Pagaminau mūsų kolegės panoramą, ką galiu pasakyti, maladiec
rimtai
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 14, 00:23)
Gal parodysi ?
QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 14, 00:32)
rytoj aš jai persiųsiu, ji pati pademonstruos
šiek tiek klaidų padarė fotografuodama, bet nieko, bus proga pakartoti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 14, 00:37)
kodel nusprendei visa serija deti? man noretusi vienos nuotraukos
Agniuke parašyk koks fotikas ir objektyvas įrašysiu į sąrašiuką, kas dar į jį nepatekę? Lol atrodo norėjo, kas dar? Galit man až parašyt įtrauksiu
Agniuke del oranziniu spalvu ir geltonu atspalviu nuotraukose man irgi tas pats. Lygtai Andriuska patare Custom WB histograma pajudint i melyna puse; ten pamatysi (+) formos histograma ir kiekvienoj pusej skirtinga spalva:melyna, zalia, raudona, oranzine. Jei pastumsi i melynuma tai atmus ta geltonuma sienu ir normaliau nuotraukos iseis. As taip paeksperimentavau ir man greiciau gaunasi negu kaskart fotkint balta popieriu.
Pries daugel puslapiu kalba ejo apie placiakampius . As turiu Canon 17-50 mm f1,4. Man labai sekasi su juo fotkint namu interjera. Cia mano rankdarbiu kambarys, tai tik su placiakampiu pagavau visa siena, atbulinka negalejau daug paeit kadangi sofa ten (sutalpina labai daug kambario mazuose plotuose). Bet pastebejau kad kairej spintos durys apvalintos lyg fisheye efektas

O sita kazkaip iskraipyta man atrodo (cia ne del kritikos idedu o kaip ilustracija; zn kad centruoju ir vertikalus kadravimas netinka, ir t.t). Atrodo kad jie kazkokie milzinai is smelio isauge. Dariau pritupdama, tai pastebejau kad jei nelygiai o kampu pasukus laikai aparata gaunasi distorcija: artimi objektai labai pritraukti, tolimesni kompresuoti ir mazi. Reiketu apkarpyt sia, gal normaliau atrodytu.
Pries daugel puslapiu kalba ejo apie placiakampius . As turiu Canon 17-50 mm f1,4. Man labai sekasi su juo fotkint namu interjera. Cia mano rankdarbiu kambarys, tai tik su placiakampiu pagavau visa siena, atbulinka negalejau daug paeit kadangi sofa ten (sutalpina labai daug kambario mazuose plotuose). Bet pastebejau kad kairej spintos durys apvalintos lyg fisheye efektas

O sita kazkaip iskraipyta man atrodo (cia ne del kritikos idedu o kaip ilustracija; zn kad centruoju ir vertikalus kadravimas netinka, ir t.t). Atrodo kad jie kazkokie milzinai is smelio isauge. Dariau pritupdama, tai pastebejau kad jei nelygiai o kampu pasukus laikai aparata gaunasi distorcija: artimi objektai labai pritraukti, tolimesni kompresuoti ir mazi. Reiketu apkarpyt sia, gal normaliau atrodytu.
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 14, 06:56)
Agniuke del oranziniu spalvu ir geltonu atspalviu nuotraukose man irgi tas pats. Lygtai Andriuska patare Custom WB histograma pajudint i melyna puse; ten pamatysi (+) formos histograma ir kiekvienoj pusej skirtinga spalva:melyna, zalia, raudona, oranzine. Jei pastumsi i melynuma tai atmus ta geltonuma sienu ir normaliau nuotraukos iseis. As taip paeksperimentavau ir man greiciau gaunasi negu kaskart fotkint balta popieriu.
Aciu uz info
Vat vakar vakare to ieskojau, gal del to kad miegot norejau ir as neradau,o ten meniu nedidelis , bet net sito neradau,nes galvojau ta oranzine spalva pamazinti.. pabandysiu snd vakare arba rytoj, nes leksiu tuoj i darba
O taip norisi panagrineti ...
Ai beje, vakar pasistaciau angeliuka,tokia statula,ir bandziau fotkint,jei be blico,tai oranzine spalva,bet jei blica ijungi tai ok viskas.. manau gal del apsvietimo,reiks islekt kitur pafotkint dar
Laputaite, nerealuuu
Sveikinimai didžiausi!!
Anasko ir tau krūva balionu
Šaunuolės naujokės
Aš tai labai kritikuot ir komentuot nenorėjau, nes pati nieko neparuošiau
su visu kompu ir PS suformatuotas..
Bet labai norėjau dar Sansarai komplimentų pasakyt. tikrai super
Sillwio šaunuolis, O Andriushka
James Bond
Nu žodžiu jaučiu čia visus reikia minėt, nes tikrai šauniai padirbėjot
Anasko ir tau krūva balionu
Šaunuolės naujokės
Aš tai labai kritikuot ir komentuot nenorėjau, nes pati nieko neparuošiau
Bet labai norėjau dar Sansarai komplimentų pasakyt. tikrai super
Dar karta aciu visiems uz sveikinimus
Agniuke, as vakar jau parasiau temos pavadinima
bet dabar noreciau jusu patarimo, kadangi kaip ir rasiau turiu dvi temas, viena technine- " centrine kompozicija", kita siaip man labiau patinka :"jis ir ji" as linkusi link antros, bet itariu kad netinka mums naujuokams
kaip jums?
