mielosios, kaip supratau "susikalėt" šunelių temytėje, o psichiatrines problemas gvildenat parfumerijoj. Jei bent kveliukai būtų kalti, o dabar... Nei juokinga, nei įdomu. Mielai kviečiu keliauti von pas ciucikus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 05 25, 10:00)
psichologai kaip ir visi turi problemu, uzuojauta galite reiksti psichologu temoje  doh.gif panele, paziurekite puslapiu atgal ir pamatysite kuri kuria sukomentavo  4u.gif aciu uz demesi man, bet gaila laiko komentuoti jusu nesamones  4u.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 19, 16:50)
bet kvapas tai neeilinis tongue.gif  thumbup.gif

rolleyes.gif
QUOTE(Nainai @ 2009 05 19, 17:00)
jo neeilinis, toks bobiskas.

rolleyes.gif

cool.gif

beje, tikrai NE VISI turi problemų tongue.gif taip, kad nevaryk čia, ok? cool.gif savas problemas ir tvarkykis kitų nekibindama rolleyes.gif

Africa, nepyk, bet tokiam žmogui reikia parodyti jo vietą, o tai jausis Napoleonu... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
vargse vargse, tu napoleone ... vietos rodytoja...gaila man taves... Linkiu sekmes...
Atsakyti
Na, nors tema pagyvėjo, kas kad niekas nesuprato barnio ištakų lotuliukas.gif

Tai gal jau viskas, a, mergaitės? (Vici, mano akimis tu prisiimi perdaug sau pareigų - parodyti žmogui jo vietą. Gal, sakyčiau, neverta, visi žmonės kažkaip patys susiras sau vietas)

Bet užtat dabar bais susidomėjau tuo Burberry London, eisiu aiškintis, kas ten do bobos kvapas. biggrin.gif

Atsakyti
itariu ispopuliarinsim mes ta Burberry London smile.gif
Papildyta:
O seip tai reiktu istrinti visa si " brieda", nes tai tik tersimas tokios geros temos. O tas fruktas kur isimaiso, visur rietenas inesa.
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 05 25, 11:21)
itariu ispopuliarinsim mes ta Burberry London smile.gif
Papildyta:
O seip tai reiktu istrinti visa si " brieda", nes tai tik tersimas tokios geros temos. O tas fruktas kur isimaiso, visur rietenas inesa.

tu "ne vargše", su tuo žodžiu 'visur' ir savo psichinėmis diagnozėmis gal jau slėpkis po lapais, a? g.gif jei kas kur ir peržengia ribas- tai tik tu rolleyes.gif žinai, forume esu jau daug laiko, visokiose temose buvau, daug mačiau diskutuojančių žmonių, kurie nesutarė ir laikėsi skirtingų pozicijų, bet nei vienas nepripaišinėjo kitam psichinių ligų kaip TU tai darai rolleyes.gif raminkis vieną kartą ir nerašinėk į temą apie ilgai besilaikančius kvepalus, kad jie BOBIŠKI ir po to nevaidink užpultosios 'aukos' blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Heilė @ 2009 05 25, 11:01)
Bet užtat dabar bais susidomėjau tuo Burberry London, eisiu aiškintis, kas ten do bobos kvapas. biggrin.gif

kvapas čia ne prie ko mirksiukas.gif čia toji, dėl kurios viskas ir įvyko tyčia taip parašė, kad mane įžeistų rolleyes.gif ne kartą jau taip darė... nors pati galbūt tik Burberry London tenaudoja lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
mano draugui irgi burberry london bobiski,kas dabar bus? lotuliukas.gif
Atsakyti
ateis fruktas ir isvadins jus visokiais epitetais, suzinosite ko pati nezinojote smile.gif net kokius kvepalus naudojate pasakys smile.gif
Atsakyti
A tokių prasivardžiuojančių blogiečių daug matėm, visi savo dantis atšipo, o kai kas net dideliu kveliukų mylėtoju per metus spėjo patapti. lotuliukas.gif
Atsakyti
o kaip laiko burberry TOUCH? A ne bobiski?
Atsakyti
radot del ko gincytis. zmones turi skirtingus poziurius i kvapus, kam cia pirst savo nuomone bergdziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 26, 00:08)
Man Burberry "London" patys mylimiausi kvepaliukai - dabar 100ml nusipirkau ir pasistaciau ateiciai kol dabartini 30ml isnaudosiu.  wub.gif Laiko labai gerai, jauciasi siek tiek citrusinis kvapas (kas man itin patinka) - manau tinkami bet kuriam paros laikui ir bet kuriam sezonui.

g.gif susimasciau del citrusinio kvapo g.gif man labiau bijunais, zemuogem net kvepia, saldus toks, bet tikrai necitrusinis schmoll.gif karsta diena nedrisciau jais kvepintis, bet vakarui visai mielai rinkciausi 4u.gif

QUOTE(Smeltė @ 2009 05 20, 19:17)
o Versace "Bright Crystal"  tikrai neilgai laiko  schmoll.gif
gaila, labai man vasarą jis patinka  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti