Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIV

QUOTE(lai @ 2008 03 07, 17:02)
Labai ačiū  4u.gif  Labai būtino atvejo dabar nėra, tiesiog labai norisi "nagus į žemę sukišti", o ir tai sanpaulijai jau reiktų didesnio vazonėlio  ax.gif

Lai,
o kodėl nusprendei, kad jai iš tiesų reikia didesnio vazono?

Sanpaulijoms maksimalus vazono diametras standartinėms - 9 cm, svyrančioms (arba treileriams) - 12 cm.

Dar juk yra mini, pusiau mini ir mikro sanpaulytės. Jos apskritai vos ne antpirščiuose auginamos thumbup.gif
Atsakyti
nu pas mus kaimas, tai tikra diriovnia doh.gif visa miesta ismakalavau, kol radau nemazalio, o vazonciku 9cm skersmens taip ir neradau doh.gif nors ir MB vis skubindavo, tai tas dar pasonei nervino mad.gif
Atsakyti
vazončikų 9cm bent pas mus yra IKI parduotuvėje... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 03 08, 00:11)
vazončikų 9cm bent pas mus yra IKI parduotuvėje... ax.gif

o as kaip ten siandien ir nebuvau doh.gif
Atsakyti
9cm. ir maximoj yra,tik,kad ten plesikai uz vazoniuka lupa 1.39lt. Shetelinge 9cm. tik po 0.12cnt pirkau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikinimai Moters dienos proga

user posted image

Linkiu, kad net lazdos musu rankose zydetu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 03 07, 23:37)
Lai,
o kodėl nusprendei, kad jai iš tiesų reikia didesnio vazono?

Sanpaulijoms maksimalus vazono diametras standartinėms - 9 cm, svyrančioms (arba treileriams) - 12 cm.

Dar juk yra mini, pusiau mini ir mikro sanpaulytės. Jos apskritai vos ne antpirščiuose auginamos  thumbup.gif

Na pločio tai užtenka, tik vazonėlio aukštis vos 4 cm ax.gif Kai mažuliukę sodinau, tai tik tokį vazoną turėjau, o dabar jau ūgtelėjo . O gal tokio ir aukščio užtenka? g.gif
Atsakyti
Tai tu turbūt į kaktusams vazoniuką skirtą sodinai. Ir aš esu taip dariusi, labai džiūvo greitai žemė, turėjau persodinti. Visai žemučiai gal vis dėlto netinka, antraip kaktusinėse sanpaulininkės augintų.
Atsakyti
Suaugusiai sanpaulijai tinkamas vazonėlis turėtų atrodyti taip: bigsmile.gif

user posted image...user posted image
Atsakyti
8 x 8-9 cm?
Atsakyti
Manau esmę supratom, jei kalbame apie suaugusias, tai tikrai nereiškia jog joms reikia ir vazonėlių didelių, gilių. Persodinant sanpaulijas esame pastebėję kokios jų šaknelės, ir kaip jos išsidėsto . dažniausiai daroma klaida ne per mažas vazonėlis, o atvirkščiai per didelis...
Papildyta:
QUOTE(Silvana @ 2008 03 08, 09:45)

Linkiu, kad net lazdos musu rankose zydetu 4u.gif  biggrin.gif

Gražią čia mums tu pasiuntei karalaitę, ačiū.
Atsakyti
Sveikos, merginos!

Mano kompas "lūžinėja", tad net prisijungti sunku pasidarė. Bet aš visa širdele su jumis (ne vien su sanpaulijomis!) user posted image
Atsakyti