Įkraunama...
Įkraunama...

Maxi-Cosi vežimėliai

QUOTE(calykusu @ 2009 05 04, 21:16)
aš apie stogą kalbu biggrin.gif čiupinėjot  g.gif

Bet tai ir stogas viengubos medžiagos-negi klystu?
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2009 05 04, 20:48)
kodel visos MURA 3 perka g.gif As kazkaip nepasitikiu 3 ratais, ypac kai turiu sunu, kuris nores paveziot mazaji unsure.gif

O as pasitikiu 3 ratais biggrin.gif Juolab kad Mura3- tai dvigubi ratukai. Skaiciau, kad mamos sako, kad taip stabiliau nei kai priekyje 1. g.gif Bet jei labai noresi, tai ir 4rati apversi lotuliukas.gif

QUOTE(rimas19 @ 2009 05 04, 21:07)
Bukit saziningi -tikrai ne visus biggrin.gif
ir sveikinu su busimu pirkiniu

Is tiek temu, kiek as saziningai esu perskaiciusi, berinkdama info, tai visose maciau kritikas, uztat ri atsimenu puikiai lotuliukas.gif
Bet kokiu atveju ne apie tai tema drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2009 05 04, 21:37)
O as pasitikiu 3 ratais biggrin.gif Juolab kad Mura3- tai dvigubi ratukai. Skaiciau, kad mamos sako, kad taip stabiliau nei kai priekyje 1.  g.gif Bet jei labai noresi, tai ir 4rati apversi  lotuliukas.gif
Is tiek temu, kiek as saziningai esu perskaiciusi, berinkdama info, tai visose maciau kritikas, uztat ri atsimenu puikiai lotuliukas.gif
Bet kokiu atveju ne apie tai tema  drinks_cheers.gif

Aišku, kad ne apie tai tema. tai ko apie tai rašot.
Tikrai daug temų neliečiu. Gal komentarai buvo teisingi todėl ir atsimenat.
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2009 05 04, 21:44)
Aišku, kad ne apie tai tema. tai ko apie tai rašot.
Tikrai daug temų neliečiu. Gal komentarai buvo teisingi todėl ir atsimenat.

tada klausimas - o kodėl kritika liejasi laivai kitų vežimėlių atžvilgiu, o bebecar'ų - tik pusę lūpų?
nejau tikrai esi įsitikinęs, kad bebecar'ai tokie nuostabūs ir be "bagų"?
man pvz labai nepatiko bebecar'e lopšio paėmimas tik su šoninėm rankenom - nukelti moteriai nuo rėmo lopšį su vaikučiu be šansų schmoll.gif o maxi cosi - laisvai...
ir dar tas stabdis ant rankenos bebecar'e - kažkoks košmaras griozdiškas...
pakanka visiškai kojinio stabdžio kaip muroj... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirziazirzilia: 04 gegužės 2009 - 21:00
QUOTE(rimas19 @ 2009 05 04, 16:13)
Na BEBECAR kaina  dabar tikrai superinė, (pasidomėkit) - o jei kas nepatiko pas BEBECAR tai nesikuklinkit galit rašyt aš nieko prieš  biggrin.gif

Na jus kaip supratau savo nuomone isreisket. Mura jums nepatinka. Jusu pasirinktas variantas Bebecar. Aciu uz nuomone. Si tema apie Mura vezimelius, taigi, jei daugiau neturite, ka blogo pasakyti apie Mura, gal nebeterskite eterio. Buciau labai dekinga 4u.gif Ir gero Jums vazinejimo su savo isrinktuoju Bebecar. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2009 05 04, 21:07)
O kas čia apie BEBECAR šioj temoj rašyt pradėjo  biggrin.gif Tikrai ne aš

