Įkraunama...
Įkraunama...

Maxi-Cosi vežimėliai

QUOTE(Mikolina @ 2009 03 31, 20:39)
Tai zinoma, svarbiausia, kad jums butu geriausia ir patogiausia mirksiukas.gif . Kokia spalvyte issirinkot?

Kadangi laukiam siurprizo, tai imsim grey-slice, o kėdutę - Warm Sand arba Mystic Brown, nes labai prie mašinos salono tiks blush2.gif O jūs kokią? Man tas pilkas su žydru - nerealiai gražus, bet mergaitei nelabai tiktų... unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes! Turiu klausimuka gal kartais kuri man galetu pasakyt kiek kainuoja Maxi cosi Cabrio auto kedute? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2009 04 01, 14:43)
Sveikutes! Turiu klausimuka gal kartais kuri man galetu pasakyt kiek kainuoja Maxi cosi Cabrio auto kedute? smile.gif

Babycenter dabar akcija tai po 429lt, kiek kitur nezinau g.gif
Atsakyti
O mes jau kita savaite gausim savo Mura 4 sportinuka thumbup.gif dabar "zvejosiu" lopsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2009 04 01, 10:27)
Kadangi laukiam siurprizo, tai imsim grey-slice, o kėdutę - Warm Sand arba Mystic Brown, nes labai prie mašinos salono tiks blush2.gif O jūs kokią? Man tas pilkas su žydru - nerealiai gražus, bet mergaitei nelabai tiktų... unsure.gif

Mes uzsisakem Tango Red, juodai raudona 4u.gif Ir mergaitei, ir berniukui, ir stilingas, pamatem ir neabejojom, kad jo norim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikolina: 02 balandžio 2009 - 11:25
QUOTE(Mikolina @ 2009 04 02, 12:20)
Mes uzsisakem Tango Red, juodai raudona  4u.gif Ir mergaitei, ir berniukui, ir stilingas, pamatem ir neabejojom, kad jo norim smile.gif

as ir toki sportinuka pirksiu thumbup.gif O lopsiukas mano Green slice wub.gif

Tik jus man paaiskinkit, kaip nusiima lopsiuko visos dalys, kai noresiu skalbt g.gif Vidines medziagos visos lengvai issiima, bet vat kaip isorines nukrapstyt doh.gif
Atsakyti
nupirkom ir mes maxi cosi mura 3 adriatic blue su tango red kėdute
dabar tik reikia sulaukti kada pristatys... vajatau kaip noooriu lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirziazirzilia: 04 balandžio 2009 - 20:31
QUOTE(šarlotė @ 2009 04 02, 12:45)
as ir toki sportinuka pirksiu  thumbup.gif O lopsiukas mano Green slice wub.gif

Tik jus man paaiskinkit, kaip nusiima lopsiuko visos dalys, kai noresiu skalbt g.gif Vidines medziagos visos lengvai issiima, bet vat kaip isorines nukrapstyt doh.gif

kad isorones lopsio medziagos nenusiima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Radmilė @ 2009 04 05, 18:39)
kad isorones lopsio medziagos nenusiima  g.gif

bet gi ir isories medziagos susipurvina unsure.gif Dar labiau nei vidines. Negi visa lopsi po kranu teks kist, o tada ant saules dziovint g.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2009 04 05, 19:11)
bet gi ir isories medziagos susipurvina unsure.gif Dar labiau nei vidines. Negi visa lopsi po kranu teks kist, o tada ant saules dziovint  g.gif

o apie tai nepagalvojau g.gif
bet kažin ar yra vežimų, kurie visiškai išsirengia??? kažkaip nemačiau kad liktų tik plikas karkasas... g.gif
Atsakyti
Nespes tas lopsys jau taip labai issipurvint, juk naudosit kokius 6-7 menesius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 04 06, 10:03)
Nespes tas lopsys jau taip labai issipurvint, juk naudosit kokius 6-7 menesius mirksiukas.gif

ziemos sezonu tikrai issipurvina, ypac kai masinos vaziuodamos pro sali pliurza apipila doh.gif Auginsiu tokiu pat metu kaip pirma sunu, tad jau zinau ax.gif
O ir dabar pries naudodama noresiu issiplaut, nes visgi ne nauja pirkau blush2.gif
Atsakyti