Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIV

Dar kiminai anturiams labai tinka į žemę įmaišyti,taip pat galima orines šaknis apsukti kiminais ir vis papurškalioti.
Atsakyti
QUOTE(campanula @ 2008 03 11, 13:52)
Dar kiminai anturiams labai tinka į žemę įmaišyti,taip pat galima orines šaknis apsukti kiminais ir vis papurškalioti.

kazkada turejau anturius, kol i prancuzija neisvaziavau, radau sudziuveli doh.gif MB nepalaiste geliu doh.gif vis svajoju isigyti dar ax.gif
as tai dar ir ciklomenui buvau kiminu imaisius, nes pas mane jis vis sausas ir sausas, vos ne kasdien reikia laistyti doh.gif tai augo tikrai neblogai, kai nunesiau vesiau, tai visi lapai sugeltonavo, o dabar gumbas likes ir nzn ka su juo daryt doh.gif
Atsakyti
Merginos,
clap.gif pavasaris visu aktyvumu skleidžiasi.

Ruoškimės lapelių šaknydinimui, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 03 12, 09:57)
[color=green]Merginos,
clap.gif  pavasaris visu aktyvumu skleidžiasi.

drinks_cheers.gif Stai mano pirma "kregzdute" yahoo.gif
user posted image
Atsakyti
Silvana, labai graži... O kokia? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 03 12, 11:01)
Silvana, labai graži... O kokia? mirksiukas.gif

Cia pusiau miniatiura Mac's Jubilant Jamboree hi.gif Siap-margalape, tik pas maniske vienas lapukas margas, ir tas apacioj doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvana: 12 kovo 2008 - 11:41
Pavasaris...Silverglade Trinkets
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 12 kovo 2008 - 12:17
QUOTE(Silvana @ 2008 03 12, 10:02)
drinks_cheers.gif Stai mano pirma "kregzdute" yahoo.gif
user posted image

QUOTE(white tea @ 2008 03 12, 12:16)
Pavasaris...Silverglade Trinkets
user posted image

echhhh....kokios grazuoles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvana @ 2008 03 12, 12:41)
Cia pusiau miniatiura Mac's Jubilant Jamboree hi.gif Siap-margalape, tik pas maniske vienas lapukas margas, ir tas apacioj doh.gif

Noooooriu!

Paskui mainom? wink.gif
Aš tau miniukės vaiką duočiau smile.gif))
Atsakyti
labukas visoms. na siandien, kaip ir planavau, nuvaziavau i kauno senukus, reikejo siokiu tokiu santechnikos detaliu, tai kol vyras ju ieskojo, as nusimuilindavau i geliu skyriu. esu labai didziai nusivylusi - nei vienuose kauno senukuose neradau graziu sanpauliju! kelios buvo, bet tokios nelabai...truputuka pagadintos, apvytusios, pabijojau imti. na bet vat kalankiu...nors sienu vesk. zodziu likau be gelytes. teks dar paluketi vizito i kauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 03 12, 18:29)
Noooooriu!

Paskui mainom? wink.gif
Aš tau miniukės vaiką duočiau smile.gif))

drinks_cheers.gif friends.gif
Papildyta:
QUOTE(Mufasa @ 2008 03 12, 20:38)
labukas visoms. na siandien, kaip ir planavau, nuvaziavau i kauno senukus, reikejo siokiu tokiu santechnikos detaliu, tai kol vyras ju ieskojo, as nusimuilindavau i geliu skyriu. esu labai didziai nusivylusi - nei vienuose kauno senukuose neradau graziu sanpauliju! kelios buvo, bet tokios nelabai...truputuka pagadintos, apvytusios, pabijojau imti. na bet vat kalankiu...nors sienu vesk. zodziu likau be gelytes. teks dar paluketi vizito i kauna doh.gif

Gal Jus vilniete bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 03 12, 21:38)

Kaune graziu ir nebrangiu sanpauliju reikia ieskoti geliu bazej,prie onkologinio mirksiukas.gif
Atsakyti