QUOTE(Tacita @ 2009 01 28, 23:23)
As irgi buvau susidomejusi mura4 vezimu,labai labai patiko,bet svoris...Tai buvo vienas is minusu,kitas-netelpa i senos statybos namo lifta,trecia-sportinukas nepritaikytas ziemos sezonui-labai jau atviras.Ziurejau ir taip ir taip,ir nupirkau vokiska teutonia vezima-pliusai-telpa i lifta,lengvas-12kg su lopsiu,trys metai garantija,ir esu patenkinta.Be to,galima irgi i abi puses sportine dali deti,pilna gulima padetis,labai erdvus sportinukas,kokybiskos medziagos.Kedute tvirtinam maxi cosi-nes firma tikrai puiki ta maxi cosi.o miegmaisiuku maxi cosi is\vis negaliu atsidziaugti-vienas geriausiu pirkiniu-jokiu kaldryciu mums,ziema gimusioms nereikia vaziuojant laukan ar balkone.
Kam idomu-musu vezimas cia;
http://public.fotki.com/Tacita/
Na, man svoris tai ne minusas, nes nesioti nereikes. Del tilpimo i sena lifta nesigincysiu. Taciau, kad sportinukas nepritaikytas ziemai, tai visiskai su jumis nesutinku

. Kodel jums atrodo, kad jis labai atviras

? Man atrodo, kad jis nera labiau atviras, nei bet kurio kito vezimuko sportine dalis. Jei galite, tai paaskinkite, kur jus matet ta ypatinga atviruma

?
O del miegmasiuko, ziurejau pardej, tai jis man toks skystas pasirode

. Ar nesalta vaikui su juo? Gal reiketu nusipirkt