Tikrai nesunku tuos augliukus išimti. Pasinaudojusi patarimais iš karto ir ėmiausi darbo.
O dabar parodysiu savo sanpaulijas. Nors nėra labai ten ką rodyti. Bet kažkokia nuotaika pagavo šiandien ir prifotografavau.
Čia mano dvi suaugusios. Nuo tos standartinės viskas prasidėjo pernai gegužį, kai ją padovanojo, o treilerį pati pirkau. Standartinė ir dabar turi pora žiedynkočių išleidus, bet dar maži.

Čia buvo pirmieji mano iš lapo išauginti vaikai. Turėjau du lapus nuo to paties augalo. Tai dabar paskaičiavau, kad buvo kažkur 20 vaikų. Vieną turiu darbe, dalį išdovanojau, kelis numarinau.

Pats pirmas augaliukas buvo didžiausias vaikas ir jį pasidėjau sau prie suaugusių. Bet tame kambaryje žiemą joms tamsoka buvo, nes vakarų pusė, įstiklintas balkonas, dar kampas užstoja sviesą, tai jis per žiemą ir nepaaugo. Nors vasarą tame kambary joms buvo gerai. O antras buvo perlaistytas, beveik nunykęs, bet nunešiau jį į kitą kambarį, kur irgi vakarų pusė, bet nėra balkono ir ten šilčiausia, tai matot, kaip jis pralenkė didyjį. O likę augo virtuvėj, ant šiaurinės palangės, tai jie irgi paaugo, nors ne tiek, kiek tas. O dešinėje priekinis irgi buvo išgelbėtas, buvo nugeibęs vienu metu, tai ant kiminų padėjau.
Va koks gražus tas visus pralenkęs:
Čia mano veislinės:

Dar dvi numarinau.
O čia likę neveislinės:

Iš jų šita susiruošė žydėti. Kaip manot, ar ne per maža?