Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 6dalis

Aš dukart epidūro nespėjau gauti, ir dėl to dabar džiaugiuosi, nes buvo per daug atsivėręs kaklelis, o trečiąkart man jo ir nereikėjo, nenorėjau ir buvo viskas laaabai gerai, lengvai ir greitai. smile.gif Trečiąjį gimdymą atsimenu kaip pati pati nuostabiausią dalyką gyvenime. Noriu dar gimdyti... ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos,padėkite prašau išsiaiškinti :4u:
esu vyresnio amžiaus ,antras nėštumas,8 savaitės.Pažįstama (bet ne draugė)labai gera ginekologė rekomendavo mane savo draugei ,kuri ,kad ir labai daug klienčių turėdama,sutiko mane prižiūrėti nėštumo metu ir dalyvauti gimdyme.Kadangi aš persirašiau į tą medicinos centrą,kur ji dirba,oficialiai priežiūra būtų nemokama.Gal kas žino iš savo patirties ar pažįstamų kiek reikėtų atsidėkojant sumokėti už visą priežiūros laiką(ir ar iš karto,ar dalimis) ir kiek už dalyvavymą gimdyme.Dar man reikėtų dėl pašalpos dydžio išsiprašyti,kad išleistų viena savaite anksčiau į dekretines.Už tai,manau ,paildomai reikėtų irgi primokėti.Būčiau labai dėkinga už bet kokią informaciją,kadangi su medicina ir gydytojais neteko susidurti,o mano draugės gimdė mažiausisi
prieš 15 metų:)
Atsakyti
QUOTE(Dorotė @ 2008 07 03, 19:42)
sveikos merginos,padėkite prašau išsiaiškinti 4u.gif
esu vyresnio amžiaus ,antras nėštumas,8 savaitės.Pažįstama (bet ne draugė)labai gera ginekologė rekomendavo mane savo draugei ,kuri ,kad ir labai daug klienčių turėdama,sutiko mane prižiūrėti nėštumo metu ir dalyvauti gimdyme.Kadangi aš persirašiau į tą medicinos centrą,kur ji dirba,oficialiai priežiūra būtų nemokama.Gal kas žino iš savo patirties ar pažįstamų kiek reikėtų atsidėkojant sumokėti už visą priežiūros laiką(ir ar iš karto,ar dalimis) ir kiek už dalyvavymą gimdyme.Dar man reikėtų dėl pašalpos dydžio išsiprašyti,kad išleistų viena savaite anksčiau į dekretines.Už tai,manau ,paildomai reikėtų irgi primokėti.Būčiau labai dėkinga už bet kokią informaciją,kadangi su medicina ir gydytojais neteko susidurti,o mano  draugės gimdė mažiausisi
prieš 15 metųsmile.gif

Dėl ankstesnio išėjimo į dekretą - pati gali pasiankstinti pasakydama viena savaite ankstesnę mėnesinių datą. Tada dekrertan išleis nuo pagal mėnesines paskaičiuotos datos.
Gydytojai atsiskaityti gali per du kartus. Tarkim pradžioje ir prieš gimdymą. Kiek draugės ėjo pas gydytojos rekomenduotą jos kolegę - mokėjo po 100-200 Lt. už visą priežiūrą ir 500-800 Lt. už gimdymą. Bet čia iš draugių gauta informacija. Pati gydytojai, pas kurią perėjau nėštumui įpusėjus toje pačioje ambulatorijoje, nes prieš tai prižiūrėjusi nepatiko, nunešiau brendžio ir saldainių jai ir akušerei. blush2.gif Buvo tikrai maloniai nustebintos abi ir priežiūra dar labiau pagerėjo. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 04 liepos 2008 - 00:51
QUOTE(Lexana @ 2008 07 04, 01:50)
Dėl ankstesnio išėjimo į dekretą - pati gali pasiankstinti pasakydama viena savaite ankstesnę mėnesinių datą. Tada dekrertan išleis nuo pagal mėnesines paskaičiuotos datos.
Gydytojai atsiskaityti gali per du kartus. Tarkim pradžioje ir prieš gimdymą. Kiek draugės ėjo pas gydytojos rekomenduotą jos kolegę - mokėjo po 100-200 Lt. už visą priežiūrą ir 500-800 Lt. už gimdymą. Bet čia iš draugių gauta informacija. Pati gydytojai, pas kurią perėjau nėštumui įpusėjus toje pačioje ambulatorijoje, nes prieš tai prižiūrėjusi nepatiko, nunešiau brendžio ir saldainių jai ir akušerei. blush2.gif Buvo tikrai maloniai nustebintos abi ir priežiūra dar labiau pagerėjo. wub.gif