Papildyta:
as vakar nesulaukiau, nuo vyro velniu gavau kad prie kompo uzsisedejau
tai labai labai lauksiu gal gali i pasta, jei aisku priims toki didziuli faila oshilkin@yahoo.com
Agniuke, as vakar jau parasiau temos pavadinima
Papildyta:
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 14, 00:23)
Aciuks QUOTE(laputaitė @ 2008 02 13, 21:50)
Labai smagu buvo paskaityti, kad silwio mane pavadino mergaite su lanku
Pusė dienos šypsojaus į ūsą, seniai niekas taip nevadino
O čia ta mergaitė:
O čia ta mergaitė:
pasikartosiu, nerealus darbas
Sillwio, tu ir nustebinai. toks visai tau nebūdingas darbas - švelnus, romantiškas.
Žuviala, tavo darbas ir nustebino.
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 13, 23:28)
Bitele, na prie tavo nuotrauku padusavau... Kaip atvaziuosi, prigriebk ta placiakampi - prasysiu pamoku
einu šiandien užsakinėt bilietus
Laputaite, didziausi sveikinimai laimejus
laukiam naujos temos:)
Anasko, irgi sveikinu, gerai trulika pagavai
irgi laukiam naujos temos 
ir tikrai visi saunuoliai kas dalyvavo
Tikrai netikejau kad bus tokiu idomiu, graziu, su mintim, ir liuks ispildymais..... as be zodziu, kokie cia saunuoliai susirinke.
na o tie kas nesudalyvavo, tures galimybe dabar, naujoj temoj pasireiksti
(as irgi ju tarpe
)
na tai kur daugiau nuotrauku is vakar meetuko?
Bitele patiko pirmoji labai, tik ar tu jas sviesinai, ar ten jauciasi triuksmas, jis man kliuva siek tiek.
laukiam naujos temos:)
Anasko, irgi sveikinu, gerai trulika pagavai
ir tikrai visi saunuoliai kas dalyvavo
na o tie kas nesudalyvavo, tures galimybe dabar, naujoj temoj pasireiksti
na tai kur daugiau nuotrauku is vakar meetuko?
mano foto tik suknelė ir ištraukė
visą naktį sapnavau tą nuotrauką
olo, na dėl dešinės akies, kur ne į tave žiūri, nebent dėl žvairumo
nors niekada apie tai nenutuokiau.
man pačiai kliuvo: netilpusios rankos, bet apie rankas maldai net nenorėjau galvot, labai jau išlaužta būtų, o tokia poza puikiai leido veikti distanciniam nuo sienos, jį slėpė ir atitiko mano įsivaizduojamą laikmetį
po to nervina, kad kairėje ant peties nei viena sruoga plaukų neatsidūrė
taip norisi nors vienos išlindusios iš už apykaklės. klonuot taip gerai nemoku, tai palikau taip kaip yra... bet nervino labiausiai tai
atspalvis man nekliuvo,nes rinkau jį tikrai labai ilgai ir atsakingai per Duotone maišydama spalvas. šis kažkodėl labiausiai užvežė, žiūriu tik mane daugumoj
o šiaip norėjau visai kitokios foto su šia sunknele. sėdinti prie staliuko mergina gerianti arbatą iš šono... ale su 50tuku aš to niekaip nebūčiau įgyvendinus, teko suktis iš to kas yra. nors jau fotografavimo metu mačiau, rankos kentės... dar jei kas kitas fotografuotų, tai manau rastų tuos kelis mm ir būtų įtalpinęs. bet kai pati save be jokio orientyro, nes kai reguliuoju, prie sienos nieko nėra... bandžiau, bandžiau - kenčia arba pakaušis, arba rankos - pasirinkau pakaušio naudai
sillwio, tu nepatikėsi, kas mane papirko tavo nuotaukoj
storos pėdkelnės ir jų susimetimas ties čiurna
žinok žiūrėjau ir kaifavau nuo to... tokia natūrali tų laikų dvasia tame susimetime. aš aišku nežinau nei kokios tos pėdkelnės ir ar jos visai buvo, bet mano fantaziją tai papirko
olo, na dėl dešinės akies, kur ne į tave žiūri, nebent dėl žvairumo
man pačiai kliuvo: netilpusios rankos, bet apie rankas maldai net nenorėjau galvot, labai jau išlaužta būtų, o tokia poza puikiai leido veikti distanciniam nuo sienos, jį slėpė ir atitiko mano įsivaizduojamą laikmetį
po to nervina, kad kairėje ant peties nei viena sruoga plaukų neatsidūrė
atspalvis man nekliuvo,nes rinkau jį tikrai labai ilgai ir atsakingai per Duotone maišydama spalvas. šis kažkodėl labiausiai užvežė, žiūriu tik mane daugumoj
o šiaip norėjau visai kitokios foto su šia sunknele. sėdinti prie staliuko mergina gerianti arbatą iš šono... ale su 50tuku aš to niekaip nebūčiau įgyvendinus, teko suktis iš to kas yra. nors jau fotografavimo metu mačiau, rankos kentės... dar jei kas kitas fotografuotų, tai manau rastų tuos kelis mm ir būtų įtalpinęs. bet kai pati save be jokio orientyro, nes kai reguliuoju, prie sienos nieko nėra... bandžiau, bandžiau - kenčia arba pakaušis, arba rankos - pasirinkau pakaušio naudai
sillwio, tu nepatikėsi, kas mane papirko tavo nuotaukoj