Įkraunama...
Įkraunama...

Maxi-Cosi vežimėliai

QUOTE(Aune @ 2009 03 05, 22:17)
Sarlote, pasikartosiu, as nesakau, kad Mura4- blogas (tebesu jo gerbeja ir draugams rekomenduoju), tiesiog man neitiko sportine dalis, kurioje mes turesime praleisti bjauruji sezona- velyva rudeni bei visa ziema...

as ne tave turejau omeny, o kai kuriuos asmenis, bandancius irodyt, kad Mura yra s.....
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2009 03 05, 22:17)
tiesiog man neitiko sportine dalis, kurioje mes turesime praleisti bjauruji sezona- velyva rudeni bei visa ziema...

bet,kad tam mutsy sportinuke (bent tai ką rodo internetas) nėra pilnai gulimos padėties?
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2009 03 06, 00:21)
bet,kad tam mutsy sportinuke (bent tai ką rodo internetas) nėra pilnai gulimos padėties?

Gulimoje padetyje lieka 10 laipsniu kampas. Taciau gulima padetis yra labai ilga (90cm), ir tas kampas vos matosi. Tikrai toks pakilimas netrukdys vaikuciui miegoti (kai musu pirmagimis sloguoja ar kosti, mes jo lovytes ciuzinuka dar didesniu kampu pakeliam, kad geriau miegotu...)
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2009 03 06, 12:21)
Gulimoje padetyje lieka 10 laipsniu kampas. Taciau gulima padetis yra labai ilga (90cm), ir tas kampas vos matosi.

o gal kas palyginimui gali ismatuot MUROS sportinuko gulimos dalies ilgi g.gif Kazin ar labai didelis skirtumas
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2009 03 07, 01:22)
o gal kas palyginimui gali ismatuot MUROS sportinuko gulimos dalies ilgi g.gif Kazin ar labai didelis skirtumas

aš rašiau anksčiau apie 90cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2009 03 07, 13:01)

kazkaip neuzfiksavau blush2.gif Tai tikrai ne trumpa gulima dalis, musu sportinuko DELTIM KAZOO ir toks ilgis buvo, tai miegojom kaip karaliai, kojos zeme tikrai nesivilko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2009 03 07, 13:01)

Aš matavu Muros sportinuką Kotrynoje. Pati sėdimoji dalis yra tik 80cm ilgio. Tik atlenkus siauresnę ir smailėjančią kojyčių atramą (gaunasi šioks toks slenkstelis) pasiekiamas 89cm ilgis...
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2009 03 07, 16:34)
Aš matavu Muros sportinuką Kotrynoje. Pati sėdimoji dalis yra tik 80cm ilgio. Tik atlenkus siauresnę ir smailėjančią kojyčių atramą (gaunasi šioks toks slenkstelis) pasiekiamas 89cm ilgis...

aha aš taip pat matuoju smile.gif
Atsakyti
perskaichiau saziningai tema nuo pirmo iki paskutinio psl.
KLAUSIMAS. labai nedaug sneketa apie talpuma i lifta siaura. rase kad ale telpa- tik be rato. kuri turi toki vezima gal galima daugiau info apie kelione liftu? g.gif turit trirati ar keturiu ratu?? ir tt. neshiots iki pirmo auksto butu problema- mes 13 a gyvenam. tad tenka liftu naudotis

PASITAISIAU blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 08 kovo 2009 - 11:57
Oho, o kur pas mus yra 143 aukstu namas Vilniuj?? tongue.gif tongue.gif
Siaip, kiek skaiciau kitur, tai raso, kad i lifta nelabai telpa... schmoll.gif Na, man tai tikrai butu nesamone kazkart rata nuiminet doh.gif Manau, kad tikrai galima ir kita vezima susirast, kad kiekvienakart einant i lifta nereiktu jo ardyt lotuliukas.gif
Atsakyti
jo- jau pasitaisiau- kzkp susimygo mataimoais...
nu ma nir absurdas butu kaskart rata nuimt- kad ir kaip- jau komforto ner 100 proc g.gif
Atsakyti
Tai vat...as kai ziurejau gyvai ta vezimeli, tai jis man toks nelabai kompaktiskas pasirode schmoll.gif ir sveria gi nemazai...Na, mums kadangi neaktualu, gyvenant nuosavam name, tai i tokius dalykus nekreipiam demesio, bet gyvenant bute, manau reiktu atsizvelgt g.gif be to, man atrodo, kad vazinejant asfaltu, galima imt vezima ir su mazesniais ratai. Tas Mura labiau orientuotas i "sunkiau pravaziuojamus" kelius g.gif
Atsakyti