QUOTE(Rase-liukas @ 2008 02 12, 07:50)
Sveikos,
na ir as jau izengiau i paskutini menesiuka

Vis dar laukiam nuosprendzio del cezario, ryt einu pas gine, bet man atrodo, kad maziulis taip ir neapsiverte, nes pojuciai tie patys. Tai va tada tikru tikriausias cezaris.
O cukriukai laikosi normaliai, kazkaip jau leidziu sau papiknaudziauti ir saldumais, na po nedaug, bet ziuriu, kad cukrai neuzkyla

Tai del to smagu.
O kurios gimdete su gestaciniu, papasakokit, kaip ten buna, ar maziukus ilgam issinesa

Jauciu is karto tikrina gliukoze ir jokiu ten ant krutines pasidejimu nebuna

. Bandau save taip nuteikti, kad biski teks paliudeti be vaikiuko salimais pirmas valandas.
Nu as gimdziau pirmaji VGN nors ir su gestacinio diagnoze - tiesiog apie RK buvau pasiklausius nekokiu atsiliepimu ir net pagalvoti apie ji nenorejau, nors mano gine labai ji rekomendavo

Be to, as jau buvau sutarusi su VGN gydytoja del gimdymo, tad nebenorejau jau eiti ir kazko kito ieskoti. Gaila, kad si gydytoja nebedirba VGN, gimdyciau vel ten.
Tai VGN viskas buvo normaliai - ir po gimdymo ant krutines uzdejo, ir paskui jokiu isnesimu nebuvo, vaikas visad buvo salia manes. Gal del to, kad maniskio cukraus kiekis bent jau po gimimo is karto buvo normalus (o kaip paskui tai zalia buvau, neklausiau apie tai

). Jei butu hipoglikemija, tai tikriausiai butu isnese