Lexana, ziuriu pas tave jau 3 vaikuciai wub.gif tikriausiai turi daug patirties bendraujant su gydytojais. Norejau paklaust, kas tavo nestumus priziurejo? kuris gyd.labiausiai patiko? blush2.gif ir kokioj (poli-)klinikoj lankeisi? rolleyes.gif
Gali i AZ parasyt, jei cia nenoresi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 07 04, 11:20)
Lexana, ziuriu pas tave jau 3 vaikuciai  wub.gif  tikriausiai turi daug patirties bendraujant su gydytojais. Norejau paklaust, kas tavo nestumus priziurejo? kuris gyd.labiausiai patiko?  blush2.gif  ir kokioj (poli-)klinikoj lankeisi?  rolleyes.gif
Gali i AZ parasyt, jei cia nenoresi  4u.gif

Pirmus du nėštumus prižiūrėjo puikus gydytojas R.B. Jočys III poliklinikoje. smile.gif Buvau išpokinkta, išžiūrėta ir vaikiukai gimė sveiki. smile.gif
Trečiąjį nėštumą prižiūrėjo trys gydytojai. Pirmoji iki 6 nestuke.gif mėnesio - Kovaliova. doh.gif Dievuliau, bėkit nuo jos visos kuo toliau!!! Košmaras, o ne gydytoja. scare.gif Bet paskui persirašiau toje pačioje ambulatorijoje "Viloja" prie Senojo turgaus ant kalniuko, pas gydytoją Grušienę. Nereali gydytoja!!! Švelni, maloni, puikiai išmanati savo darbą, visada išklausys, patars, viską išsamiai paaiškins ir apžiūrės. wub.gif Net pagimdžius ji man skambino ir teiravosi, kaip aš, ar viskas gerai, kaip mano mažylis. Ir labai nuoširdžiai džiaugėsi, kad man viskas gerai ir vyrą pasveikino sūnaus gimimo proga. wub.gif
Gyd. Grušienės atostogų metu žiūrėjo Šatkus. smile.gif Irgi super gydytojas. Savo srities žinovas ir puikus gydytojas! Ir visai jam neužkliuvo mano stambus kūno sudėjimas, kaip ir Grušienei, ko apie Kovaliovą pasakyti negaliu. O va Kovaliova vos nealpdavo mane pamačiusi su visais mano lašinukais. Ir niekada nepraleisdavo progos gąsdinti, bauginti ir depresijos varyti. doh.gif
Ir akušerė ten dirba superinė. wub.gif Tikrai žemai lenkiuosi prieš Grušienę ir akušerę, kurios tikrai šaunuolės. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 07 04, 11:56)
Pirmus du nėštumus prižiūrėjo puikus gydytojas R.B. Jočys III poliklinikoje. smile.gif Buvau išpokinkta, išžiūrėta ir vaikiukai gimė sveiki. smile.gif
....

aciuks.gif labai
kaip supratau, Viloja prieziura yra nemokama, jei ten prisirasius?
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 07 04, 15:34)
aciuks.gif labai
kaip supratau, Viloja prieziura yra nemokama, jei ten prisirasius?

friends.gif
Taip, visa priežiūra nemokama ir echo konsultacinėje poliklinikoje Šatkus nemokamai atlieka. mirksiukas.gif Dvi echo priklauso. smile.gif Tyrimai taip pat visi nemokami. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 07 05, 23:54)
friends.gif
Taip, visa priežiūra nemokama ir echo konsultacinėje poliklinikoje Šatkus nemokamai atlieka. mirksiukas.gif Dvi echo priklauso. smile.gif Tyrimai taip pat visi nemokami. smile.gif