as pradejau, nes zinau, kodel esat nusistates ne tik pries Mura vezimelius, bet ir kitus. Bebecar dievinat, nes pats juos pardavinejat. Jusu komentaru kitose temose prisiskaiciau sociai, todel neleisim, kad ir sioj be reikalo reikstumetes schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 04 gegužės 2009 - 22:00
QUOTE(šarlotė @ 2009 05 04, 20:48)
kodel visos MURA 3 perka g.gif As kazkaip nepasitikiu 3 ratais, ypac kai turiu sunu, kuris nores paveziot mazaji unsure.gif

vat aš irgi kažkaip linkstu į keturračius.
Atsakyti
QUOTE(zirziazirzilia @ 2009 05 04, 22:00)
tada klausimas - o kodėl kritika liejasi laivai kitų vežimėlių atžvilgiu, o bebecar'ų - tik pusę lūpų?
nejau tikrai esi įsitikinęs, kad bebecar'ai tokie nuostabūs ir be "bagų"?
man pvz labai nepatiko bebecar'e lopšio paėmimas tik su šoninėm rankenom - nukelti moteriai nuo rėmo lopšį su vaikučiu be šansų  schmoll.gif o maxi cosi - laisvai...
ir dar tas stabdis ant rankenos bebecar'e - kažkoks košmaras griozdiškas...
pakanka visiškai kojinio stabdžio kaip muroj...  mirksiukas.gif

Na ne aš čia apie BEBECAR pradėjau, bet jei jau taip norit prašom...
Dėl kritikos apie BEBECAR "puse lūpų" tikrai ne manęs reikia klaust- turbūt nėra ką labai kritikuoja.
Kas liečia lopšį BEBECAR jis tvirtinasi keturiuose taškuose ne taip kaip Mura dėl to nekleba važiuojant. O nuimant nereikia naudoti šoninių rankenų. Ir nusiima l.legvai tik reikia žinot kaip.
stabdis ant rankenos yra pas triračius modelius-važiuojant į pakalnę tai labai patogu. jei nepatinka galit nenaudot, nes yra kojinis stabdis kaip muroj,
Papildyta:
QUOTE(šarlotė @ 2009 05 04, 22:59)
as pradejau, nes zinau, kodel esat nusistates ne tik pries Mura vezimelius, bet ir kitus. Bebecar dievinat, nes pats juos pardavinejat.  Jusu komentaru kitose temose prisiskaiciau sociai, todel neleisim, kad ir sioj be reikalo reikstumetes schmoll.gif

na tikrai ne prieš visus.
O Mura tai jau niekas čia nepardavinėja biggrin.gif ir piaro nedaro ........
Nesamonių juk nerašau.
suprantu, kad tiesa kartais būna karti todėl pasistengsiu daugiau apie Mura nerašyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimas19: 05 gegužės 2009 - 08:43
QUOTE(Jeta @ 2009 05 05, 07:09)
vat aš irgi kažkaip linkstu į keturračius.
mes turim trirati ir,galiu pasakyt,kad keturracio tikrai nepirkciau,dabar triraciai labai kokybiski ir manevringi,tai jokiu problemu nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2009 05 06, 11:28)
mes turim trirati ir,galiu pasakyt,kad keturracio tikrai nepirkciau,dabar triraciai labai kokybiski ir manevringi,tai jokiu problemu nera  ax.gif

turbut teks vaziuot i Kauna paciupinet triracio g.gif Nes vis dvejoju koki rinktis mastau.gif
Atsakyti
Na, man tas keturratis vistiek kazkoks patikimesnis uz ta trirati atrodo nors uzmusk blush2.gif Be to, mes ne daugiabuty kokioj Seskinej gyvenam, tad mum ne lygiu asfaltu teks ta vezima stumdyt,o keturraciai kiek esu girdejus nuomoniu pagal pravazuma visgi siek tiek lenkia triracius...Gal triraciai ir manevringesni, nesiginciju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlena24: 06 gegužės 2009 - 13:31
o man keturračiai ir gražesni smile.gif
Atsakyti