Įkraunama...
Įkraunama...

Hematoma

mano sunelis ant kaktos ir turiu hemangioma. As tai veziausi i Santariskes pas gydytoja kaip jam nebuvo nei metuku. Ten dirba tikrai labai geras gydytojas jis labai gerai mums viska isaiskino. Kad jeigu ji nedideja daryti nieko nereikia kol vaikui sueis 3m ir turetu dingti, jei pleciasi skubiai reik daryt tyrimus ir salint. Mazyliui bus 3m bet ji nei padidejo ,nei pradingo
g.gif

Papildyta:
o zinot kas labiausiai nervindavo kad visi klausineji lotuliukas.gif jausdavausi taip, kad mano vaikas kitoks dabar jau nekreipiam demesio biggrin.gif
Atsakyti
Musu mazajam buvo du rageliai tokie vos juntami ant galvos,tai gydytoja sako velniuka su ragais turesit bigsmile.gif dabar viena visai isnyko kita matyt sukaulejo tai vos jauciasi.gyd sake taip buna.del visa ko dave siuntima kad echoskopu paziuretu galvyte,bet sake turbut viskas labai gerai nes isivystymas puikiai atitinka amziu tai nieko mum jos nepakenke thumbup.gif
Atsakyti
mes turejom dvi, tokios dideles..., atrode kaip velniukas verysad.gif blush2.gif , bet po dveju menesiu isisklande viena o po to ir antra kazkaip labai greitai, net nepastebejau, dabar daznai lankomes pas neurologa, siaip profilaktiskai... bet siaip viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Pas mus nemaža hemangioma ant kojytės, buvome jau Santariškėse, tai chirurgas pasakė, kad ji pati išniks ir nereikia nieko daryti.
Atsakyti
Mūsų Hematoma jau nyksta thumbup.gif kažkaip nė nepastebėjau g.gif 4u.gif Ale labai džiaugiuosi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, mano sunelis irgi gime su ta pacia "bedele"...Dabar mums 12 paru, jau pradejo mazeti. Gydytoja nuramino, kad per menesi issivaikscioja dar didesni guzai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monika-g @ 2008 02 24, 14:54)
Sveikos, mergaites, mano sunelis irgi gime su ta pacia "bedele"...Dabar mums 12 paru, jau pradejo mazeti. Gydytoja nuramino, kad per menesi issivaikscioja dar didesni guzai smile.gif

Mūsiškę pradėjo mažėti tik antro mėnesio pabaigoj g.gif tiesa toj vietoj taip ir liko toks iškilimas kietas. Neurologė sakė kad gali taip ir likti, bet kai užaugs plaukučiai tikrai nieko nesimatys 4u.gif
Atsakyti
Noriu sužinoti, kuo skiriasi hematoma nuo hemangiomos?
Atsakyti
mums kai gime irgi itare kad bus ,nes galva vaiko buvo ilgas kiausinis,net pati isigandau baisiai atrode,bet hemotoma neatsirado. biggrin.gif gyd.sake kad jei ir bus nieko daryt nereikes. biggrin.gif galvute issilygino po kokio menesio.dabar visai ne tokios formos
Atsakyti
Mums buvo ka tik gimusiai, bet vaziavom savaites pas chirurga ir nebeliko musu bedos. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2008 02 12, 02:09)
Žinai per google labai daug gali susirasti informacijos, tiesiog surink žodelį KEFALOHEMATOMA :mirksiukas:

Per google radau anglišką straipsniuką apie kefalohematomą. Labai išsamiai viskas aprašyta . Kai perskaičiau, pasidarė daug ramiau. Perskaitykit, mamytės, nėra čia taip baisu, kaip kad mums gali atrodyti, ir nieko čia blogo išties 4u.gif .
Skaitykit ŠTAI ČIA

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cole: 22 kovo 2009 - 11:06
Sveikutes,

Mums irgi kita diena po gimdymo issoko hematoma. Kadangi lankydama kursus buvau apsviesta apie tokia galimybe, tai perdaug ir neissigandau. Ir ligoninej gydytojos visos tvirtino, kad praeis, ir pati skaiciau, kad per 8 sav. turetu issisklaidyt, bet ale 1,5 men ir dar neissisklaide. Gal kiek pamazejo, bet...ir negana to, tai dar ir sukietejo. Kaip kauliukas pasidare sad.gif Jau visko buvau prisigalvojus. Toks ramus kudikelis buvo, o po kurio laiko dirglus pasidare, klykt pradeda nei is sio, nei is to. Jau galvojau, gal kresuliukas susidare ten, gal spaudzia jam ka... Buvom pries pora dienu pas neurologe Santariskese, tai nieko ypatingo nepasake unsure.gif Klausiau kaip del isnykimo. Sako vieniems isnyksta, kitiems ne. Tipo su laiku augant gali sumazet. Labai tikiuosi, kad taip ir bus, bet taip neramu del to sukaulejimo....Baisu, kad neatsilieptu protiniam vystymuisi verysad.gif
Atsakyti