Aciu uz info. 4u.gif

reikia jau man apsisprest pas ka lankytis, bet niekaip negaliu isrinkt doh.gif jau galva sukasi. Viena pazistama eina i gimdymo namus, bet as girdejau kad ten siaip sau nepriima blink.gif tik jei patalogija yra. O drauge mane tikina, kad bet kuria nesciaja priima unsure.gif bandysiu rytoj skambint, gal uzregistruos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 07 07, 14:21)
Aciu uz info.  4u.gif

reikia jau man apsisprest pas ka lankytis, bet niekaip negaliu  isrinkt doh.gif  jau galva sukasi. Viena pazistama eina i gimdymo namus, bet as girdejau kad ten siaip sau nepriima  blink.gif  tik jei patalogija yra. O drauge mane tikina, kad bet kuria nesciaja priima  unsure.gif  bandysiu rytoj skambint, gal uzregistruos  g.gif

bandziau i gimdymo namus prisiregistruoti,ir ten lankytis, su siuntimu buvau, tai tiesiai sviesiai pasake,jei nnori lankytis pas ta gyd.pati zinai kaip reikia eiti tartis.buvau apsalus,kad siaip tiesiai sviesiai pasake.
Atsakyti
QUOTE(ausryteKLP @ 2008 07 07, 18:44)
bandziau i gimdymo namus prisiregistruoti,ir ten lankytis, su siuntimu buvau, tai tiesiai sviesiai pasake,jei nnori lankytis pas ta gyd.pati zinai kaip reikia eiti tartis.buvau apsalus,kad siaip tiesiai sviesiai pasake.

Tai dar gerai, kad pasakė tiesiai šviesiai, o nereikėjo laukti porą mėnesių eilėje, kad galbūt priims... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 07 04, 11:56)
Trečiąjį nėštumą prižiūrėjo trys gydytojai. Pirmoji iki 6 nestuke.gif mėnesio - Kovaliova. doh.gif Dievuliau, bėkit nuo jos visos kuo toliau!!! Košmaras, o ne gydytoja. scare.gif Bet paskui persirašiau toje pačioje ambulatorijoje "Viloja" prie Senojo turgaus ant kalniuko, pas gydytoją Grušienę. Nereali gydytoja!!! Švelni, maloni, puikiai išmanati savo darbą, visada išklausys, patars, viską išsamiai paaiškins ir apžiūrės. wub.gif Net pagimdžius ji man skambino ir teiravosi, kaip aš, ar viskas gerai, kaip mano mažylis. Ir labai nuoširdžiai džiaugėsi, kad man viskas gerai ir vyrą pasveikino sūnaus gimimo proga. wub.gif
Gyd. Grušienės atostogų metu žiūrėjo Šatkus. smile.gif Irgi super gydytojas. Savo srities žinovas ir puikus gydytojas! Ir visai jam neužkliuvo mano stambus kūno sudėjimas, kaip ir Grušienei, ko apie Kovaliovą pasakyti negaliu. O va Kovaliova vos nealpdavo mane pamačiusi su visais mano lašinukais. Ir niekada nepraleisdavo progos gąsdinti, bauginti ir depresijos varyti. doh.gif
Ir akušerė ten dirba superinė. wub.gif Tikrai žemai lenkiuosi prieš Grušienę ir  akušerę, kurios tikrai šaunuolės. wub.gif

Norėjau paklausti, o Tu pas pačią gydytoją Grušienę gimdei?
Atsakyti
QUOTE(ziogeliux @ 2008 07 08, 13:40)
Norėjau paklausti, o Tu pas pačią gydytoją Grušienę gimdei?

Ne, gimdžiau su akušere Egidija Kupčiūniene ir gydytoja Sigita Neverdauskiene. smile.gif Grušienė GN nedirba regis. g.gif
Atsakyti